2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Him gecms s olsun cnm ins gecer

https://www.facebook.com/
ahhh kızlar ahhh şükredin halinize ben kaynanamla yaşıyorum aynı evde iki senedir neler yaşadık şimdi şimdi biraz toparlandı eskisi gibi beni sıkmıyor zor anam zor
zor canım ya beş parmağın beşi bir değil tabiki hiç bilmiyorum nasıl birşey ama memlekete gittiğimde iyiki de ayrıyız diyorum:)çok iyi kadın ama işte tek huyu çok çok çok alıngan hemen ağlar ama hiçbişey olmamış gibi devam eder kayınvalidem...hak vermiyor değilim kadıncağıza aklını karıştıryolar çok saf ve çok baskı var üzerinde halen şu yaşta heralde benim kaynanam kayınbabam olurdu o da çok saf iyi her ikisinide seviyorum ama fikirler yaşantılar tamamen farklı çok eski kafa ama işte huylu huyundan vazgeçmez...zaten bir evlilikte şuna kesin kanaatim var aynı evde yaşanlar tamamen fikir ve yaşantı uyuşmazlığı yüzünden anlaşamıyor...

cnm öncekini esim dr a gitmeden yaptıydk bunu da daha grsmedi dr ile bazı drlar böyle seylere ters tepki veriyo ya söylemeyz ewt daha enerjik oluyo:)

kızlar benim yarın adet olmam lazım yumurtlamadan beri akıntım az az devam etmişti bugün çok çok arttı tekrar yumurtlamışım gibi sizce nedeni nedir.

kızlar buarada tatilde k.boynuzu suyu içiremicm acaba 1litre kaynatsam da taze olmaz ama yine 4 günd içirirrm nsl olur

Hım neymıs sendekı belırtıler bakım ama canım bence bekle pazartesı daha saglıklı sonuc alırsın yınede sen bılırsın
ay nasıl anlatsam
öncelikle vucut ısım hıc yukselmedı hatta dahada düşüyor son 1 haftadır hep 36.5 olan ısım bu sabah 36.3 düştü.pencereyı actım dıbinde yattım resmen üstü acık acaba ondanmı bılmıyorum.
sonra hiçbir ağrım yok,sadece geceleri kollarım bacaklarım sızlıyor oda nemden agrıyor galiba.
iştah desen,,o hep var son zamanlar ciddi olarak pisboğaz oldum,profesyonel yiyiciyim yani
psikolojik olarak değişik bir ruh halim yok şuan her zamanki gibiyim
18inde yapılacak test sonucu hamile olmadıgımı kanıtlamıs olucam
çok istikrarlı gidiyor benim bu ay hamile olmadığıma dair bütün belirtilerim var

Hım anladım canım ne güzel anlatmıssın bakalım hayırlısı o zaman belkı tam tersı cıkar bellı olmaz

Benımde ağrılarım çok ıstıkrarlı her gun yenı bır yerım agrıyor yaslanıyorum sanırım artık kendımı yaslı hıssetırmeye basladı bu agrılar yakında elıme baston alıp gezecegım halsızlık desen hat safhada akşama yapmam gereken ıslerım var sımdıden dert ettım nasıl yapacagım dıye bır tembellık bır usengeclık sorma gıtsın sekerım yaslılık zor canım zor

sizide üzmek istemezdim boş bulundum doluydum yazdım uzun uzun

havalardan cnm sıcak ve nem bizi böyle tembel yaptı.iş bulup calısayım dıyordum ama bu sıcakta da hiç işime gelmiyor evde yatmak bile bunaltıyorken.ben en iyisi 1-2 ay sonra bakayım iş güç işlerine.hem bu arada doktorluk işlerimide hallederım.

Evet canım çalısırken ızın alması sıkıntı oluyor

bnm yumlar iyice büyüyo sanırım 2-3 saattir sol tarafımda yumurtalar ağrı yapıyo çatlıcak mı ki diye test yaptım silik çıktı demek büyüyolar:)

canımsenin ikiz olsaydı mutlaka anlarlardı rahat ol ben bi hastane bağlı kalmadı özel hastane araştırmaya gönderdi şişli etfale geldim o bişin yok diyip eve göndermek istedi ben bağırdım ağladım baş hekimliğe çıktım bu kanamanın sebebini bulun dedim sonra yatırıp detaylı araştırma yaptılar ve ikiz eşi mol bu çocuğu doğuramazsın ölüm riskin yüksek dediler bekle bir kaç gün kürtaja alacaz bekledim 1 hafta geçti tık yok sordum neden beni bekletiynz kürtajın çok riskl rahmini kaybedersin burda kürtaj olamazsın dediler Zeynep kamile gönderdiler orda da biz hiç yapamayız rahminide alırız dediler özeller yüzüme bile bakmadı riskli hastasın araştırmaya git süründüm baya 2 hafta felan en son evine git bu kürtajı yapabilecek bi doktor bulup seni arcaz dediler ertesi gün aradılar kss ea hastanesinde doktor alev aydın ve volkan ülker beni korkutmadan risk var ama başarıcaz diyip kürtaja aldılar allah onlardan razı olsun rahmimede zarar vermeden başarılı bi kürtaj yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…