2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

unutuyorum cogu zaman karnımdakı sıskınlıgıde hıssetmez oldum. hamıle deghılım sankı.

Ya kızlar şu aşağda masrla kocamla evleneli kaç ay kaç gün yazısı nasıl yazılıyo

Ya kızlar şu aşağda masrla kocamla evleneli kaç ay kaç gün yazısı nasıl yazılıyo

afrodit post: 36483814 .!.:
canım düşükten sonra neden 1 yıl beklediniz sorun neydi
Canım benim patoloji sonucun mol gebelik geldi bunda hastanın durumuna göre 6 ay yada1sene şart cnm

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben kk ya telefondan giremiyorum bu topluluk üzerinde tapatalk uygulaması kullanılamaz yazıyo ne yapmalıyım?

günaydın arkadaşlar ben kk ya telefondan giremiyorum bu topluluk üzerinde tapatalk uygulaması kullanılamaz yazıyo ne yapmalıyım?

günaydın bilemiyorum keşke yardımcı olabilsem sadece yeni uygulama sebebiyledir ve telefondan girenler sanırım bi şey derler

sorma alışamadım bu haline nasılsın bakım kız bide sorumun cevabını sen biliyonmu altta yazıyorlarya kaç yıl gün enleneli o nasıl yazılıyo delirecem

sorma alışamadım bu haline nasılsın bakım kız bide sorumun cevabını sen biliyonmu altta yazıyorlarya kaç yıl gün enleneli o nasıl yazılıyo delirecem

onu elisa söylemişti sanırım isminin ordaki kişisel bilgilerime girip iyice sonlara doğru ilerliyorsun ordandı sanırım ama bak emin değilim sen bi bak istersen :)

ben yapamadım offf
Günaydın canım nasılsın ben söylemıstım bak sag ustte isminin oldugu yerden kişisel bilgilerine gir aşagı dogru ın orda hitap şekliniz özel gün türününüz tarıhınız dıyor ve onun hemen altında hangı seklın cıkmasını ıstedıgını gosteren bırsey var tıklıyorsun secıyorun sonra safanın en altından degısıklıklerı kaydet dıyeceksın tamam canım olması lazım ondan sonra

canım calısmayı aksatmayarak iyi etmişsin bugun yıne çalış sonra gün aşırı calısırsın inşallah bebişin gelır bu ay ki ben cok uzun sürcegini zannetmıyrum annişini bekletmeyecek

Kuzum benim test dünde koyuydu ama o akşam çıkan kadar değil. Pzts günü yani 14. gün "t" c'den daha koyuydu hemde bayağı bir koyu. Dün yaptığımda c ve t aynı koyulukta çıktı. Herhalde yumurta çatladı ki t'nin rengi açılmaya başladı. Bugünde yapacağım testi bakacağım dünkünden açık çıkacak mı diye.

Pazar, pazartesi, salı üç gündür çalışıyoruz. Hayırlısı bakalım.

günaydın kolay gelsin kolay gelsin hayırlı işler bol bebişler :):) şimdi sen bi on15 gün sonra hamişim de kısmetse sonra bende bu testlerden alacağım :)

yok olmuyo elisa yada oluyo benmi göremiyorum:)neyse ne yapak hevesim kaçtı zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…