2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah vardır ya ben cesaret edemiyorum kanda baktırmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım öbür türlü umudum kesilmiycek adete daha 4 gün var e idrar testide negatif çıktı daha ne bekliyim olsa zaten idrar testinde silik te olsa çıkardı ama yinede bi umut işte

Ama insan heyecanlanmadan da edemiyor ya ben bile simdi daha adetim bu topici gorunce heyecan yaptim :) bi de burasi sanko bagimlilik gibi esim evde elimde telefon gorunce aliniyor siz napiyosunuz bu durumda calisan bayanlar nasil bu kadar aktifsiniz ben de cok isindim buraua kopamiyorum.ilk ay vajinusmutan kurtulmak icin bi takildim pir takildim

ovülasyon testini ilk hamile kalmayı planladığınız ay mı yapıyoruz yoksa hamile olana kadar mı

Bende bunu merak ediyorum atıyorum ilk denememizde yapalım mı yoksa 1. denemede olmadı 2. denemede mi başlasak. Ben gene alayım diyorum çalışmalara başlayacağım ay. Çok işe yarıyor anladığım kadarıyla.

ben hıc kullanmadım canım bılmıyorum ben kendımı takıp ederek anlıyorum

hımm ben de anlamam valla temmuzda bırakacam korunmayı tabi şu an hamile değilsem

2 kez korunmadan yaptık hamile değildim ama adetim de gecikti psikolojik herhalde

Canım bizim 347. dönem asker topiğimiz var, hümüşüm bilir 2 senedir yazıyoruz sayfa sayımız 3465 olmuş ve çok güzel bir arkadaşlık kurduk face instagram whatsapp sürekli görüşüyoruz.

evet canım ben temmuzda alacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…