iyi geceler canım.iyi geceler kızlar
Allah'tan gelen herseyde bir hayr vardir o yuzden umitsiz olma sadece zamani var olacak seylerin
Selam canim hosgeldin sogan suyuna bende basladim 3 gun oldu insallah sifa olur canim bebislerimiz bizi cok bekletmezler umarim
Tebrik ederim canımKızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm!Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
Teşekkür ederim gbakverdi.Tebrik ederim canım
gözün aydın canım maşallah kaçıncı denemendi ne bat ne zamandı ve bu ay özel oarak bişi uyguladınmıKızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm!Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
imidini koru daha kırmızı kart yemedincanım Allah razı olsun ama bütün ümitlerim yok olmak üzere Allahtan hayırlısını dilerim...
ben senden 2 hafta önce evlenmişim tarihlerimiz çok yakınAllah'tan gelen herseyde bir hayr vardir o yuzden umitsiz olma sadece zamani var olacak seylerin
2. Denememdi canım ovulasyon testlerinde hep silik çizgi görmüştüm 10. 11. Ve 12. Günde ama bol su ictigimden olabilir ramazanda oruç tutamadim kilo vereyim gebelik düşünüyorum diye. Kilo problemim ve kan pıhtılaşması rahatsızlığımı evlenmeden önce bildiğim için mayis sonundan bu yana igneye basladim ve denemelere o zaman basladim . Özel olarak adet bitiminde incir kürüne başladım 10 gün düzenli içtim ama kilo vermemi yavaslattigi için kürü birakip günde bir adet incir yemeye başladım düzenli olarak değildi o da. Kilo probleminiz yoksa siz düzenli yapın işe yarıyor.gözün aydın canım maşallah kaçıncı denemendi ne bat ne zamandı ve bu ay özel oarak bişi uyguladınmı
Oyyy maaşallah canım seni listemize almıyorum ne de güzel:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımKızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm!Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
ayy maşallah allah sağlıkla kücağına almayı nasip etsin bendede kilo sorunu var ama inciri kaynatmadan sade olarak günde 3 adet alsam olmazmı bebek için bu ay yapacam inşallah2. Denememdi canım ovulasyon testlerinde hep silik çizgi görmüştüm 10. 11. Ve 12. Günde ama bol su ictigimden olabilir ramazanda oruç tutamadim kilo vereyim gebelik düşünüyorum diye. Kilo problemim ve kan pıhtılaşması rahatsızlığımı evlenmeden önce bildiğim için mayis sonundan bu yana igneye basladim ve denemelere o zaman basladim . Özel olarak adet bitiminde incir kürüne başladım 10 gün düzenli içtim ama kilo vermemi yavaslattigi için kürü birakip günde bir adet incir yemeye başladım düzenli olarak değildi o da. Kilo probleminiz yoksa siz düzenli yapın işe yarıyor.
Günaydın canımmgünaydın kızlar
Bebiş geliyo mu yoksa annesi:)kızlar dün ilişkiden sonra lekelenmem oldu bide daha önceki hamileliğimde yaşadığım bi belirti yaşadım göğüslerimin içi kaçınıyo koparasın var bunlar beni baya umutlandırdı
nasıl gidiyor canım varmı belirti felenGünaydın canımm
bende öyle anladım ve kan testi yapacam bende belirti felan yok maalesef peki sende
inşallah bilmiyorum normalde adete yakın şişer ve dokunamazdım bu sefer şişti ve kaşınıyo hade inşallah rabbim ne olur hamile çıkayımBebiş geliyo mu yoksa annesi
anlıyorum ama benim bat 19 da ve hamile olsam bile idrarda çıkmaz ben kan testi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?