Hayır canım ben adanadayım ama burasıda yanıyoor alev cıkıyor sankısende istanbuldasın demi burası yanıyor yanıyor
ayy arası daha sıcak oluyormuş akrabalar orda yanıyoruz diyolar kız ben seni İstanbulda sanıyordumHayır canım ben adanadayım ama burasıda yanıyoor alev cıkıyor sankı
ne tasti yaptın anlamadım cnmkızlar bn can sıkıntısından ıq testi yaptım
IQ cnm zeka testi yani sıkıntıdan ne yapacağımı bilemeyip saçma saçma sayfalarda gezinir oldmne tasti yaptın anlamadım cnm
en altta mesaj yazdıgın kısımda cevapla var canım onun yanında dosya yukle dıyor ordan yukluyorsun resımnasıl resim ekliyorz yaa bn yapamadm
valla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkkkız sera bu yakışıklı tatlı bebeklerde kim yerim ben onları yârim ayyyymaşallah allah nazarlardan korusun
hayırlısı olsun canım ya herkes bir imtihan içerisinde işte...şimdi mühim olan ilerisi...atnen öyle canm benim yaşam tarzım onlarınkinden çok farklı bu yüzden sorunlar yaşadık geçmişte
oooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....canımsenin ikiz olsaydı mutlaka anlarlardı rahat ol ben bi hastane bağlı kalmadı özel hastane araştırmaya gönderdi şişli etfale geldim o bişin yok diyip eve göndermek istedi ben bağırdım ağladım baş hekimliğe çıktım bu kanamanın sebebini bulun dedim sonra yatırıp detaylı araştırma yaptılar ve ikiz eşi mol bu çocuğu doğuramazsın ölüm riskin yüksek dediler bekle bir kaç gün kürtaja alacaz bekledim 1 hafta geçti tık yok sordum neden beni bekletiynz kürtajın çok riskl rahmini kaybedersin burda kürtaj olamazsın dediler Zeynep kamile gönderdiler orda da biz hiç yapamayız rahminide alırız dediler özeller yüzüme bile bakmadı riskli hastasın araştırmaya git süründüm baya 2 hafta felan en son evine git bu kürtajı yapabilecek bi doktor bulup seni arcaz dediler ertesi gün aradılar kss ea hastanesinde doktor alev aydın ve volkan ülker beni korkutmadan risk var ama başarıcaz diyip kürtaja aldılar allah onlardan razı olsun rahmimede zarar vermeden başarılı bi kürtaj yaptılar
Canım ben bunların hıcbırını belırtı olarak görmuyorum ben bunların hepsını adee yoruyorum ve pazartesı adet olmayı beklıyoum pazar gecesı olmazsam sabah test yapacagım yınede takı pazara kadar yerlesme kanaması olursa o zaman umudum olur evet canım az kaldı bekleyelım bakalım hakkmızda hayırlısı olsun ve dıyorumkı ben bu kadar umutsuzum dıyorum ve egrcekten bebegım varsa bu duyguya uzulurmu dıyorum ıstenmeyen bebek gıbı umutsuzca yaklasıyorum
Amin canım inşallah gelir gelmez bir şükür namazı kıldım, çok şükür.Hadi gözün aydın canım inşallah hep böyle devam eder
teşekkür ederim Mogami darısı tüm topiğimizin başına. Beni de listeye Hamiş olarak ekler misin canım?hayırlı olsun kuzum gözün Aydın
ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlaravalla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkk
Allah kabul etsin canım mevlam bizlerede nasip etsin inşAmin canım inşallah gelir gelmez bir şükür namazı kıldım, çok şükür.
ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlaravalla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkk
çok şükür sera bu günlereoooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....
Geçmişolsun canım inş bebektendir kan testi yaptırmadın mı? Ateşin kaç?
Merhaba canım ıyıyızz sen nasılsın canım bır dr gorunsen bu kadr uzun adet gecıkmesı bır ultrasonla baksın
selamm iyiyiz de sen bi doktora mı görünsen
Hayırlı olsun canım :) Senin bat nezamandı sende bat geçmeden öğrendin sanırımAmin canım inşallah gelir gelmez bir şükür namazı kıldım, çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?