- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
niye bozuyorsun moralini canm vardır herşeyde bir hayırteşekkür ederim. moralim çok bozuk
geçmiş olsn cnm dr bişi önermedi mi ilaç filanmerhaba kızlar.. uzun zamandır yazmıyordum üzücü bir haberle geldim. bugün doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendimne yapacağımı bilmiyorum. soğan kürü iyi geliyor diyolar..
Gecmis olsun tatlim uzulme polistik over olup hamile olan cok var evet sogan kuru cok iyi geliyormus dene istersenmerhaba kızlar.. uzun zamandır yazmıyordum üzücü bir haberle geldim. bugün doktora gittim polikistik over olduğumu öğrendimne yapacağımı bilmiyorum. soğan kürü iyi geliyor diyolar..
Moralini bozma canimteşekkür ederim. moralim çok bozuk
şuan ilaç vermedi hormon testlerim yapılacak. sonra tedaviye başlayacak. çok açıklama da yapmadı.geçmiş olsn cnm dr bişi önermedi mi ilaç filan
üzülme cnm testlerden snr daha net açıklama yapar sanırım bi an önce iyi olursnşuan ilaç vermedi hormon testlerim yapılacak. sonra tedaviye başlayacak. çok açıklama da yapmadı.
teşekkür ederim. bu ay pko olduğumu öğrenmeden başlamıştım soğan kürü içmeye. devam edicem. inş. şifa olur.Gecmis olsun tatlim uzulme polistik over olup hamile olan cok var evet sogan kuru cok iyi geliyormus dene istersen
:)kız hiçmi kalmamış ped al bence aniden olursan ortada kalırsınkizlar benim pedim bitmis amA Almak istemiyorum belli olsun bi oyle alicam
İnsallah canim sifa olur uzme kendiniteşekkür ederim. bu ay pko olduğumu öğrenmeden başlamıştım soğan kürü içmeye. devam edicem. inş. şifa olur.
orta duzeyde var ilk olur olmaz markete gidene dek idare eder cnm zaten ben cok yogun oldugum icin ped yetmiyo cocuk bezi aliyom:)kız hiçmi kalmamış ped al bence aniden olursan ortada kalırsın
Benim de bat 20ağus ben evde test yapıcam cnm çıkmazsa 20sinde tekearlarım. Ben evde pozitifi görmeden kana gitmem cnmanlıyorum ama benim bat 19 da ve hamile olsam bile idrarda çıkmaz ben kan testi düşünüyorum
Ben bu hafta 48li ped aldım canım:)kizlar benim pedim bitmis amA Almak istemiyorum belli olsun bi oyle alicam
Hep öyle oluyor canımcanım sıkılıo kızlarhamile degılım ben sanırım bu ay.arada üzülüyorum yine olmadı diye.sonra diyorum onumuzdekı döngüde rahım fılmı cektırıcem,hem mantar sıkıntımda gectı epey daha umutlu olurum diyip mutluda oluyorum.ama ne bılım git gellerim var.genel olarak cok kafaya takmıyorum aslında stres falanda yaptıgım yok.ama öle bıkac dakıka vuruyor işte aklıma
18 ni bekleseydin kiz neyse cnmBen bu hafta 48li ped aldım canım:)
Umutsuz anıma geldi atıverdim sepete:)18 ni bekleseydin kiz neyse cnmnevseliginde kullanirsin
bende kesin alcamda bana is olsun alasim gelmiyo gidesim gelmiyo yazik bizeUmutsuz anıma geldi atıverdim sepete:)
bende kesin alcamda bana is olsun alasim gelmiyo gidesim gelmiyo yazik bizeUmutsuz anıma geldi atıverdim sepete:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?