- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
belli mi olur canım illa belirtimi olcak belkide seninki sessiz sedasız geliyordurBende de hic bir belirti yok cnm. Biraz akintim fazla sanki buaralar. Bazen sag kasigim tik tik ediyodu ama artik o da olmuyo Onun disinda bisi yok.
senin bat ne zamandı cnmAynen bende kan vercem idrarda cikmiyo hemen ama kanda cikiyomus.
Hiç yok hiiiçnasıl gidiyor canım varmı belirti felen
18i cnm benimsenin bat ne zamandı cnm
Hiç yok hiiiçnasıl gidiyor canım varmı belirti felen
bat tam olarak ne gündü canım senininşallah bilmiyorum normalde adete yakın şişer ve dokunamazdım bu sefer şişti ve kaşınıyo hade inşallah rabbim ne olur hamile çıkayım
Yavrum nası gelirse gelsin yeter ki gelsinbelli mi olur canım illa belirtimi olcak belkide seninki sessiz sedasız geliyordur
Canim benim hayirli ugurlu olssuuuunnn darisi bizeKızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm!Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
inşallah canım çünkü ben umutluyum senin gibi üzgün ve ümitsiz değilimHiç yok hiiiçseninbdlirtiler baş göstermeye başladı bence
benimki 19 canım hamileysem bile idrarda çıkmayabilir18i cnm benim
19 ama benim adet düzenim bozuldu 2 aydır o yüzden listede 23 diye yazdırdımHiç yok hiiiçseninbdlirtiler baş göstermeye başladı bence
bat tam olarak ne gündü canım senin
Iste o yuzden kan ver bence 18inde. Kesin sonucbenimki 19 canım hamileysem bile idrarda çıkmayabilir
inşallah annesi gelecekYavrum nası gelirse gelsin yeter ki gelsin
inşallah imkanım olursa öyle yapacamIste o yuzden kan ver bence 18inde. Kesin sonuc
Tabiki rabbim bilir zamanını inş olacak. Belirtilere baksana nası ümitli olayım:)inşallah canım çünkü ben umutluyum senin gibi üzgün ve ümitsiz değilimya çok şükür canlıyız kanlıyız rabbim ol derse neden olmasın
hamilemisin maşallah gözün aydın cnm çabuk detay ver kaçıncı denemen özel olarak uyguladığın bişi oldumuGünaydın arkadaşlar dün bat günümdü işten çıkınca akşamüzeri test yaptım 2. çizgi çıktı hemde hiç beklemeden ilk saniyelerde
Benim 20ağus bence büyük ihtimal çıkarbenimki 19 canım hamileysem bile idrarda çıkmayabilir
Hayırlı olsun cnm ne mutlu sana kan sonucundan da haberdar et bizi tatlımGünaydın arkadaşlar dün bat günümdü işten çıkınca akşamüzeri test yaptım 2. çizgi çıktı hemde hiç beklemeden ilk saniyelerde
senin bat 18 mi cnmTabiki rabbim bilir zamanını inş olacak. Belirtilere baksana nası ümitli olayım
Bel ağrısı yok
Kasık ağrısı yok
Bacak ağrısı yok
Göğüs ucu acıma ve koyulaşma yok
Ağızda metal tadı yok
Yorulma var
Ateş36.9
Göz seğirmesi var
Ne kadar komik
İnşalla balımmm rabbim hepimize sabur versin
inşallah annesi gelecekbak bana iki seneder bekliyorum bebişimi sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?