Özele ben gittim 66 lira dediler vazgeçtim geldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani yapamayiz derse parali yaptiririm hastane uzak doktoruma gitmek istiyorum ama :)
haydi petty kalk da git66 TL mi devlete git hem muayene ol hem yaptir canim daha iyi
66 TL mi devlete git hem muayene ol hem yaptir canim daha iyi
Bütün annelerin ve anne adaylarımızın bu güzel günü kutlu olsun :) Asi_m ve kelebek özellikle ikinizin
canıımmm, çok incesin.. ben yeni gördüm yazını, güncelliğini kaybetti belki ama inan çooooookkk mutlu oldum çok tşkler
kızlar bı sorayım sıze ben bu aksam doktora gıdecem ayın 8 yumurtladım ve o aksam beraber olduk oger dolendoyese 6-8 gunde yerlesıyomus sızce gorunurmu yerlestıyse kese acaba bı an aklıma geldıde
Maalesef evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı isimi bitakmak Zorunda kaldim ahhh bu özel şirketler ahhh :) 7. Ayindayim evliligiminde tatlim..burada kayitli değilim saglik ocagi yaparmi genelde DİE dusunyom iste
kızlar ben kanı verdim ama hiç umudum yok
allahtan umıt kesılmez canım zaman cıkacak ayy cok heyecanlandım amaolmassada uzulme bıdahakı aya takıp ederız yumurtlamanı
1 de çıkacakmış:18: napalım olmadıysada azıcık moladan sonra devam ederizcanım ben takvime göre takip etmiştim yumurtlama dönemii ne kadar doğru bilmiyom
moladerken korunmaakısına bırak yazın tadını cıkar bellı olurmu bı bakmısın gelmıs benım ole oldu tedavı oldum oldum olmayıncacanım sıkıdlı bıraktım 4 5 ay sonra tatıle gıttık bı baktım yumosumgelıyo yanı olmassa sende yazın tadını cıkarırsın korunmadan
kımsecıkler yokmu tekmı kaldım ben burda ne
kımsecıkler yokmu tekmı kaldım ben burda ne
ben varım ben varımama gerçekten nerde bu millet
E ben de varım:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy ne bıleyım bugun cok sessız neden acaba dun cok guzel gıdıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?