2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ahhh kızlar ahhh şükredin halinize ben kaynanamla yaşıyorum aynı evde iki senedir neler yaşadık şimdi şimdi biraz toparlandı eskisi gibi beni sıkmıyor zor anam zor

Bende bugün ütü yapıcam tüm gün
sorma cnm pantolonlar gömlekler havada ucusuyo t-shirtleri saymıyorm bile başlayamadm daha bi yandan tv seyrdyrm bi yandan burayı kontrol ediyorm bi yandan da sebzeleri buzluk için hazırlıyorm diğer yandan da eşimle konusuyorm:))

Haklisin canim bende calismadigim halde bebege biz bakacagiz diyorlar kayinvalidemler

cnm bizde de bebeğe bakack adam yok :) annem zaten uzak oturuyo bide hep söyler bn bakamm bu zmna kdr cok bebek baktm size kendi kardeşlerime diye bide bel fıtığı var öyle kaldır salla hoplat yapamaz k.validem oturdu mu yerinden kalkamıyo yaslı ve rahatsız eşime kalsa bnm annem baksn ama bakmm deyince iyi bnmki bakar diyo ama bakmamalı herseye ewt diyo hem obez yapar hem şımarık alıştırır bnde izinlerimi kullancm gerekirse ücretsz izne çıkarm

Hmm evet öyle olur anne diyeceksin kötü bi kelime ama bi nevi geçiştireceksin ancak bildiğini okuyacaksın elbetteki sen bakacaksın üzme kendini lütfen.. Ben 11 aylık evliyim ilk zamanlar çok üzüldüm şimdi noldu tamamen duyarsız hiç umursamayan he he deyipbildiğimi okuyan sopsoğuk duygusallıktan eser kalmayan biri oldum ama saygı hep var.. O kadar duygusal karıncayı incitemeyen biriyken böyle oldum çıktım çokta memnunum inan yoksa üzülüp ağlayıp kendimi hasta ediyordum şükür ki rabbim bu soğukkanlılığı verdi içime böyle olduğum için çok mutluyum

Evet canim basladim calismalara daha yumurtlama gunum gelmedi 10. Gunumdeyim sende durumlar nasil 18 e az kaldi

Hadi bakalım canım olacak inşalalah bu ay hayırlısıyla bende beklıyorum 18 nı ama umudum yok canım kırmzıları beklıyorum

Çok iyi yapıyorsuunuz canım bu tatılın donusu muhtesem olur dıye dusunuyorum

ahhh kızlar ahhh şükredin halinize ben kaynanamla yaşıyorum aynı evde iki senedir neler yaşadık şimdi şimdi biraz toparlandı eskisi gibi beni sıkmıyor zor anam zor

Anladım canım çok sukur Allah sabır kolaylık versın canım

Anldım canım ama ne guzel senın ızın olayın kolay bellı bır duruma getırene kadar sen bakarsın bebgıne ama benım öyle bır sansım yok

Bende öyle yapıyorum seslenmıyorum canım yuzum dusuyor bu defada nıye yuzun asık ee sız yapıyorsunuz takmıyorum artık canım en azından öyle yapmaya calısacıgım yoksa baska turlu olacak gıbı degıl

elisa cnm hiç dikkat ememiştm deminden beri pzts tatile gidecek olursk o gün bizim yıldönümümüz

Ne güzel canım belki eşin bilerek süpriz yapıyor canım çokkk guzel ben ınanıyorum donusu guzel olacak orda bırseyı kafana takma tadını cıkar

Sen yeterki canını sıkma içini karartma huzurunu bozma senin huzursuzluğundan mutlu olacak insanlar var malesef aksine ben başkasının yanında kocacım canım cicim diye ölüyorum ve görüyorum ki bu insanlara batıyo karşındaki kim olursa olsun böyle yap önemli olan eşim huzurum de umursama kendini üzme

Ne güzel canım belki eşin bilerek süpriz yapıyor canım çokkk guzel ben ınanıyorum donusu guzel olacak orda bırseyı kafana takma tadını cıkar
inşallah güzel olur cnm belki de sürprizdir dediğin gibi çok heyecanladm şimdi aksam olsn hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…