2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

oooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....

Bende hala yerleşme kanaması olmadı elisa umutsuz olma herkeste olacak diye bir şart yok canım kanama.

valla canım faceden gördüm ya yeni bitane daha buldum yazıkk bunlar daha tatlı bak bakkk
ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlara
oooo çok zormuş canım ya o zaman şükret haline vallahiii hakkında hayırlısı buymuş...ne diyeyim bu doktorlara yaaa....
çok şükür sera bu günlere

Geçmişolsun canım inş bebektendir kan testi yaptırmadın mı? Ateşin kaç?

Merhaba canım ıyıyızz sen nasılsın canım bır dr gorunsen bu kadr uzun adet gecıkmesı bır ultrasonla baksın

selamm iyiyiz de sen bi doktora mı görünsen

Doktora gittim devlet hastanesine kanda gebelik testi istedi sonucu ertesi gün veriyorlarmış bende yaptırmadım. çünkü alıştım artık benim ki gecikme olayını geçti artık ben resmen ilaç kullanmadan adet olamıyorum. bugün 45. gün yarın sabah test yapıcam ondan sonra tarlusal a başlayacağım. hormon testlerimi gösterdim normal bi sorun yok dedi dr. bakalım Allah sonumu hayır etsin....

Benimde bu ay umudum yok uzayan akıntım pazar günü oldu pazar ve pazartesi ilişki oldu üç gündür fırsat olmadı. Bu ayıda kaçırdım sanırım. Yinede Allahtan ümit kesilmez diyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…