kullanmak nasıp olmaz inşBen bu hafta 48li ped aldım canım:)
Gelmesin gelmesin bekle:)bende kesin alcamda bana is olsun alasim gelmiyo gidesim gelmiyo yazik bize
benim rahimde aynı cnm eylüle kaldı umutllarımızArkadaslar selam bi kac gundur giremedim int.te sorunum vardinasilsiniz bakalim.. Sanirim ben yine adet olucam bu ay da olmayacak gibi hissediyorum.. Gögüs hassasiyetim başladı, bide sankia rahimim aşağiya inmiş gibi hissediyorum hatta büyuk ihtimal öyle.. hayirlisi olsun hepimizin hakkinda 18 de ins hamislerimiz cikar
benim rahimde aynı cnm eylüle kaldı umutllarımız
Amiiiin kuzum cümlemize:)kullanmak nasıp olmaz inş
Hepimiz aynı duygular içindeyiz balım inş 18i hepimizin bayramı olurArkadaslar selam bi kac gundur giremedim int.te sorunum vardinasilsiniz bakalim.. Sanirim ben yine adet olucam bu ay da olmayacak gibi hissediyorum.. Gögüs hassasiyetim başladı, bide sankia rahimim aşağiya inmiş gibi hissediyorum hatta büyuk ihtimal öyle.. hayirlisi olsun hepimizin hakkinda 18 de ins hamislerimiz cikar
canım düşükten sonra neden 1 yıl beklediniz sorun neydiben 2 senedir bebek istiyorum ama düşükten sonra 1 sene bekleme süresi felen zaman öyle geçti hazirandan beri korunmayı bıraktık 3 deneme olacak
Rahmin aşağı düştüğünü nası anlıyosunuz kızlar
parmağını vajinadan sokuyorsun parmağına sert sekılde burun gıbı bıryer degıyorsa gebelık yok denıyor.reglı oncesı rahım gırısı sertlesır ve aşagıya ınermıs.gebelık varsa rahım yumusar ve kendını yukarı cekermıs.bu rahımın yumusaklıgı yumurtlama donemındede oluyor.aynı yumusaklık devam ederse iyi.ama reglıden 1 hafta oncesınde baslıyor asagıya ınmeye ve parmakla bakıldıgında hıssedılıyor.hatta rahım gırısı bıle bellı oluyor parmagın ucunde.bunun ıcın ya sırtustu yatıp dızlerını kıracaksın yada wc oturur gıbı yere çömelerek yapılabılıyor.acık ıkınır gıbı yapıyorum ben sırt ustu yatarak osekılde hıssedıyorum.ne kadar dogru bılınmez ama eskıden ebeler bu sekılde bır yontem kullanıyormus dıye bılıyorumRahmin aşağı düştüğünü nası anlıyosunuz kızlar
Anladım canım bende dikkat edeyim bakalım ilk ilişkide sağol kuzumCanim ben iliski esnasinda anliyorum biraz zorlaniyorum bide afedersin sanki biseye değer gibi oluyo her adetime yakin donemde oyle oluyo
parmağını vajinadan sokuyorsun parmağına sert sekılde burun gıbı bıryer degıyorsa gebelık yok denıyor.reglı oncesı rahım gırısı sertlesır ve aşagıya ınermıs.gebelık varsa rahım yumusar ve kendını yukarı cekermıs.bu rahımın yumusaklıgı yumurtlama donemındede oluyor.aynı yumusaklık devam ederse iyi.ama reglıden 1 hafta oncesınde baslıyor asagıya ınmeye ve parmakla bakıldıgında hıssedılıyor.hatta rahım gırısı bıle bellı oluyor parmagın ucunde.bunun ıcın ya sırtustu yatıp dızlerını kıracaksın yada wc oturur gıbı yere çömelerek yapılabılıyor.acık ıkınır gıbı yapıyorum ben sırt ustu yatarak osekılde hıssedıyorum.ne kadar dogru bılınmez ama eskıden ebeler bu sekılde bır yontem kullanıyormus dıye bılıyorum
ayy ben bunu becerebilirmiyim hiç bilmiyorum inan ama denemeye çalışıcam cnm teşekkürlerparmağını vajinadan sokuyorsun parmağına sert sekılde burun gıbı bıryer degıyorsa gebelık yok denıyor.reglı oncesı rahım gırısı sertlesır ve aşagıya ınermıs.gebelık varsa rahım yumusar ve kendını yukarı cekermıs.bu rahımın yumusaklıgı yumurtlama donemındede oluyor.aynı yumusaklık devam ederse iyi.ama reglıden 1 hafta oncesınde baslıyor asagıya ınmeye ve parmakla bakıldıgında hıssedılıyor.hatta rahım gırısı bıle bellı oluyor parmagın ucunde.bunun ıcın ya sırtustu yatıp dızlerını kıracaksın yada wc oturur gıbı yere çömelerek yapılabılıyor.acık ıkınır gıbı yapıyorum ben sırt ustu yatarak osekılde hıssedıyorum.ne kadar dogru bılınmez ama eskıden ebeler bu sekılde bır yontem kullanıyormus dıye bılıyorum
temizlik yaptım bugün resmen ölü gibiyim siteye bile bakamadım:)neden bırkac kısı dısında kımseler yok mogamı gıttı kımse gırmıyor sankı
Gerçekten koyu , belki de yumurtladin, ilişkilere dikkat canim :):)Eki Görüntüle 1216756 Kizlar bu 13.gunumdeki ovu testim bu kadar koyu beklemiyordum acikcasi herhalde 1 2 gune koyulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?