2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam canim hosgeldin sogan suyuna bende basladim 3 gun oldu insallah sifa olur canim bebislerimiz bizi cok bekletmezler umarim

Amin canım, inş işe yarıycak ben calıştıgım için sabahları yapmak zor oluo, 6 da uyanıyorum saracoğlunu dinledim çalışan hanımlar iş dönüşü ve yatmadan önce yapabilirler diyo. İnş dediği gibi olur, isteyen herkesin bebişi eylülde gelsin inşallah

Kızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm! Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
gözün aydın canım maşallah kaçıncı denemendi ne bat ne zamandı ve bu ay özel oarak bişi uyguladınmı

gözün aydın canım maşallah kaçıncı denemendi ne bat ne zamandı ve bu ay özel oarak bişi uyguladınmı
2. Denememdi canım ovulasyon testlerinde hep silik çizgi görmüştüm 10. 11. Ve 12. Günde ama bol su ictigimden olabilir ramazanda oruç tutamadim kilo vereyim gebelik düşünüyorum diye. Kilo problemim ve kan pıhtılaşması rahatsızlığımı evlenmeden önce bildiğim için mayis sonundan bu yana igneye basladim ve denemelere o zaman basladim . Özel olarak adet bitiminde incir kürüne başladım 10 gün düzenli içtim ama kilo vermemi yavaslattigi için kürü birakip günde bir adet incir yemeye başladım düzenli olarak değildi o da. Kilo probleminiz yoksa siz düzenli yapın işe yarıyor.

Kızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm! Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
Oyyy maaşallah canım seni listemize almıyorum ne de güzel:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

ayy maşallah allah sağlıkla kücağına almayı nasip etsin bendede kilo sorunu var ama inciri kaynatmadan sade olarak günde 3 adet alsam olmazmı bebek için bu ay yapacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…