- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
20 ağustos canım bi ihtimal 19unda da gelebilirsenin bat 18 mi cnm
o zaman sen erken çıkartan gebelik tstinden al yoksa çıkmaya bilir20 ağustos canım bi ihtimal 19unda da gelebilir
amiiiiinİnşalla balımmm rabbim hepimize sabur versin
2. Denememdi canım ovulasyon testlerinde hep silik çizgi görmüştüm 10. 11. Ve 12. Günde ama bol su ictigimden olabilir ramazanda oruç tutamadim kilo vereyim gebelik düşünüyorum diye. Kilo problemim ve kan pıhtılaşması rahatsızlığımı evlenmeden önce bildiğim için mayis sonundan bu yana igneye basladim ve denemelere o zaman basladim . Özel olarak adet bitiminde incir kürüne başladım 10 gün düzenli içtim ama kilo vermemi yavaslattigi için kürü birakip günde bir adet incir yemeye başladım düzenli olarak değildi o da. Kilo probleminiz yoksa siz düzenli yapın işe yarıyor.gözün aydın canım maşallah kaçıncı denemendi ne bat ne zamandı ve bu ay özel oarak bişi uyguladınmı
Amin arkadaşım inşallah o listedeki herkesi hamile görürüz bu ay. kan testine gidip geleyim sonucu söylerim yine size.Oyyy maaşallah canım seni listemize almıyorum ne de güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
yaklaşık 1 yıldır olmuyordu canım kimyasal düşük oldu 6 ay önce sat 16 temmuzdu yumurtlama döneminde tek ilişki oldu 29 temmuzda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk ovulasyon testleriyle olmadı şimdi mi olcak diye düşündüm hep. farklı olarak göğüslerim yumurtlamadan sonra hemen acımaya başlar bu sefer biraz daha geç acıdı bata 1 hafta kala. battan 3-4 gün önce kasıklarımda ağrılar olmaya başladı kramp tarzında battan 1 gün önce leğen kemikleriyle karnımın birleştiği yerler ağrımaya başladı şimdide ara ara devam ediyo. Ayrıca ilişkiden önce mutlaka duş alırdım o gün almadım öylesine oldu aklıma geldikçe yazarım Dua edin bana inşaAllah sorunsuz olur sizde inş tez zamanda muratlarınıza erersiniz canlarımhamilemisin maşallah gözün aydın cnm çabuk detay ver kaçıncı denemen özel olarak uyguladığın bişi oldumu
Amin arkadaşım inşallah o listedeki herkesi hamile görürüz bu ay. kan testine gidip geleyim sonucu söylerim yine size.Oyyy maaşallah canım seni listemize almıyorum ne de güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
ayy maşallah allah sağlıkla kücağına almayı nasip etsin bendede kilo sorunu var ama inciri kaynatmadan sade olarak günde 3 adet alsam olmazmı bebek için bu ay yapacam inşallah
İyi uykular cnmmacayip uyku bastı az yatsam iyi olacak
Teşekkür ederim canım cumartesi doktora gidicem haber edrimHayırlı olsun cnm ne mutlu sana kan sonucundan da haberdar et bizi tatlım
Amiin cnm güzel sonuçlarla geleceksin inşAmin arkadaşım inşallah o listedeki herkesi hamile görürüz bu ay. kan testine gidip geleyim sonucu söylerim yine size.
Bence olur canım bir arkadaş yazmış ben 2- 3 incir ve 1 havuç yiyordum diye okumuştum. Sen de öyle dene çünkü incir suyu acayip tatlı şerbet gibi içmesi zor gelmişti bana.ayy maşallah allah sağlıkla kücağına almayı nasip etsin bendede kilo sorunu var ama inciri kaynatmadan sade olarak günde 3 adet alsam olmazmı bebek için bu ay yapacam inşallah
canim benim ya hamile halinde uzun uzun yazmissin resim eklemissin emek vermissin kiyamam sana insallah birileeerine faydasi olur bizler de sana dua ederiz cnm Allah razi olsun...3 gün yada 7gün akşam namazını kıldıktan sonra 41 defa Fatiha+Allahümme bi cahi sahibil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhissalatü vesselamü ve ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekremel ekramin” duasını okudum. dua bıttıkten sonra 37 defa Ya Evvel zikri ve 55 defa Ya Mucib zikri çektim.
..........
Bir diğeri ise gece ortasında yanı saat 2 gıbı sağ ele EL-MÜCİB, sol ele EL-SEMİÜ yazılır ve acık bıyere cıkılarak eller acılarak dua edılır.sonra eller yıkanır. ele yazarken goz kalemı ıle yazılırsa cıkması daha ıyı oluyor. tukenmez kalem alkol ıcerıyo zaten. zaten anlamları duaları ısıten ve duaları kabul eden demek. ( bunu da ben abdest aldım 2 rekat namaz kıldım ve elıme yazıp balkonda dua ettım3 gün yaptım)
.....
Ben bu ay farklı olarak bunları yaptım ve aklıma her geldıgınde dua ederken bu ısımlerı zıkrederek dua ettım. Normaldede zaten Araf Suresi Zekeriyya Suresini Furkan Suresini Meryem suresinide fırsat buldukça okudum.ayetlerının fotosunu koyabılırsem gostereyım. Fırsat buldukca YA EVVEL YA VARİS tesbih çektim.Aslında fırsat buldukca demek sacmabı tesbıhı dolanacak kadar vaktımız yok sankı dusununce komık oluyo burda yada baska bıseye saatlerımı harcıyoruz Hıc yoktan her namazdan sonra eklıcegım fotodakı duaları bırer kez okuyup Rabbıme dua ettım.
...................................................
Uzun yazdım k.bakma da ınsallah Rabbım dualarımızı kabul eder hepımızınnn.
........................................................
Oyyy kıyamam kuzum umuyorum barışmışsınızdır eşinle ... Kafa dinlemek iyi geldi ama özledim hepinizi
tahmin ettiğim gibisin resmini gördüm pek bi masum duruyorsun
tahmin ettiğim gibisin resmini gördüm pek bi masum duruyorsun
tatlım sen bence her günü değerlendir derim ben öyle yapmıştım hatta silikleştikten bikaç gün sonra bile çalışmam olmuştu o ay da hamiş oldum zaten
tatlım sen bence her günü değerlendir derim ben öyle yapmıştım hatta silikleştikten bikaç gün sonra bile çalışmam olmuştu o ay da hamiş oldum zaten
oh ohh gelsin yumuşlar.. Bugece calıs yarın da calış.çalış çalış çalış,,, mevlam çalışanın yüzüne güler.ne demişler işleyen demir ışıldarÇok manidar oldu valla.herşey yolunda cnm temeller atılıyor inş.hayırlısı olsun mevlam nasip etsin bu ay
Kızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm!Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?