2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gözün aydın canım maşallah kaçıncı denemendi ne bat ne zamandı ve bu ay özel oarak bişi uyguladınmı
2. Denememdi canım ovulasyon testlerinde hep silik çizgi görmüştüm 10. 11. Ve 12. Günde ama bol su ictigimden olabilir ramazanda oruç tutamadim kilo vereyim gebelik düşünüyorum diye. Kilo problemim ve kan pıhtılaşması rahatsızlığımı evlenmeden önce bildiğim için mayis sonundan bu yana igneye basladim ve denemelere o zaman basladim . Özel olarak adet bitiminde incir kürüne başladım 10 gün düzenli içtim ama kilo vermemi yavaslattigi için kürü birakip günde bir adet incir yemeye başladım düzenli olarak değildi o da. Kilo probleminiz yoksa siz düzenli yapın işe yarıyor.

hamilemisin maşallah gözün aydın cnm çabuk detay ver kaçıncı denemen özel olarak uyguladığın bişi oldumu
yaklaşık 1 yıldır olmuyordu canım kimyasal düşük oldu 6 ay önce sat 16 temmuzdu yumurtlama döneminde tek ilişki oldu 29 temmuzda sürpriz oldu hiç beklemiyorduk ovulasyon testleriyle olmadı şimdi mi olcak diye düşündüm hep. farklı olarak göğüslerim yumurtlamadan sonra hemen acımaya başlar bu sefer biraz daha geç acıdı bata 1 hafta kala. battan 3-4 gün önce kasıklarımda ağrılar olmaya başladı kramp tarzında battan 1 gün önce leğen kemikleriyle karnımın birleştiği yerler ağrımaya başladı şimdide ara ara devam ediyo. Ayrıca ilişkiden önce mutlaka duş alırdım o gün almadım öylesine oldu aklıma geldikçe yazarım Dua edin bana inşaAllah sorunsuz olur sizde inş tez zamanda muratlarınıza erersiniz canlarım

Oyyy maaşallah canım seni listemize almıyorum ne de güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Amin arkadaşım inşallah o listedeki herkesi hamile görürüz bu ay. kan testine gidip geleyim sonucu söylerim yine size.
ayy maşallah allah sağlıkla kücağına almayı nasip etsin bendede kilo sorunu var ama inciri kaynatmadan sade olarak günde 3 adet alsam olmazmı bebek için bu ay yapacam inşallah

ayy maşallah allah sağlıkla kücağına almayı nasip etsin bendede kilo sorunu var ama inciri kaynatmadan sade olarak günde 3 adet alsam olmazmı bebek için bu ay yapacam inşallah
Bence olur canım bir arkadaş yazmış ben 2- 3 incir ve 1 havuç yiyordum diye okumuştum. Sen de öyle dene çünkü incir suyu acayip tatlı şerbet gibi içmesi zor gelmişti bana.

canim benim ya hamile halinde uzun uzun yazmissin resim eklemissin emek vermissin kiyamam sana insallah birileeerine faydasi olur bizler de sana dua ederiz cnm Allah razi olsun...

Oyyy kıyamam kuzum umuyorum barışmışsınızdır eşinle ... Kafa dinlemek iyi geldi ama özledim hepinizi

babası geldi bize konuşmak zorunda kaldı ::) bizde özledik ama sen orda kafanı dağıtıp rahatça dinlenebiliyorsan ne yapalım sorun etmeyiz :)

tahmin ettiğim gibisin resmini gördüm pek bi masum duruyorsun

dışarıda kibarım hatta fazla kibarım o yüzden insanlar ezmeye çabuk meyil gösteriyorlar ama iki tanıdıktan sonra suistimallere açılan tırnaklarımı görüp geri çekiliyorlar :)

tahmin ettiğim gibisin resmini gördüm pek bi masum duruyorsun

dışarıda kibarım hatta fazla kibarım o yüzden insanlar ezmeye çabuk meyil gösteriyorlar ama iki tanıdıktan sonra suistimallere açılan tırnaklarımı görüp geri çekiliyorlar :)

Yok kuzum dün akşamı değerlendiremedik eşimin halı saha maçı vardı bende üzüldüm ağladım duygusallığım tuttu. Kaçmış mıdır acaba? Şansımı kaybetmiş miyimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…