offfffff bu nasıl birgün yaAğlamaktan canım çıktı, burda neşeli olmaya çalışıyorum ama tv ye ne zaman baksam paramparça oluyorum, kızlar hepimiz dua edelim, bir kişi daha sağ çıksın
Ahhcanım ben somaya cok yakın oturuyorum tanıdıklarımız da var tv yazan gibi değil en az 500 olu var maalesef Allahım sabır versın ailelerine
petty sen calisiiyor muydun? Bence calismiyorsan git kan testine icin icini yemesin biz de merakimizi dindirelimHayirlisi olsun bakalim bende kan testinemi gitsem diye dusunyorum
kızlar ben çamaşır suyu testini malesef yapamadım annemlere gitmek zorunda kaldım ama bu gece kan tahliline gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
hadı hayırlısı canım kacgun kaldı adetıne cıkar ama kanda varsa yarın guzel haberlerını alırız ınsallah 1 saatte cıkıyo zaten
bizim burda 2,5 saatte çıkıyo malesef
hadı ya hayırlı haberlerı alda olsun 3 saattede cıksın
of çok umutlu değilim ama ilaç kullanmam gerekiyo iyice şüpheye düştüm sonradan vicdan azabı çekmektense
ilaç kullanman gerekıyosa kesınlıkle yaptır ozaman ondan sonra kullan varmı bı belırtın falan benımde ayın 22 de bendede bı belırtı yokzaten otekındede yoktu varsada ben anlamadım sankı hıc hamıle kalmadım bılmıyomusum gıbı ya ılkmıs gıbı
git istersen canım içinde aklında kalmasın bakarsın güzel bir sonuç alırsın ama beklediğin çıkmazsa üzülmek yok ona göre, ya bekle sonuç daha kesin olsun ya da yap ama negatif olursa üzülme
petty sen calisiiyor muydun? Bence calismiyorsan git kan testine icin icini yemesin biz de merakimizi dindirelimbu arada kac aylik evliydin ?
Bulunduğun yerdeki saglik ocagina kayitli değilim yaparlarmi genede test eskiden misafir gibi gösterip yapyolardi simdi bilmiyom
yaparlar canım nıye yapmasınlar gıt bakalım bı ozelde de yaptırabılırızn 35 40 lıra falan
yaparlar canım nıye yapmasınlar gıt bakalım bı ozelde de yaptırabılırızn 35 40 lıra falan
Özele ben gittim 66 lira dediler vazgeçtim geldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?