ayak ve avuc ıcı yanması şeker yada kolestrolden olur derler ama b vitamini eksıklıgınden olurmus.bendede b vitamını eksıklıgı var ona baglıyorum bu durumu.ilaç içiyorum arada ama unutyorum bazen ıcmeyı..stres tende olabılıyormus psıkolojık yanıaa neden öyle doktora sorsaydın y a bende önce yorgunlukla mikrop sandım şimdi de vücut bu aralar çok ayakta duruyor acısı çıkıyor diyorum
ay kız ben utandım valla şimdiben çok edepsizim eşimle ilk gece kaygısı heyecanı hiç yaşamadım makyajımın kötü duruşunu terlemiş bedenimi düşünüyordum yani olacağını bile bile oluyor ya ondan biraz utanıp çekinseydim keşke :şimdi sizde eşin bi çekinir canı yanar mı vs diye düşünür onun psikolojisine sende ona kıyamazsın öylece aşk dolu heyecan dolu bi başlangıç olur diye düşünüyorum bide bedenler birbirini özlemiş çok heyecanlıııı sonrası babydolunu bilmem neyini gözü görmeden gelir devamı :
cnm ara ara sancim var cok hafif acaba tutmusmudurkii
Benim kasiklarda ates var hafif sanci var kismet hayirlisi olsn cnm insan yinede sabirsizlaniobilemem ki canım inş tutmustur.hafif sancılar gebelık belırtısı ıcınde varmış.kasıklar cok sıcak olurmuş.gebelık dolayısı ıle rahıme kan pompalaması arttıgından kasıklarda sıcakllıkda olurmus.kımisi kasıklardan bacaklara dogru bır sızı hissedıyormus ama herkesde farklı olur bunlar.hem belırtı ıcın daha cok erken beynını bulandırma bunlarla cnm
ayak ve avuc ıcı yanması şeker yada kolestrolden olur derler ama b vitamini eksıklıgınden olurmus.bendede b vitamını eksıklıgı var ona baglıyorum bu durumu.ilaç içiyorum arada ama unutyorum bazen ıcmeyı..stres tende olabılıyormus psıkolojık yanı
oy canım baktım da daha ilk yılınız dolmamış benm eşim de senin eşin gibiydi illa her hafta annesigile ya yemeğe ya kahvaltıyaa giderdik hem de daha ilk aylarda ben gitmek istemiyorum derdim baslardı tartışma.. sonra o her aneme gidelim annemi ara napıyon de dediğinde ben de diyordum yarın benm annemlere gidelim sen de o zaman benm annemi babamı ara diyordum baktı bas edemeyecek şimdi sadece 2 haftada bir annelere yemeğe gidiliyo bi iş olmadıkça kahvaltıya gitmiyoruz istediğim zaman arıyorum soruyorum vazecti huyundan bas edemedi sen de öyle yap derim belki işe yarar canım ama huysa da cok yapacak bişey yok..cnm bn öğretmn olunca yazın tatildeym kışında ders saatlerm uygun hergün yemeğimi 3-4 çeşit yaparm kurabiye börek yapınca fazlaysa annesigile de gitcksek az da olsa götürrüm annesi yaslı pek hamurişi yapmıyo eşimde o yüzden ne zmn bişi yapsam annemlere de götürcz mi ayırdın mı yada bn annemlere oturmaya gittiysm ertesi günde bgnde anneme git diyo annesine de gidince onu ye bunu ye iç sıkboğaz ediyo konuşmazda pek fazla sus pus oturuyrz bnmde gidesim gelmiyo snr da bn anneme gidecek olsam bnm anneme gitmedn sıkılıyosan oraya git diyo başlıyo tartışma uffff
canım kavgayla tartışmayla değil de ( biliyorum sen yapmazsın kaynanandan için diyorum onu :) ) güzelce al karşına tavrını bastan koy ben eşimle basbasa yasamak için ayrı eve cıktım yoksa sizinle otururdum de sizin buraya gelmeniz benm hayatımı değiştirmeyecek ben ne zaman istersem yemeğe o zaman gelirim de bastan tavrını koy ki sonradan kavga cıkar mazallah eşin de biraz kızar biliyorum ama o da alışır emin ol herkesin özeli evi özel hayata saygı yani kusura bakmasın kaynonoşun:)canım ne olursa olsun evlerimiz iki anneye de uzak olsun dedim eşime bizimde yanda var öyle kayınvalide yapıyor diye gelin gidiyor 5 kişilk bulaşığı da o toparlıyo ne anladın o işten bide çay kahve faslı gece orda geçiyo ben diyorum ki yemeğimi yapıyorum ve eşim yardım ediyor arada zevkli oluyor ve benim yaptıklarımı bepenince inan yorgunluk kalmıyo başbaşa olmak daha güzel yardım etmek istiyorsa parasal yardım etsin iki fasulye bi börekle evin masrafı yarıya düşmüy fatura ödesinler... benim kayınvalidemde yan apartmana gelecek bi dahaki ayyemek yaparım yer evinizde dinlenirsiniz diyor ama hiç istemiyorum bakalım benimde güzelim düzenim bi anda bozulacak gibi geliyor çat kapı gelir mi çağırır mı diye düşünüyorum baştan alıştırmıyım diyorum yemek yapacaksa iki tabak yollasın allahım sen yardım ettttt
Yok cnm yok vazgecmez gibi bnm kızdığım nokta ısrar edip kıssa kısas gibi yapması bn anneme 1 gidiyosam orayada 1 gitmeliymişim adil olmalıymısım ama aramızdaki ilişki 2 tarafla aynı nsl olabilsn bunu anlamıyo yani o demeden de ardığım gittiğim oluyo o zmn bişi demez ama annem hadi gel oturalım dediğinde hemen çıkıp gidemiyorm öyle yapınca da bozuluyo ndn hbr vermiyosn önceden niye gidiyosn diye illa bi gün önceden nereye gitceğimi ne yaapacağımı bilmesi lazımmıs ama desemki şimdi bile senn annene gidiym bişi demez kendiminkine gidiyorm desem bu saatte ne işin var niye gidiyon deroy canım baktım da daha ilk yılınız dolmamış benm eşim de senin eşin gibiydi illa her hafta annesigile ya yemeğe ya kahvaltıyaa giderdik hem de daha ilk aylarda ben gitmek istemiyorum derdim baslardı tartışma.. sonra o her aneme gidelim annemi ara napıyon de dediğinde ben de diyordum yarın benm annemlere gidelim sen de o zaman benm annemi babamı ara diyordum baktı bas edemeyecek şimdi sadece 2 haftada bir annelere yemeğe gidiliyo bi iş olmadıkça kahvaltıya gitmiyoruz istediğim zaman arıyorum soruyorum vazecti huyundan bas edemedi sen de öyle yap derim belki işe yarar canım ama huysa da cok yapacak bişey yok..
calıs tabıkı boş duranı Allah sevmezmişKizlar saat 3 te ovu testini tekrarladim silinmis
bu arada kizlar dun iliskiden sonra resmen kasiklarmda biseyler oldugunu hissediyordum hayirlisi bu arada bugunde iliski olsun mu
hayırlı olsun kuzum gözün AydınKızlaaaar Günaydın, merakima yenildim bir test daha yaptım erkenden uyanip kendime. Hamileyimm!Bugün kan testine de gideceğim artık yarını beklemek istemiyorum değer heralde yükselmiştir.
valla ne diyim kuzum işte bazen de vazgeciremiyosun oylesini de bilirim allahtan benmki bıktı ilk zaman ben de her şeyi rapor veriyodum anneme giderken onun surat hemen asılıyodu bi gün kızdım patladım en sonunda ben ağaç kovuğundan cıkmadım dedim sen benm anne babama cok mu samimisin de benden kendi ailene böle olmamı istiyosun dedim baya bi tartıştık o dönemler ama galip de ben oldum şimdi nedenli nedensiz giderim gündüz anneme ablama ben gidiyorum derim konusamasın diye de yemeğimi yaparım o gelmeden evde olurum gık diyemez bana annesigil de uzak zaten.. annesi kendi anlatır da bana kayınpederim cok sıkıymış kıskançmış perde actırmazmış evde annesine yollamazmış bayramda 5 dk otururmuş da su içmeden kalkarlarmış yazık şimdi değişti ama kadından gecti artık ne fayda eşimin de öyle olmasını istemediğim için direttim ben bişey olunca da derim hemen ben senin annen değilim öyle olamam diyeYok cnm yok vazgecmez gibi bnm kızdığım nokta ısrar edip kıssa kısas gibi yapması bn anneme 1 gidiyosam orayada 1 gitmeliymişim adil olmalıymısım ama aramızdaki ilişki 2 tarafla aynı nsl olabilsn bunu anlamıyo yani o demeden de ardığım gittiğim oluyo o zmn bişi demez ama annem hadi gel oturalım dediğinde hemen çıkıp gidemiyorm öyle yapınca da bozuluyo ndn hbr vermiyosn önceden niye gidiyosn diye illa bi gün önceden nereye gitceğimi ne yaapacağımı bilmesi lazımmıs ama desemki şimdi bile senn annene gidiym bişi demez kendiminkine gidiyorm desem bu saatte ne işin var niye gidiyon der
Biz 18inde sabah saat 7:30da 9 kişi test yapıcaz hepimizin bat ları yakın inş 17sinde adet olmazsan sen de bize katılırsın:)Kızlar vallahi benim durumumda aynı. bat 17 si ve tık yok. Keşke söylediğiniz gibi olsa
cnm benimde kasiklarim agriyo gazim var ama belirti demek istemiyorumbcunku gece uyurken vantilqtor aciyorum usutmus olabioirimBakalım canım kısmet her gun bır agrı cekıyorum neredeyse bır haftadır bu 1 hafta 10 gun onceden belırtı olurmu bılmıyorum kısmet hakkımızda hayırlısı olsun ama eger bebısm varsa ben onu cok ıstıyor vesevıyorum uzulmesın bebegıım benım sadece umudum yok cok duygusalım aglayasım var bebgım varsa eger benım umutsuz olup onu ıstemedıgımı dusunup gozlerım dolacak kadar duygusalım
.
cnm benimde kasiklarim agriyo gazim var ama belirti demek istemiyorumbcunku gece uyurken vantilqtor aciyorum usutmus olabioirim
Maşallah bebeğimiz annesine çoktan gelmişte annesinin haberi yokmuş meğer:) hoşgelmiş:)Bence olur canım bir arkadaş yazmış ben 2- 3 incir ve 1 havuç yiyordum diye okumuştum. Sen de öyle dene çünkü incir suyu acayip tatlı şerbet gibi içmesi zor gelmişti bana.
Teşekkürler afrodit26 tez zamanda sana da nasip olsun tekrar inşallah çabuk toparlan da.
Geldimm hanımlar sonucumu yeni alabildim beta hcg 1136.3 haftaya kese görünür dedi doktor. Kendim özel doktorda kararsızım Aydan hocaya gittim 1 kere daha önce, haftaya kadar karar vermem lazım. Iyi ki varsınız kızlar.
bnde yapıyorm cnm senn gibi yakında pes eder inşallah sanki serbest bıraksa bn hergün soluğu annemde mi alıcm bnmde evim var dediğin gibi gitsm de yemek hazır oluyo o gelmeden de evde oluyorm ama onun annesine ne zmn gitsm oğlanda gelsn aksam deyip bırakmak istemiyo bunu söyleyincede kalıverseydin deyince çıldırıyormvalla ne diyim kuzum işte bazen de vazgeciremiyosun oylesini de bilirim allahtan benmki bıktı ilk zaman ben de her şeyi rapor veriyodum anneme giderken onun surat hemen asılıyodu bi gün kızdım patladım en sonunda ben ağaç kovuğundan cıkmadım dedim sen benm anne babama cok mu samimisin de benden kendi ailene böle olmamı istiyosun dedim baya bi tartıştık o dönemler ama galip de ben oldum şimdi nedenli nedensiz giderim gündüz anneme ablama ben gidiyorum derim konusamasın diye de yemeğimi yaparım o gelmeden evde olurum gık diyemez bana annesigil de uzak zaten.. annesi kendi anlatır da bana kayınpederim cok sıkıymış kıskançmış perde actırmazmış evde annesine yollamazmış bayramda 5 dk otururmuş da su içmeden kalkarlarmış yazık şimdi değişti ama kadından gecti artık ne fayda eşimin de öyle olmasını istemediğim için direttim ben bişey olunca da derim hemen ben senin annen değilim öyle olamam diye
Gözün aydın canımGünaydın arkadaşlar dün bat günümdü işten çıkınca akşamüzeri test yaptım 2. çizgi çıktı hemde hiç beklemeden ilk saniyelerde
bn 18inde yolda tatile gidiyo olucm şimdi kimler hamiş kaldı diye meraktan çatlarım 17sinde yapsanıza sizBiz 18inde sabah saat 7:30da 9 kişi test yapıcaz hepimizin bat ları yakın inş 17sinde adet olmazsan sen de bize katılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?