2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen tatlım sağlıklı olsunda önemli olan o benim için iyi şuan çok şükür sıcak bunaltıyor beni ama yapıcak bişey yok cuma doktorumuza gidicez bakalım minik tulumbamı görücez

Evet canım minik tulumba için katlanılacak mecbur hadi bakalım canım ne güzel gör bakalım minik tulumbanı sağlıcakla

hala gülmeyi beceremiyorum sitenin yeni halinde şimdi kaçıyorum yarın bi ara dersiniz nasıl gülücem :)

iyiyim canım sen buralarda hoş geldin artık bu sayfada talık burdaki arkadaşlar çok iyi hiç sıkılmazsın sen nasılsın nasıl gidiyo korunmaya devammı
hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükürr...aaa evet bayağı iyi sayfa sıkılmam artık...bayadır kimselerle konuşamıyor takip edemiyrdum...memleket dönüşü olduğu için...benim korunmalarda devam bir hafta falan var yine adetime işte...vallahi bazen düşünmüyor değilim düşünsem mi diye ama daha çok erken ay olarak...artık kurbandan sonra ekimlere doğru yine adetim denk geliyor işallah hayırlısıyla o zamana düşünüyoruzz...sen bekliyorsun ama değil mi gebelik işallah...bu ayda olmazsa seninki şu soğan kürüne aksatmadan kesin başla canım ya işallah şifa olur...bu adetimden sonra başlıcam küre işallah...kürtajdan sonra akıntımda olmuyor artıkk ya da ben mi farkedemiyorum...eskiden bayağı farkındaydımmm...zaten her bayanda olduğu gibi bende de kistik yapılar varmış ama hayırlısı işallah...

hoşgeldin :)
Geçmiş olsun üzüldüm inan... Düşügun olmuş anladığım kadarıyla , Rabbim yaşatmasin acısını bir daha insaAllah tatlim...

adet olursam mutlaka düzenli yapacam soğn kürünü sen beni boşver sana dönelim canım eminmişim ekim biraz erken değilmi doktorun onayladımı bu tarihi

adet olursam mutlaka düzenli yapacam soğn kürünü sen beni boşver sana dönelim canım eminmişim ekim biraz erken değilmi doktorun onayladımı bu tarihi
zaten 31 mayısta kürtaj olmuştum canımm... doktorum öncelikli kürtajdan önce kontrol ederken 6 ay falan bekleyeceksin dedi...sonra benim değerler hızlı düşüş yapınca sıfırlandığında istediği zaman gebelik düşünebilirsin dedi...doktrum içimi ferahlattı benim yaaa hani olumlu konuştu hepp...zaten o zamana kadar da 5,5 6 ay falan denk geliyor...ama hep içimde bir umut ya işallah olurda burdan haber edrimmm

hoşgeldin
Geçmiş olsun üzüldüm inan... Düşügun olmuş anladığım kadarıyla , Rabbim yaşatmasin acısını bir daha insaAllah tatlim...
hoşbulduk canımm mol gebelik sebebiyle kürtaj olmuştummm...işallah rabbim bir daha bana da içinde bu durumda olanlarada bir daha yaşatmaz...zaman bir geçse düşüneceğiz ama geçmek bilmiyor canım yaa...yalnızım şenlik istiyorum yanıma kalabalık aileden kalabalık yeğenler arasından geldimm...bebeği olupta yakınanaları düşünüyorumda isteyenin olmaz mumla arar ama rabbim aratmasın kimsecikleri

değerlerin hızlı sıfırlandıysa sorun yok inşallah canım olacağı varsa hertürlü olur bi abla vardı değerleri 1 ayda sıfırlandı ve o 2 sene korundu bir daha mol olmasın diye ama 2 sene sonra hamile kaldı ve yine mol demem oki herşey nasip olacağı varsa ne yaparsan yine olur

aynen öyle canım yaa bazen o durumdan da korkuyorum okudum öyle olanlar çok var en iyisi tam orta halli düşünmek ne geciktirceksin ne erken düşünceksin..olursa da allahtan ne diyelimm en azından tedavisine bakarız eşimle oturup konuştuk öyle karar aldık...bir bakıyormuşuz bu ay sen hamişmisin bak bu bize bir umut olur...kalpsizce arkadaşımız vardı o hamile şimdi ve o da erken düşünenlerden kısmet kader

kalpsizce zaten bana büyük umut oldu bilmiyorum sera ben daha kötü atlattım biliyorsun hemn hamile kalmayabilirim rabbim hayırlısını nasip etsin ben çok bekledim sabırla biliyorsun beni anlıyorsun beklemek ne zordur zaman dürmüş gibi olur bide tekrar mol olma korku cabası çok zor bu ya rabbim kimseye yaşatmasın tekrar mol yaşamak beni yıkar geç olsun sağlıklı olsun diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…