MaasAllah kaygılı canim nasıl topladı hemen karamsar olanları :):) maaşAllah :)
Canim aferin düşünme düşünme...bir kaç gün sonra belli olacak çok az kaldı
Ben de biraz kaderciyim o konuda evet, olacağı varsa olur diyorum ben de. Teşekkürlerrrr :*
Tatlım incelemem gereken 100 sayfadan fazla var yavaş yavaş bakıyorum işte bi de kk sağolsun sitenin tipini kaydırmış alışma aşamasındayım testlerini göreyim yorum yaparım gerçi sen çalışmalarını yapmışsındırAy bebişim testleri paylaştım bir yorumda yapaydın iyiydi gerçi sağolsun larssonda çok ilgilendi bilgilendirdi beni içim rahatladı.
Tatlım incelemem gereken 100 sayfadan fazla var yavaş yavaş bakıyorum işte bi de kk sağolsun sitenin tipini kaydırmış alışma aşamasındayım testlerini göreyim yorum yaparım gerçi sen çalışmalarını yapmışsındırAy bebişim testleri paylaştım bir yorumda yapaydın iyiydi gerçi sağolsun larssonda çok ilgilendi bilgilendirdi beni içim rahatladı.
kız sen günlük hayatında enerjikbeni buna siz mecbur ettinizyaş ortalamasına bak moral seviyesine bak mümkünü yoktu potansiyeli ortaya çıkarmak zorundayım yakında grup terapisi yapıcaz ohmmm ohhmmm diye
Çok haklısın tatlim :)toplamam lazım birbirimize moral verelim ki bebişlerimiz gelsin sağlıklı şekilde
Üzülme canım yanlız değilsin bende öyledüşünüyorum adet olmayı bekliyorum ama yine 18 de test yapacagım18inde test yapacaklar
Kızlar ben hamile olmadığımı hissediyorumama tabi konuştuğumuz gibi sizinle 18inde test yapıcam
Şimdi iyiyim canım çok şükür mide bulantım oluyor ama aşırı rahatsız etmiyor ama o gece gerçekten fenaydım yani zor atlattım aman iyi olsunda katlanırım tulumbam için :)gülü seven dikeni konumundasın desene) annesini üzmeye mi başladı bezelye inşallah bulantılar çok olmaz
selam canım ne yaptın görüşmeyeli durumun nasıl...hade bakalım inşallah patoloji sonocun ne zaman çıkıyor
Aynen tatlım sağlıklı olsunda önemli olan o benim için iyi şuan çok şükür sıcak bunaltıyor beni ama yapıcak bişey yok cuma doktorumuza gidicez bakalım minik tulumbamı görücezMerhaba canım Adanda çok sıcak bebıs nasıl canım hamılelıgın cılvelerını cekıyorsun suan desnee canım saglıklı olunda gecer canım
kız sen günlük hayatında enerjikespirili macera sever öyle birimisin merak ettim
18inde test yapacaklar
Kızlar ben hamile olmadığımı hissediyorumama tabi konuştuğumuz gibi sizinle 18inde test yapıcam
Aynen tatlım sağlıklı olsunda önemli olan o benim için iyi şuan çok şükür sıcak bunaltıyor beni ama yapıcak bişey yok cuma doktorumuza gidicez bakalım minik tulumbamı görücez
iyiyim canım sen buralarda hoş geldin artık bu sayfada talık burdaki arkadaşlar çok iyi hiç sıkılmazsın sen nasılsın nasıl gidiyo korunmaya devammıselam canım ne yaptın görüşmeyeli durumun nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?