en dogru sonuc sabah ölcümleridir canım.gün içinde hava ısındıgı ıcın vucudta hareket halınde olunca ısı yukselır normaldır..Aşırı duygusal alıngan olduğumdan bende erken regl olucam diye düşünüyorum ateşim az önce 36.9du
İnş canım olmassada yılmak yok hep beraber eylülde denemelere devam muhtemelen 15 eylül gibi yine toplu test yaparız:)Kuzum senin ateş yükseliyor inşalalh sen hamiş çıkacaksın ben inanıyorum
Sabah 7de 36.8di canımen dogru sonuc sabah ölcümleridir canım.gün içinde hava ısındıgı ıcın vucudta hareket halınde olunca ısı yukselır normaldır..
Aynen canım yılmak yok bz hep berabr hamıs kalacagız :)İnş canım olmassada yılmak yok hep beraber eylülde denemelere devam muhtemelen 15 eylül gibi yine toplu test yaparız:)
o ne kız menepoza girmiş gibi biraz canlaniyi gibiyim :)) dünyaya dönebilirsem bu ara ruhum ayrı bedenim ayrı takılıyor sanki yaşım 50 öyle hissediyorum haftaya enerjik olurum heralde bu düzen hep böyle gitmezz sen nasılsın
iyiyim şükür adet olacam gibi ama umudum var varGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
Aynen canım bende öyle adet olacam diyorum kendimi buna inandırıyorum bacak sızım devam edıyor çünkü ama burdan arkadaslar hamıs olabılırsın diyor benımde öyleydı dıyor 1 hafta önce bacakları agrımız adet olacam zannetmıs aynı ben gıbı :)iyiyim şükür adet olacam gibi ama umudum var var
evet hamilelerde olabilirmiş bende duydum ve senden umutluyum canmAynen canım bende öyle adet olacam diyorum kendimi buna inandırıyorum bacak sızım devam edıyor çünkü ama burdan arkadaslar hamıs olabılırsın diyor benımde öyleydı dıyor 1 hafta önce bacakları agrımız adet olacam zannetmıs aynı ben gıbı :)
Cannım ne güzel hepiniz benden umutlusunuz ama benım kendımden hiç umudum yok kendımı yaşlanmıs gıbı hıssedıyorum yaslanmısımda romatızmalarım azmıs gıbıevet hamilelerde olabilirmiş bende duydum ve senden umutluyum canm
Ayy hadi insallah hamis olursun canim belirtilerin hamilelikte oluyormus :))Aynen canım bende öyle adet olacam diyorum kendimi buna inandırıyorum bacak sızım devam edıyor çünkü ama burdan arkadaslar hamıs olabılırsın diyor benımde öyleydı dıyor 1 hafta önce bacakları agrımız adet olacam zannetmıs aynı ben gıbı :)
benimde sızlardı sanki çok yol yürümüşüm gibiAmın canım inşalalh senin dediğin gibi çıkar senin bacak agrın nasıldı canım bendekı sızlama seklınde
Bize doktor 3 ay korunun dedi korunmadik 4. Ayda hamile kalmıştım. Ne güzel seni uyutmuslar beni uyutmamişlardi devlette olmuştum çok zordu yaayani doktor henüz bişey demedi korun diye o gün tam ayılmamıştım o da acıklama yapmadı o yüzden cuma gidince konuscaz sanırım ama benm kürtaj dedikleri 10 dk sürdü doktor içerde 1 parca kalmış onu da aldım ben dedi kürtajdan sonra da hiç kanamam olmadı hala yok ben de beklemek istemiyorum zaten heralde hemen adet olunmuyormuş o sürede dinlensin rahmim ilk adetten sonra da korunmam bi daha .sadece doktorun 3 ay sonra falan tekrar olur dediğini hatırlıyorum ..
artık umutlarımızı boşa çıkartma bi zahmetCannım ne güzel hepiniz benden umutlusunuz ama benım kendımden hiç umudum yok kendımı yaşlanmıs gıbı hıssedıyorum yaslanmısımda romatızmalarım azmıs gıbıama inşallah sizin dediğiniz çıkar umutlarınız boşa çıkmaz
İnşallah canım benim inşallah hepımız hamıs olalım bebklerımızn sevıncını yaşayalım :)a
Ayy hadi insallah hamis olursun canim belirtilerin hamilelikte oluyormus :))
Aynen canım sızım sızım sızlıyor bacaklarımbenimde sızlardı sanki çok yol yürümüşüm gibi
Ahhh kuzucugum benım elımde olsa ınsallah bu kadar umudada gelır sanırım benım mınık tospam naz yapmaz yanı artıkartık umutlarımızı boşa çıkartma bi zahmet
inşallah olmayacak canım dünden beri öyle şeyler duydum ki kendime şükrediyorum ben, düşüğüm kendiliğinden oldu şu an cok iyiyim dinleniyorum sadece .. dediğin gibi çok şey hissetmedim sadece son gün kalp atışını duydum o anı hatırladıkça kötü oluyorum çünkü doktorum umutlu konusmustu kalp atışını duyduk kese de düzgün diye ama nasipte yokmuş kaderimiz buymuş yavrumla napalımTebrik ederim canım seni ne güzel düşünüyorsun bundan sonra aynısı olmayacak kendıne dıkkat edeceksın agır işler yapmayacaksın korkma aynı seylerı yaşamayacaksın Allah'ın izniyle benım annem 5.5 aylıkken düşük yaptı düşün içinde kıpırdadıgını hissediyordu ama sonra yine hamıle kaldı ve dogumunu yaptı sende içini ferah tut kendını yormayacaksın prensesler gıbı davranacaksın kendıne tatlım sonra nur topu gıbı bır bebısın olacak
Evet canım hayırlısı buymuş daha güzel olacak hersey senin bebeğin eşin için dinlenmene bak sen şimdi üzme kendiniinşallah olmayacak canım dünden beri öyle şeyler duydum ki kendime şükrediyorum ben, düşüğüm kendiliğinden oldu şu an cok iyiyim dinleniyorum sadece .. dediğin gibi çok şey hissetmedim sadece son gün kalp atışını duydum o anı hatırladıkça kötü oluyorum çünkü doktorum umutlu konusmustu kalp atışını duyduk kese de düzgün diye ama nasipte yokmuş kaderimiz buymuş yavrumla napalım
bir de onu görseydim ne olurdum bilmiyorum zaten canım cok zor bişey bu.. senin 1 kez mi oldu düşük 2. doğdu muBize doktor 3 ay korunun dedi korunmadik 4. Ayda hamile kalmıştım. Ne güzel seni uyutmuslar beni uyutmamişlardi devlette olmuştum çok zordu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?