2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım 4 günde belli olmaz ki keçiboynuzu falan muhtemelen kullandıgı ılacların vucutta etkısını kaybetmesı zamanla olacaktır..
cnm haklısın ama azıcık yüksek çıkması umutlandırdı beni dediğin gibi ağır ilaçlar kullandı 1-2 aya inş etkisi gider spermler 3 ayda yenileniyomus zaten acaba sayınn 25milyn olduğu zmn aşılama denemeli miydik diye soruyorm ama böyle olacakmış demek ki hem arastırm 300binlerle bile hamile kalan var ALLAH ol desin yeter ki deyip umudumu kaybetmemelym

Öyle deme canım bebişlerimiz kendilerinin yollarını gözlediğimizi bilirler olmayacaksın bence regl

önemli olan miktarı degıl hareketlılıgı cnm.sonucta yumurtayı dolleyecek 1 tane sperm..cok olması sadece sansı arttırır.

valla ben hasta olcam ya onun duygusallığı var üstümde deama seninki daha zormuş canım ya...birde ikiz.. şimdi anlıyorum değerinin çok çok yüksek olduğunu çünkü bayağı gelişmiş bebeğin. haliyle mol değerlerde tavan yapmış sende...tek bir hastaneye mi bağlı kaldın keşke başka hastanelere de gitseydin emin olmak için kiminin umrunda değil çünkü hemen alcaz diyorlar...hani sağlıklıymış ya o yüzden...çünkü benim doktorum benim durumuma parsiyel mol oolduğu için plesanta aşırı çoğalır dedi. bu çoğalmayla bebeğin olsa bile gelişimini aksatır elbet ölür dedi zaten kalp atışı alınamamıştı bende...bu 69 xxy 100 200 lere kadar atlar dedi....benim hiç bulantım yoktu...çünkü ölüydü...senin bulantılarının olması bebişin varmış sağlıklıymışş...burda bir arkadaş vardı o mol gebelik ile doğum yapmış ve doktorlar imkansız demiş..şu anda da sağlıklı diyor... oda ona verilen bir mucize işte...birde dikkatimi çeken mol geçirenlerin çoğu ikiz gebelik hep canım ya bikaç kişiye daha böyle rastladım bende kendimden şüpheliydim o konuda ama doktorum bişe demedi patoloji sonucuna göre yazıları araştırdım pekte iç açıcı değildi ondanda bişe anlayamadım salak gibi sormadım o anlık doktoruma bu patoloji sonucumdaki tıbben kelimeler ne anlama geliyor diye...iş işten geçiyor ya...ama hayırlısı buymuşşş adımıza üzülme canım...

Canım okurke n tuylerım dıken dıken oldu Allah sabrını kolaylıgını versın bu acını uzerıne Allah sana saglıklı dunyalar tatlısı bır bebıs nasıp eder cok degıl yakındır canım belkıde gelmıstır dualarımız sızlerle allah herkese hayırlı saglıklı bebısler ve saglıklı hamılelıkler nasıp etsn

Ya kİzlar her ay benden yumurta aki kivaminda akinti gelirdi bu ay yok gibi yada ben farketmedim bilmiom korunmayi biraktik yeni iki gundurde adet sancisina benzer hafif agrilar var ama geldide gormedimmi

Ya kİzlar her ay benden yumurta aki kivaminda akinti gelirdi bu ay yok gibi yada ben farketmedim bilmiom korunmayi biraktik yeni iki gundurde adet sancisina benzer hafif agrilar var ama geldide gormedimmi
bir arkadasımız hıc akıntısı olmadan gebe kaldı.akıntı fark etmemıs hıc.belkı senın korunmadan sonrakı ılk ayın oldugu ıcın rahım degısımı hıssedıyorda olabılır.ben evlendıgımden berı hiç yumurta akıntısına denk gelmedım ama bu ay mantar enfeksiyonu yasadım tam yumurta zamanında oyuzden cııdı bır kuruluk durumum vardı..5 gun sonra benım bat.reglım gelınce hastaneden sıra alıcam rahım fılmı ıcın..

kızlar eşimin sonuçları açıklandı internettn baktım şimdi cmts 2 milyndu hemen k.boynuzuna basladık bgn 4gün oldu kullanalı 2.5milyn olmus düşük ama sonuç itibariyle faydası olmus gibi
devam canım keçiboynuzuna bende yapıyor ve içiriyorum eşime...ha bi sorun yok. ne onda ne bende ama varsa da daha bilmiyoruzz...ben mol gebelik geçirmiştim... soğan kürüyle hamile kaldım... ne olur ne olmaz diye iki taraflı sıkı bir beslenmeye başladık...kısmet artık görcez düşündüğümüzde....

bn 4 ay önce filan yapmıştm cnm o zmn 25milyondu bıraktık gecen ayda eşim çok rahatsızlandı antibiyorikler iğneler ateşlendi filan dr hastalığın etkisi olabilir demiş yrn bu sonucu dr a göstercek belki ek vitamin filan verr

hım allah yardımcınız olsun canım ya...öncelik dktor gözetimi tabi...peki dktorun biliyor mu bunu yaptığını...birde fazla mı enerjik oluyor kocalar nee benimkinin enerjisi tavan ölü gibi gelyodu işten şimdi cin gibi birde başka bir kür var ondan yapcam son bir aya yakın artık düşünemiyorummm

Yoo canım biliyosun 18inde test yapacaklar için tahmin ettiğimiz günde ben sen ve larsson demiştim inş yanılmam ama yoksada üzülmek yok daha çoook aylar var önümüzde

İnşallah dediğin gibi çıkar canım çıkmazsada yapacak bırsey yok canım üzülmem hayırlısı bakalım az kaldı yarın cuma

Haklısın canım kaderin önüne geçemeyiz nasibimizde varsa olur eşimi suçlamam yanlış tekrar pozitif lovely halime geri dönüyorum. Herşeyde vardır bir hayır.

hayatım sen hani bu ay akışına bırakacaktın lvoely lütfen kendini dinleme kuzum akışına bırak ben seni üzgün görmek istemiyorum

Kuzum zaten akışındaydı herşey çalışma bile yapmadık bu ay sadece yumurtlama gününe yakın ovulasyon testi yaptım pozitif gördüğümüzde oldu. Bu ay akışına bırakma sebebimde biraz zaten bu ay olmasını çok istediğimdendi doğum mayısa gelsin istiyordum çünkü ama keşke düşünce gücüyle olsa bunların hepsi nasibimizde kısmetimizde varsa olacak dediğim gibi ben dün ve bugün biraz depresif bir moddayım sanırım.

uyku halide gebelik belirtisidir dicem şimdi gözlerin acılacak cnm

Gözlerımın acılmasından ziyade yuzumu güldürdün canım tesekkur ederım ama uyku değiilde tembelllık bu tatlım gecen ay olsa bunların hepsını hamılelıge yorardım ama bu ay nıyeyse yoramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…