Benide uyku tutmuyo malesefGelicek annesi gelicek inş sadece biraz nazlı bizimkiler.. Rabbim hepimiz için zamanını kararlamıştır sabretmek zor ama olucak ben inanıyorum
Katılıyorum ama elimde değilKızlar her dakka her saat bebiş düşünülmezPsikolojiniz bozulacak.bu kadar düşünüp kafa patlatıp sonra regli olunca üzülürsünüz cok.azcık baska seylerden bahsedın
Not aldım okuyacam inşallahCanım yukarda rahişin in yazdığı dua ve zikirleri sürekli tekrarla Allahın izniyle olur inşaAllah
Canim bugun ki ovu testimide gordn muburdayım benn
Not aldım okuyacam inşallahCanım yukarda rahişin in yazdığı dua ve zikirleri sürekli tekrarla Allahın izniyle olur inşaAllah
ur tatlım bakıyım kacıncı sayfaCanim bugun ki ovu testimide gordn mu
d
ur tatlım bakıyım kacıncı sayfa
tatlım sen bence her günü değerlendir derim ben öyle yapmıştım hatta silikleştikten bikaç gün sonra bile çalışmam olmuştu o ay da hamiş oldum zatenBugun daha koyu oldu t nasil yapalim hergun mu yoksa gun asiri mi
çok güzel canım yarın ya da birgün silikleşir testin sen her günü değerlendir içerde sperm hazırda bulunsun
Tamam canim oyle yapalim baritatlım sen bence her günü değerlendir derim ben öyle yapmıştım hatta silikleştikten bikaç gün sonra bile çalışmam olmuştu o ay da hamiş oldum zaten
inşallah canım inşallahTamam canim oyle yapalim bariInsaAllah bende tabiki hepinizde hamile olursunuz
canım Allah razı olsun ama bütün ümitlerim yok olmak üzere Allahtan hayırlısını dilerim...Tamam canim oyle yapalim bariInsaAllah bende tabiki hepinizde hamile olursunuz
canım Allah razı olsun ama bütün ümitlerim yok olmak üzere Allahtan hayırlısını dilerim...Tamam canim oyle yapalim bariInsaAllah bende tabiki hepinizde hamile olursunuz
Allah'tan gelen herseyde bir hayr vardir o yuzden umitsiz olma sadece zamani var olacak seylerincanım Allah razı olsun ama bütün ümitlerim yok olmak üzere Allahtan hayırlısını dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?