2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çalış canım ama merak ettım bugun senın test sonucunu

civciv çıkacak kuş çıkacak :) rüyada görünmüş sana yumurta bugun geri cevirmeyip yeseydın yumurtayı kısmetini tepmeyecektin kız insan nefesini tutar bir lokma yerdi

deme öyle ya tüh desene kısmeti teptim attım çöpe yiyemezdim ki karışmış değildi direk kırdıkları gibi pişmiş midem bulanır , aslında bak kötü değil tat bi lokma dedi içim ama dinlemedim

Kuzum yapamam ki çünkü işteyim her akşam 7 gibi yapıyorum. İnşallah bugün silikleşme vardır. Dünde pzts kadar koyu değildi. Atabilsem atıcam testimin resimlerini. Dur bakalım bir daha deneyim.

hayatta yıkanamam sıcak suyla saki derim pişiyor gibi oluyorum baygınlık gelıyor bana

civciv çıkacak kuş çıkacak :) rüyada görünmüş sana yumurta bugun geri cevirmeyip yeseydın yumurtayı kısmetini tepmeyecektin kız insan nefesini tutar bir lokma yerdi

deme öyle ya tüh desene kısmeti teptim attım çöpe yiyemezdim ki karışmış değildi direk kırdıkları gibi pişmiş midem bulanır , aslında bak kötü değil tat bi lokma dedi içim ama dinlemedim

Kuzum yapamam ki çünkü işteyim her akşam 7 gibi yapıyorum. İnşallah bugün silikleşme vardır. Dünde pzts kadar koyu değildi. Atabilsem atıcam testimin resimlerini. Dur bakalım bir daha deneyim.
eşinde sperm sorunu yoksa canım bugun ve yarında calısın ozaman garantı olsun.sonradan tatıl ilan edersınız kendınıze regliye kadar

Evet haklısın . Mesaj geçmişine baktım da Cumartesi sabah yapmışım hatta sen de silik çizgiyi görüp hamilesindir inşallah yorumunu yapmıştın canım.

Eklentiler

• $1407559155527.webp
    2 KB · Görüntüleme: 53
yani yumurtalar kırıldı gitti bu ay bebek yok diyor demek istedim :):):) bat a ne kaldı her an gelebilir o yüzden daha çalışma yok zaten istemiyorum bu ara ilk defa
hım anladım canım hayırlsı olsun bazen bendede oluyor normal canım gecer

Evet haklısın . Mesaj geçmişine baktım da Cumartesi sabah yapmışım hatta sen de silik çizgiyi görüp hamilesindir inşallah yorumunu yapmıştın canım.
bende hatırladım şimdi..kız delımısın sen :) koş bi kan versene hastanede..ben olsam beklermıydım bu zamana kadar acaba.nasıl sabır sendekı.neden beklıyor ve şupheyle yasıyorsunkı cnm.kan vermeye gıdemıyorsan bır test daha yap evde.epey gecmıs gunu normal bır gebelık testınde bıle net cıkar artık.al bugun test yarın sabah yap baalım

Daha ne istiyorsun canim sen... Adetbelirtileri ve gebelik belirtilerii çok benzer , hamilelik testi yap bakalim belki erkenden çıkar :) ümitsiz olma sakin...
Teşekkür ederim canım kolay gelsin sanada :)
Sagol canim benim:)
bende evlendiğimde üni 2.sınıf yeni bitmişti 2 sene bekledik simdi Allah kısmet ederse tombiş şeker bir beişim olsun istiyorum Allah hepimize kısmet eder inşaAllah
iyi yapmışsınız canim Rabbim kısmet eder insaAllah hemen. Bekletmez yavrunuuuz :)

Kızlar ilk iki foto pazartesi günkü test sonucum, diğer kahverengi üzerinde duran yani sonuncu foto ise düne ait. İnşallah yükleyebilmişimdir bu yeni uygulamada. Larsson ve blummm yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 47
Bence de gayet ikinci çizgi şükür...kan testini geciktirme... Allah korusun bir aksilik filan olur... Bence hemen yaptirmalisin...

geçer aralar bozuk diye olabilir geçmesi lazım böyle ne kötüymüş :)
evet canım kötü oluyor ben hayattan zevk almıyorum öyle oldugunda en kısa zamanda geçer inşalalh benımde su agrılarım gecse cok rahatsızım adet olacaksamda olsaydım bu bacak agrısı benı cok rahatsız edıyor

acaba niye öyle oluyor ki geçen ayda olmuştu di mi bi doktora sorsan mı normalde hep oluyorsa sıkıntı olmaz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…