2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla ne yalan söyliyim sanki ben görecekmişim gibi mutlu oldum Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşaALLAH

Çabuk çabuk öyle yavaştan olmaz daha işimiz çokk :)

tamam ben acaba bi ov testi mi alsam ya da adetten sonra doktora gidip öyle mi alsam :))) çok sabırsızım artık kontrollü gitmek istiyorum güya bi kaç ay almayacaktım o testlerden :)))

tamam ben acaba bi ov testi mi alsam ya da adetten sonra doktora gidip öyle mi alsam :))) çok sabırsızım artık kontrollü gitmek istiyorum güya bi kaç ay almayacaktım o testlerden :)))
Bence bekle canım belkıde hamılesındır hıc bellı olmaz :) ve dr git ondan sonra al bene zaten hemen uygulanmaya baslanmıyor canım hadı bakalım canım basarı bayragını böyle sallayacagız

Bence bekle canım belkıde hamılesındır hıc bellı olmaz :) ve dr git ondan sonra al bene zaten hemen uygulanmaya baslanmıyor canım hadı bakalım canım basarı bayragını böyle sallayacagız
Ah bi olsa o bayrağı çarşıda sallar gezerim:) artık evimde 3.kişiyi bebeğimi istiyorum

Ah bi olsa o bayrağı çarşıda sallar gezerim:) artık evimde 3.kişiyi bebeğimi istiyorum
Sallayacagız canım benım yeterkı guclu olalım bende hepımız ıstıyoruz bebegımızı ınsallah pazartesı hayırlı haberlerını alacagız ben ınanıyorum üzülmek yok

Merhaba kızlar İzmirden selamlar buralar sıcaaakkk sıcaak çok sııcaaakkkk benim mide bulantılarım hatsafhada gece hiç uyumadım nerdeyse bulantılardan

kızlar bu ovülasyon testi dediğiniz nedir eczaneden mi alınıyor?nasıl bişi hiç duymadım cahil kalmışım ben vallahi

hemen silkeliyorum kendimi canlanıyorum bebek fikri beni hayata döndürdü sanki :)) şimdi haftaya zamanında adet olursam hemen ov testi alıp çalışmalara başlıyorum :)))
aferin aferin bende cumartesi dr gideceğim bakalım ne diyecek dr

tamam anlaştık önce 18i sonra doktor sonra testtt bu ay planım hazır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…