Kan yaptırmadim canım 4 5gün var adete
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1de çıkar dediler bende 2 de gidiyimde kesin olsun
Benim de bat 6 haziran ben de bu ay ilk defa korunmayacahkm teacherimben de ogretmenim ins ikimiz de hamile kaliriz tatil iicn iyi oluyor bu aylar
İnşallah vardır ya ben cesaret edemiyorum kanda baktırmaya
1de çıkar dediler bende 2 de gidiyimde kesin olsun
Arkadaslar bence bu takip bi yandan yumurtlamayi kacirmamak icin iyi ama belli bir yerden sonra da sanirim stres de hamilelike engelya anlamıyorum ki doktora gittim herşey normal dedi e daha önce hamile de kaldım 2 aydır niye olmuyo anlamadım
telefonda bılgı vermıyorlarmı
telefonda bılgı vermıyorlarmı
şimdi aradılar tahlil sonucum çıkmış ama telde söyleyemezlermiş offfffffffffffffffff
ozaman cıkmaması gayet normalonce kanda sonra ıdrara gecıyokı oda gec oluyo genelde bekle umıdını kaybetme
Hemen git öğren:)
ovülasyon testini ilk hamile kalmayı planladığınız ay mı yapıyoruz yoksa hamile olana kadar mı
ben hıc kullanmadım canım bılmıyorum ben kendımı takıp ederek anlıyorum
Offf hadi git git senin yerinde olsam bi dk duramazdimbirazdan gidicem :18::18::18:
şimdi aradılar tahlil sonucum çıkmış ama telde söyleyemezlermiş offfffffffffffffffff
Ama insan heyecanlanmadan da edemiyor ya ben bile simdi daha adetim bu topici gorunce heyecan yaptim :) bi de burasi sanko bagimlilik gibi esim evde elimde telefon gorunce aliniyor siz napiyosunuz bu durumda calisan bayanlar nasil bu kadar aktifsinizben de cok isindim buraua kopamiyorum.ilk ay vajinusmutan kurtulmak icin bi takildim pir takildim
gıt bakalım belkı guzel haber gelır bıze
Bende bunu merak ediyorum atıyorum ilk denememizde yapalım mı yoksa 1. denemede olmadı 2. denemede mi başlasak. Ben gene alayım diyorum çalışmalara başlayacağım ay. Çok işe yarıyor anladığım kadarıyla.
haydi petty kalk da git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?