2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim kaç gün var senin , çok erkense çıkmaz canim kafan da rahatlamaz biliyorsun :S
Bat 15 ağustos yani Cuma günü daha önce ovulasyonda koyu çizgi görüp denemistim erken gebelik testi, onda silik çizgi çıkmıştı hemen. Ama sanırım test bozuk dün ve bugün aynı adet olacakmışım gibi his geliyor. Belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ve karın bölgm buz gibi. Sıcak suyla duş aldım üşüme geliyor bana...

Canim kaç gün var senin , çok erkense çıkmaz canim kafan da rahatlamaz biliyorsun :S
Bat 15 ağustos yani Cuma günü daha önce ovulasyonda koyu çizgi görüp denemistim erken gebelik testi, onda silik çizgi çıkmıştı hemen. Ama sanırım test bozuk dün ve bugün aynı adet olacakmışım gibi his geliyor. Belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Ve karın bölgem buz gibi. Sıcak suyla duş aldım, üşüme geliyor bana...

amin oda güzel haklısın :):) bende gezmeyi çok severim yeterince gezemedik bebiş büyüyünceye kadar gezemeyiz turlarda diye tedirginliğim var ama yok yok bende bebiş istiyorum öbürleri sağlık olursa sonra da olur :)

sakın sıcak suyla dus alma,gebelık var ise düşmesine sebep olur.bol bol soguk su tut karın kısmına.ayakları sıcak karnı serın tutmak gerekıyormus..ayrıca testte sılıkte olsa cıkmıssa vardır bırseyler umutsuz olma.hayırlı haberlerını beklıyoruz.bat ne zaman?

bende evlendiğimde üni 2.sınıf yeni bitmişti 2 sene bekledik simdi Allah kısmet ederse tombiş şeker bir beişim olsun istiyorum Allah hepimize kısmet eder inşaAllah

ben gece rüyamda bi akrabamız yumurta koydu tavada yaptı çok güzel görünüyordu bende yumurta sevmem bugün iş yerinde yemek geldi bi baktım kıymanın üzerine kırılmış yummurta ilk defa burda böyle yemek geliyo karşıma şok oldum rüyada yumurta işte yumurta hayırdır inşallah erdim mi yoksa :) bir de tabi ayırdım yumurtayıı yemedim sevmem öyle :)

Hıım yumurta iyi hayırmış canım belkide sende yumurtladın senınde cıvcıvın cıkacak tatlım :) :)

Ay ne bileyim canım adette de böyle oluyor üşüme geliyor öncesinde. sıcak derken ılıktan biraz daha ötesiydi ama karnım buz gibi zaten hala... Bat 15i ama yok bence testte sıkıntı vardı galiba...Bu arada mesajlar niye 10 kere gidiyor ya tam siteye alışmıştım site kafayı yedi.

civciv çıkacak kuş çıkacak :) rüyada görünmüş sana yumurta bugun geri cevirmeyip yeseydın yumurtayı kısmetini tepmeyecektin kız insan nefesini tutar bir lokma yerdi

her ihtimali düşünerekten sıcak sudan kaçın..yumurta catladıgı gunden ıtıbaren sıcak sudan kacarım ben hep..spremnın rahımdekı hareketını bıle etkıler sıcak su duşları.duymuslugun varsa eger,hamıle kadınlara doktorlar hamam sauna gıbı yerlerı yasaklarlar düşüge sebep oluyor dıye..aklında olsun yınede cnm :) dikkat et kendıne belkıde hamılesın.testı ne zaman yapmıstın ? yenıle ıstersen tekrar

çalış canım ama merak ettım bugun senın test sonucunu

ben yaz hariç sıcak suyla duş alırım hep hatta her yer buhar olur öksürürüm o derece çok tehlikeli ama öyle temizoluyormuşum gibi geliyor canımın kıymetini bilmiyorum sanki ben yağlı tavayım kir pis içinde o kadar sıcak suyla yıkanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…