sağol canım burdan moral buluyorum ben iyi ki varsınızEvet canım hayırlısı buymuş daha güzel olacak hersey senin bebeğin eşin için dinlenmene bak sen şimdi üzme kendini
Sende iyiki varsın canım hep yanındayızsağol canım burdan moral buluyorum ben iyi ki varsınız
valla ne yalan söyliyim sanki ben görecekmişim gibi mutlu oldum Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaALLAHDoktordan geldim kızlar ılk degerım 80 dı ıkı gun once bugun 200.8 olmus doktor artıs guzel dedı cok sukur haftaya kese gozukebılırmıs. ama bız ızınde oldugumuz ıcın bır hafta daha beklıcez gormek ıcınkeseyle kalp atısı bır denk gelcek galıba. ınsallah tabıı
o ne kız menepoza girmiş gibi biraz canlan
kaygılı ne deyim sana topla kendini silkilen canım yaaa
Çabuk çabuk öyle yavaştan olmaz daha işimiz çokk :)canlanıyorum yavaştannn :)))
Çabuk çabuk öyle yavaştan olmaz daha işimiz çokk :)
gelir gelir o bizi annesini üzmez:KK32: gelmese zorla getiririrzAhhh kuzucugum benım elımde olsa ınsallah bu kadar umudada gelır sanırım benım mınık tospam naz yapmaz yanı artık
Bence bekle canım belkıde hamılesındır hıc bellı olmaz :) ve dr git ondan sonra al bene zaten hemen uygulanmaya baslanmıyor canım hadı bakalım canım basarı bayragını böyle sallayacagıztamam ben acaba bi ov testi mi alsam ya da adetten sonra doktora gidip öyle mi alsam :))) çok sabırsızım artık kontrollü gitmek istiyorum güya bi kaç ay almayacaktım o testlerden :)))
kız en canlımız sendin senin enerjine ihtiyacımız varcanlanıyorum yavaştannn :)))
hadi bakalım inşallah canım üzerse çok ayıp eder :KK32:gelir gelir o bizi annesini üzmez:KK32: gelmese zorla getiririrz:KK32::KK32:
Ah bi olsa o bayrağı çarşıda sallar gezerim:) artık evimde 3.kişiyi bebeğimi istiyorumBence bekle canım belkıde hamılesındır hıc bellı olmaz :) ve dr git ondan sonra al bene zaten hemen uygulanmaya baslanmıyor canım hadı bakalım canım basarı bayragını böyle sallayacagız
Sallayacagız canım benım yeterkı guclu olalım bende hepımız ıstıyoruz bebegımızı ınsallah pazartesı hayırlı haberlerını alacagız ben ınanıyorum üzülmek yokAh bi olsa o bayrağı çarşıda sallar gezerim:) artık evimde 3.kişiyi bebeğimi istiyorum
aferin aferin bende cumartesi dr gideceğim bakalım ne diyecek drhemen silkeliyorum kendimi canlanıyorum bebek fikri beni hayata döndürdü sanki :)) şimdi haftaya zamanında adet olursam hemen ov testi alıp çalışmalara başlıyorum :)))
şeytan diyo bekleme kızları git test yap :)ama sonra içimden bi ses yapma diyohadi bakalım inşallah canım üzerse çok ayıp eder :KK32:
Bence bekle canım belkıde hamılesındır hıc bellı olmaz :) ve dr git ondan sonra al bene zaten hemen uygulanmaya baslanmıyor canım hadı bakalım canım basarı bayragını böyle sallayacagız
yumurtlama gününü gösteren gebelik testine benzeyen bir testkızlar bu ovülasyon testi dediğiniz nedir eczaneden mi alınıyor?nasıl bişi hiç duymadım cahil kalmışım ben vallahi
kız en canlımız sendin senin enerjine ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?