2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Haklısın canm çok doğru söyluyorsun bende öyle yapacagım canım bende eşimle konusmayı dusnuyoordum belkı bugun konusmam

Amin canim, rabbim yaşatmasin bir daha... Sağlıklı yavrulariniz olsun insaAllah
Evet öyle , imtihan dünyası... Rabbime siginalim... İnsaAllah elimizden geleni yapalım
amin işallah canım ya sizinde mi bebiş olmuyor ya da oldu kaybettin mi....

Haklısın canm çok doğru söyluyorsun bende öyle yapacagım canım bende eşimle konusmayı dusnuyoordum belkı bugun konusmam
Kesinlikle suçlayıcı konuşma ailelerimiz başımızın tacı de başımızın üstünde yerleri var de senin ailen benim ailem de vs vs bunları de ki sana karşı önyargılı olmasın ama tabi sen yine saygını eksik etmeden bildiğini okuyacaksın.. Allahım yuvalarımızdan huzurumuzu eksik etmesin ve bu yuvamızı bi bebişle taçlandırsın inşallah tez zamanda bebek olunca eşleri kendimize daha çok bağlamış olucaz:) ve anane babane olmak annelerimizinde hakkı:)

Yok canım suclayıcı konusmam ben anlatıyorum bak bundan bundan dolayı dıyorum kendısıde farkında oluyor zaten amın canım amın huzur cok önemlı

Ay kuzum sizinde bizimkine benzer olmuş. Benim 14. gün kopkoyuydu ekledim hatta fotoyu. Ertesi gün eşit koyuluktaydılar dünde t c'den daha silikti ateşimide ölçtüm düşüktü yani dün çatladı muhtemelen eşim bugünde çalışma olsun daha 24 saat geçmez diyor yumoş için ama bence gitti artık yumoşu kaçırdım. Arkadaşımda zaten önceki günler oldu lovely onlar döllenecekse döllemiştir zaten yumurtayı merak etme diyor.

Slm kizlar bnde ikinciyi istiptum ayin onbiri yumurtlama gunumdu ogun basladik calismalara adetim duzenlidir bende katildim araniza alirmisinix

Kızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm! Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
hayırlısı olsun gözün aydın cnm.allah saglıklı bır gebelık nasıp etsın inş

kızlar dün ilişkiden sonra lekelenmem oldu bide daha önceki hamileliğimde yaşadığım bi belirti yaşadım göğüslerimin içi kaçınıyo koparasın var bunlar beni baya umutlandırdı
yerleşme kanamasımı acaba?

kızlar ateş durumumu yazdım bana da bi yorum yapın
canım yumurta catlayana kadar vucut ısısı düşük oluyormus,yumurtanın catlayacagı gunde en düşük seviyeye iniyormuş,catladıktan sonra yukselıyor böyle biliyorum ben

hayırlısı olsun gozunuz aydın

canım üzme kendını bukadar.herşey nasıp kısmettir.nasibinde varsa illakı olur ama yoksa mevla illaki birşeyleri sebep kılar ve olmaz.biz olsun dıye ısteyelım oyle dua edelım..kaçırmıs sayılmazsın yumurtayı.bır gun oncesınden zaten sperm vardır ıcerdı.bugunde garantı oldun dıye calısın.mevlam nasıp eder inş

Kuzum peki pazardan beri hergün ilişki oluyor koyu olduğu iki akşamdada oldu yani şuan tüplerimde sperm bulunması lazım onlar dölleyemez mi yumurtayı?
havada karada döller cnm hiç şüphen olmasın..tek şüphemiz Allah nasip edecekmi etmicekmi,,,önemli olan o canım.eşinede kızıp küsme.bazı şeyler bizim takdirimizde değil.kaderi zorlamak iyi sonuclar vermez.eşin dün gece halısahaya gitmesi gerekiyordu,kaderde bu vardı ve gitti..önüne gecemezsin bazı seylerın.ne yazıkkı mudahale edemeyız bazı seylere..kısmetınde varsa bulur bebiş bu ay

hayatım sen hani bu ay akışına bırakacaktın lvoely lütfen kendini dinleme kuzum akışına bırak ben seni üzgün görmek istemiyorum

AAYY SÜPER BİR AYARLAMA OLSUN KAFANIZ RAHAT TATİL İNŞALLAH BEBİŞİNİZ GELİR ARKADAŞIM

SANA TAVSİYEM SOĞAN EKMEK YE ÜCRETSİZ İZİN AL ARKADAŞIM

yaptımı peki bende tam tersi kolay kolay can çekmelerim olmaz bügün deli gibi mücver istiyordum bu beni azda olsa umutlandırdı
yaptı da yapamadı gibi bir şey canım ya...çünkü normalda canım herşeyi çeken biriyim...ama hamişken daha bi buçuk aylıktım zaman ne çekebilirki sadece rüyamda biberiye turşusu ve salatalık turşusu görmüştüm...bi onu yiyebildim ama boşunaymış....ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kötü rüyalar görürdüm...ve hepside çıktı...birgün bebeğime yılan sokuyordu ve zehrini emiyordum...ama hiç bi zaman yüzünü görmedim hep beyaz kefen gibi kundakta sarılıydı...birinde de yatağmda bebeğim ağlıyor büyük bir korkuyla yanına koştum göğsümden süt vermeye çalıştım ama çook zorlandım sanki kolumu biri tutuyordu emziremedim...mol gebelik olmadan önceki gördüğüm de babamı görmüştüm etrafımdaki herkes üzgün başı eğik...ve bana hiçbir zaman bebeğimin olmayacağını tedaviyle bebeğin olacak ve bebeğini alacaklar dedi...doktora gittim o gün işte ve kürtaj olacaksın dediler....ayyyyyyy yine sinirlerim bozuldu nerden çıktı bu ağlamak şimdi yaahakkımızda hayırlısı canım işallah umudun boşa çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…