cnm haklısın ama azıcık yüksek çıkması umutlandırdı beni dediğin gibi ağır ilaçlar kullandı 1-2 aya inş etkisi gider spermler 3 ayda yenileniyomus zaten acaba sayınn 25milyn olduğu zmn aşılama denemeli miydik diye soruyorm ama böyle olacakmış demek ki hem arastırm 300binlerle bile hamile kalan var ALLAH ol desin yeter ki deyip umudumu kaybetmemelymcanım 4 günde belli olmaz ki keçiboynuzu falanmuhtemelen kullandıgı ılacların vucutta etkısını kaybetmesı zamanla olacaktır..
Öyle deme canım bebişlerimiz kendilerinin yollarını gözlediğimizi bilirler olmayacaksın bence reglCanım ben bunların hıcbırını belırtı olarak görmuyorum ben bunların hepsını adee yoruyorum ve pazartesı adet olmayı beklıyoum pazar gecesı olmazsam sabah test yapacagım yınede takı pazara kadar yerlesme kanaması olursa o zaman umudum olur evet canım az kaldı bekleyelım bakalım hakkmızda hayırlısı olsun ve dıyorumkı ben bu kadar umutsuzum dıyorum ve egrcekten bebegım varsa bu duyguya uzulurmu dıyorum ıstenmeyen bebek gıbı umutsuzca yaklasıyorum
önemli olan miktarı degıl hareketlılıgı cnm.sonucta yumurtayı dolleyecek 1 tane sperm..cok olması sadece sansı arttırır.cnm haklısın ama azıcık yüksek çıkması umutlandırdı beni dediğin gibi ağır ilaçlar kullandı 1-2 aya inş etkisi gider spermler 3 ayda yenileniyomus zaten acaba sayınn 25milyn olduğu zmn aşılama denemeli miydik diye soruyorm ama böyle olacakmış demek ki hem arastırm 300binlerle bile hamile kalan var ALLAH ol desin yeter ki deyip umudumu kaybetmemelym
Öyle deme canım bebişlerimiz kendilerinin yollarını gözlediğimizi bilirler olmayacaksın bence regl
valla ben hasta olcam ya onun duygusallığı var üstümde decanımya bende hep öyle kötü hisler vardı ve çıktıda benim biliyorsun ikiz eşi moldu ikizi gayet sağlıklıydı midem çok bulanırdı hep rüyamda erkek bebek görürdüm ama hiç mutlu değildim doktor bana karar senin ölüm riskine rağmen doğurmak istersen biz karışamayız dedi ben çok dua ettim rabbim bana bi işaret ölüm riskim çok yüksek öbür tarafta sağlıklı ve yavaş yavaş hareketlerini bile hissetiğim bebeğim var bana yardım et ve o gece rüyamda kefene sarılmış erkek bebek verdiler kucağıma emdir dediler ve sanki gerçekti aldım kucağıma sıkıca sardım ve emdirdim öyle güzel bi duyguyduki sonra bi baktım gülüyo ben bana kızgınmısın seni bırakacağım için bebek konuştu güldü hayır dedive kürtaja gireceğim gün doktorum acımadan bebeğin erkek dedi ve o an daha bi yıkıldım rabbim kimseye yaşatmasın bebeğimin önü açılsın düşük başlasın diye ilaç verdiler sana yemin ederim bebeğim kuş gibi hareket etmeye başladı karnımın yukarısına doğru çıkıyordu doktorlar hemşireler bile ağladı ayy sahi nerden çıktı bu başladım ağlamaya artık susmam bir iki saat
canımya bende hep öyle kötü hisler vardı ve çıktıda benim biliyorsun ikiz eşi moldu ikizi gayet sağlıklıydı midem çok bulanırdı hep rüyamda erkek bebek görürdüm ama hiç mutlu değildim doktor bana karar senin ölüm riskine rağmen doğurmak istersen biz karışamayız dedi ben çok dua ettim rabbim bana bi işaret ölüm riskim çok yüksek öbür tarafta sağlıklı ve yavaş yavaş hareketlerini bile hissetiğim bebeğim var bana yardım et ve o gece rüyamda kefene sarılmış erkek bebek verdiler kucağıma emdir dediler ve sanki gerçekti aldım kucağıma sıkıca sardım ve emdirdim öyle güzel bi duyguyduki sonra bi baktım gülüyo ben bana kızgınmısın seni bırakacağım için bebek konuştu güldü hayır dedive kürtaja gireceğim gün doktorum acımadan bebeğin erkek dedi ve o an daha bi yıkıldım rabbim kimseye yaşatmasın bebeğimin önü açılsın düşük başlasın diye ilaç verdiler sana yemin ederim bebeğim kuş gibi hareket etmeye başladı karnımın yukarısına doğru çıkıyordu doktorlar hemşireler bile ağladı ayy sahi nerden çıktı bu başladım ağlamaya artık susmam bir iki saat
bir arkadasımız hıc akıntısı olmadan gebe kaldı.akıntı fark etmemıs hıc.belkı senın korunmadan sonrakı ılk ayın oldugu ıcın rahım degısımı hıssedıyorda olabılır.ben evlendıgımden berı hiç yumurta akıntısına denk gelmedım ama bu ay mantar enfeksiyonu yasadım tam yumurta zamanında oyuzden cııdı bır kuruluk durumum vardı..5 gun sonra benım bat.reglım gelınce hastaneden sıra alıcam rahım fılmı ıcın..Ya kİzlar her ay benden yumurta aki kivaminda akinti gelirdi bu ay yok gibi yada ben farketmedim bilmiom korunmayi biraktik yeni iki gundurde adet sancisina benzer hafif agrilar var ama geldide gormedimmi
devam canım keçiboynuzuna bende yapıyor ve içiriyorum eşime...ha bi sorun yok. ne onda ne bende ama varsa da daha bilmiyoruzz...ben mol gebelik geçirmiştim... soğan kürüyle hamile kaldım... ne olur ne olmaz diye iki taraflı sıkı bir beslenmeye başladık...kısmet artık görcez düşündüğümüzde....kızlar eşimin sonuçları açıklandı internettn baktım şimdi cmts 2 milyndu hemen k.boynuzuna basladık bgn 4gün oldu kullanalı 2.5milyn olmus düşük ama sonuç itibariyle faydası olmus gibi
bn 4 ay önce filan yapmıştm cnm o zmn 25milyondu bıraktık gecen ayda eşim çok rahatsızlandı antibiyorikler iğneler ateşlendi filan dr hastalığın etkisi olabilir demiş yrn bu sonucu dr a göstercek belki ek vitamin filan verrdevam canım keçiboynuzuna bende yapıyor ve içiriyorum eşime...ha bi sorun yok. ne onda ne bende ama varsa da daha bilmiyoruzz...ben mol gebelik geçirmiştim... soğan kürüyle hamile kaldım... ne olur ne olmaz diye iki taraflı sıkı bir beslenmeye başladık...kısmet artık görcez düşündüğümüzde....
hım allah yardımcınız olsun canım ya...öncelik dktor gözetimi tabi...peki dktorun biliyor mu bunu yaptığını...birde fazla mı enerjik oluyor kocalar nee benimkinin enerjisi tavan ölü gibi gelyodu işten şimdi cin gibibn 4 ay önce filan yapmıştm cnm o zmn 25milyondu bıraktık gecen ayda eşim çok rahatsızlandı antibiyorikler iğneler ateşlendi filan dr hastalığın etkisi olabilir demiş yrn bu sonucu dr a göstercek belki ek vitamin filan verr
Yoo canım biliyosun 18inde test yapacaklar için tahmin ettiğimiz günde ben sen ve larsson demiştim inş yanılmam ama yoksada üzülmek yok daha çoook aylar var önümüzdeEvet canım hıssederler benı umutlandırmak ıcınmı öyle dıyorsun canım
Yoo canım biliyosun 18inde test yapacaklar için tahmin ettiğimiz günde ben sen ve larsson demiştim inş yanılmam ama yoksada üzülmek yok daha çoook aylar var önümüzde
havada karada döller cnm hiç şüphen olmasın..tek şüphemiz Allah nasip edecekmi etmicekmi,,,önemli olan o canım.eşinede kızıp küsme.bazı şeyler bizim takdirimizde değil.kaderi zorlamak iyi sonuclar vermez.eşin dün gece halısahaya gitmesi gerekiyordu,kaderde bu vardı ve gitti..önüne gecemezsin bazı seylerın.ne yazıkkı mudahale edemeyız bazı seylere..kısmetınde varsa bulur bebiş bu ay
hayatım sen hani bu ay akışına bırakacaktın lvoely lütfen kendini dinleme kuzum akışına bırak ben seni üzgün görmek istemiyorum
Hemde çoook az kaldı bak heyecanlandım şimdi:)İnşallah dediğin gibi çıkar canım çıkmazsada yapacak bırsey yok canım üzülmem hayırlısı bakalım az kaldı yarın cuma
Bak evliliklerimize yakınmış, sen ne zamandır istiyorsun ve hangi yolları denedin?Canim bende senin gibi dusunuyorum artik benimde umidim umudum kalmadi cok yoruldum bu ay cok umutlanmistim ama yine geldi kirmizilar
Heyecanın hep devam etsın canım bende heyecan sıfır ayakta uyuyorum resmen ruh gıbıyım zorla calısıyorumHemde çoook az kaldı bak heyecanlandım şimdi
uyku halide gebelik belirtisidir dicem şimdi gözlerin acılacak cnmHeyecanın hep devam etsın canım bende heyecan sıfır ayakta uyuyorum resmen ruh gıbıyım zorla calısıyorum
ay yarın testmı yapsam acaba bende butun belırtıler varHemde çoook az kaldı bak heyecanlandım şimdi
uyku halide gebelik belirtisidir dicem şimdi gözlerin acılacak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?