19 ne haberlerde görmüyor musun 15inde doğuruyorlar hadi şimdi bunu da duy iyice karamsar ol akıllım çatlayan yumurtalar civcive dönüşecekken niye moralimi min düzeyde tutuyorsun acaba senin kendine garezin mi var hemen çevreyi bırakta yumurtan civciv olsun diye dua et moralini max seviyede tut hadi hadi seninde olacak kısmetse herkesin olacak
İnanmıyorum ne guzel bir haberarkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
anladım ama kısmet olur bebek olursa doğumdan sonra ameliyat olman ilaç kullanman mümkün olmayacak ayrıca bebeğin bir sene emerse seni bu polip tedavini 2 sene ertelemek olur bence en az 3 bildiğin güvendiğin duyduğun doktora gidip içine ençok sinen doktorun dediğini yapmak polipler doğum sonrasına bırakılacak kadar önemsizler belli ki . hakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun
inş cnm yaa ne güzel pozitif enerji veriyosneşime de ürolog gecen ay kullandığın ilaçlardan sayının düşme ihtimali cok yüksek demiş yrn tekrarlasn bakalm biz de gecen gün eşimle aynı gece rüyalarımızda fındık görmüşüz baktık nalmaına murat evlat nasip diyo inşalllaaaaahhh
Amin. Şöyle ki; ameliyat zaten çok basit bi şey. Aynı gün eve gidiliyo. Sonrasında da ilaç vs kullanılmıyo. Aslında kürtaj gibi bi şeymiş, ama ben hiç kürtaj da olmadığım için tırsıyorum. Normalde aynı gün işe bile gidebilirsin demişti bana doktor. Benim annemde de bu tarz bi şeyler varmış evlendiğinde, ona da doktor kalamazsın gebe demiş. Çat diye kalmış ama :) Biraz da annemden gelen genetiğime güvenip sallamıyorum açıkçası. Bi de normal doğumda temizlenebiliyomuş. Kısmet olur da gebe kalır normal doğum yaparsam poliplerden de kurtulabilirim belki.
İnanmıyorum ne guzel bir haberarkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
sağol canım inşallah senin patoloji sonucun güzel gelecekcanım benm yaa ona daha cok üzüldüm ama inşallah benm de öle bişi değildir cok gecmiş olsun sana da canm
19 ne haberlerde görmüyor musun 15inde doğuruyorlar hadi şimdi bunu da duy iyice karamsar ol akıllım çatlayan yumurtalar civcive dönüşecekken niye moralimi min düzeyde tutuyorsun acaba senin kendine garezin mi var hemen çevreyi bırakta yumurtan civciv olsun diye dua et moralini max seviyede tut hadi hadi seninde olacak kısmetse herkesin olacak
fındık yiyin ceviz kırın diyo demek rüyaevet ilaçların hepsinin etkisi var sen eşine iyi bak sizin sağlığınız olsun bebiş hoplaya zıplaya gelir ya da oynaya oynaya artık bilemem o kadarını ama gelir
Kızlar bu ağrımın sebebı ne olabılır ayaga kalktıkca daha cok agrıyor ılk defa böyle birşey yaşıyorum sızlıyorlar ve sanki bacakla bölgemın bırlestıgı yerde ayaga kalktıgımda birşeykasılıyor gerılıyor sızlıyor tuhaf bırsey bunların sonuncunca kotu bırsey cıkmaz dımı korkmaya başladım bu yaşta bacaklarda anıden bu kadar sızının olması
Kızlar bu ağrımın sebebı ne olabılır ayaga kalktıkca daha cok agrıyor ılk defa böyle birşey yaşıyorum sızlıyorlar ve sanki bacakla bölgemın bırlestıgı yerde ayaga kalktıgımda birşeykasılıyor gerılıyor sızlıyor tuhaf bırsey bunların sonuncunca kotu bırsey cıkmaz dımı korkmaya başladım bu yaşta bacaklarda anıden bu kadar sızının olması
hade bakalım inşallah patoloji sonocun ne zaman çıkıyorbenm de ilk belirtim sivilceydi canım inşallah 18i sana pozitif olur
Bugun enerjıne hayranım tatlım bın masallahbugun yarısı keske bende de olsa bugun hıc halım yok
ayyy canım agrı benı yokladıkca aklıma hersey gelıyor inşalallah senin dediğin gibi kötü birşey yoktur üzülmek yok bundan sonra hersey güzel olacakelisa ben seni ne yapayım geçen ayda böyle yaptın ya kötü bi şeyse ya da hamileysen yok öyle kötü ihtimali gençsin fitsin hemen kötü hastalık çıkmaz öyle allah korusun . hamileysende bunu pazartesi görücez kısmet olursaama kötü bi şey olmaz sen gönlünü ferah tut en kötü adetten sonra ki inşallahhhh olmaz doktora sorar danışırsın şimcik hiççç düşünme
cidden bügünki enerjine bende hayran kaldımcanım sayenizdetam 3 gün gözlerim yarı kapalı dolaştım bulduğum koltuğa atladım ve hiç bir şeyi hızlı yapmadım günlük enerjimin yüzde 70ini kaybetmiştim bugün toparlanmasaydım h sonu psikologtan randevu alacaktım ki çok şükür moralim iyi enerjimde yüzde 60larda diyelim
canım sayenizdetam 3 gün gözlerim yarı kapalı dolaştım bulduğum koltuğa atladım ve hiç bir şeyi hızlı yapmadım günlük enerjimin yüzde 70ini kaybetmiştim bugün toparlanmasaydım h sonu psikologtan randevu alacaktım ki çok şükür moralim iyi enerjimde yüzde 60larda diyelim
MaasAllah kaygılı canim nasıl topladı hemen karamsar olanları :):) maaşAllah :)ayyy canım agrı benı yokladıkca aklıma hersey gelıyor inşalallah senin dediğin gibi kötü birşey yoktur üzülmek yok bundan sonra hersey güzel olacak
Evet canım kaygılının maşalalhı varMaasAllah kaygılı canim nasıl topladı hemen karamsar olanlarımaaşAllah
Canim aferin düşünme düşünme...bir kaç gün sonra belli olacak çok az kaldı
bebek işi tamamen mucize diyorum ben ne olmazlara oldu allah bilir hepimiz için ne zaman olacağını ...demekki genetik öyleyse süper belki doğumda temzilenir giderler dediğin gibi o zaman çalışlamalara tam gaz devam kolay gelsin
cidden bügünki enerjine bende hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?