2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bencede canım benim umudumda spermin ömrünün uzun olmasında batı beklemekten başka çaremiz yok canım inş bu ay bebişlerimiz gelmiştir

kızlar eşimin sonuçları açıklandı internettn baktım şimdi cmts 2 milyndu hemen k.boynuzuna basladık bgn 4gün oldu kullanalı 2.5milyn olmus düşük ama sonuç itibariyle faydası olmus gibi

kızlar eşimin sonuçları açıklandı internettn baktım şimdi cmts 2 milyndu hemen k.boynuzuna basladık bgn 4gün oldu kullanalı 2.5milyn olmus düşük ama sonuç itibariyle faydası olmus gibi

canımya bende hep öyle kötü hisler vardı ve çıktıda benim biliyorsun ikiz eşi moldu ikizi gayet sağlıklıydı midem çok bulanırdı hep rüyamda erkek bebek görürdüm ama hiç mutlu değildim doktor bana karar senin ölüm riskine rağmen doğurmak istersen biz karışamayız dedi ben çok dua ettim rabbim bana bi işaret ölüm riskim çok yüksek öbür tarafta sağlıklı ve yavaş yavaş hareketlerini bile hissetiğim bebeğim var bana yardım et ve o gece rüyamda kefene sarılmış erkek bebek verdiler kucağıma emdir dediler ve sanki gerçekti aldım kucağıma sıkıca sardım ve emdirdim öyle güzel bi duyguyduki sonra bi baktım gülüyo ben bana kızgınmısın seni bırakacağım için bebek konuştu güldü hayır dedive kürtaja gireceğim gün doktorum acımadan bebeğin erkek dedi ve o an daha bi yıkıldım rabbim kimseye yaşatmasın bebeğimin önü açılsın düşük başlasın diye ilaç verdiler sana yemin ederim bebeğim kuş gibi hareket etmeye başladı karnımın yukarısına doğru çıkıyordu doktorlar hemşireler bile ağladı ayy sahi nerden çıktı bu başladım ağlamaya artık susmam bir iki saat

canım 4 günde belli olmaz ki keçiboynuzu falan muhtemelen kullandıgı ılacların vucutta etkısını kaybetmesı zamanla olacaktır..

Amin canım sen tecrubelısın bu konuda daha bıılınclı ılerlersın
Saol cnm ins ins bu forumda bu konuda ki uyelere evlat nasip etsin yuzleri gulsun insalllah su gelmis gecmis peygamberlerimizin evliyalarimizin tum ermislerimizin yuzu suyu hurmetine olmayan herkesr nasip etsin

İnşallah canım dediğin gibidir canım ama benım hıc umudum yok belkı ruh halım ıyı degıl ondan umudum yok
Bata 1 hafta kala bende umutsuzlaşıyorum nedense.. Yine sende belirti var ben de o da yok Neyseki az kaldı pazartesiye olmazsada üzülmek yok eylülde çalışmalara devam

Bata 1 hafta kala bende umutsuzlaşıyorum nedense.. Yine sende belirti var ben de o da yok Neyseki az kaldı pazartesiye olmazsada üzülmek yok eylülde çalışmalara devam

Canım ben bunların hıcbırını belırtı olarak görmuyorum ben bunların hepsını adee yoruyorum ve pazartesı adet olmayı beklıyoum pazar gecesı olmazsam sabah test yapacagım yınede takı pazara kadar yerlesme kanaması olursa o zaman umudum olur evet canım az kaldı bekleyelım bakalım hakkmızda hayırlısı olsun ve dıyorumkı ben bu kadar umutsuzum dıyorum ve egrcekten bebegım varsa bu duyguya uzulurmu dıyorum ıstenmeyen bebek gıbı umutsuzca yaklasıyorum

Ayy tüylerim ürperdi nolur üzülme nolur ağlama bizi de burda ağlatma ben inanıyorum rabbim sana sağlıklı hayırlı bebekler verecek rabbim ol diyecek nolur üzülme daha yukarıda evlilik bnm duygusallığımı aldı dedim şimdi sulugöz oldum üzme kendini arkadaşım yavruların seni cennette karşılayacaklar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…