2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

66 TL mi devlete git hem muayene ol hem yaptir canim daha iyi

Geçen ay gitmiştim öyle deyince vazgeçtim canım kolay mı kazanıyoruz o parayi bu ay da umudum yok zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bı sorayım sıze ben bu aksam doktora gıdecem ayın 8 yumurtladım ve o aksam beraber olduk oger dolendoyese 6-8 gunde yerlesıyomus sızce gorunurmu yerlestıyse kese acaba bı an aklıma geldıde

kızlar bı sorayım sıze ben bu aksam doktora gıdecem ayın 8 yumurtladım ve o aksam beraber olduk oger dolendoyese 6-8 gunde yerlesıyomus sızce gorunurmu yerlestıyse kese acaba bı an aklıma geldıde

kesenin görünmesi zor diye biliyorum ama emin değilim

Maalesef evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı isimi bitakmak Zorunda kaldim ahhh bu özel şirketler ahhh :) 7. Ayindayim evliligiminde tatlim..burada kayitli değilim saglik ocagi yaparmi genelde DİE dusunyom iste

canım acile git bende az önce acilde verdim kanı boşuna para verme

allahtan umıt kesılmez canım zaman cıkacak ayy cok heyecanlandım amaolmassada uzulme bıdahakı aya takıp ederız yumurtlamanı

1 de çıkacakmış:18: napalım olmadıysada azıcık moladan sonra devam ederiz canım ben takvime göre takip etmiştim yumurtlama dönemii ne kadar doğru bilmiyom

Son düzenleme:
1 de çıkacakmış:18: napalım olmadıysada azıcık moladan sonra devam ederiz canım ben takvime göre takip etmiştim yumurtlama dönemii ne kadar doğru bilmiyom

moladerken korunmaakısına bırak yazın tadını cıkar bellı olurmu bı bakmısın gelmıs benım ole oldu tedavı oldum oldum olmayıncacanım sıkıdlı bıraktım 4 5 ay sonra tatıle gıttık bı baktım yumosumgelıyo yanı olmassa sende yazın tadını cıkarırsın korunmadan

evet bende öyle düşünüyorum hiç bişey takip etmeden akışına bırakıcam ama eylüle kadar olmazsa eylülde ovulasyon testlerini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…