- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
anacım valla kendimden emin olmasam sen acaba benmisin dicembnde yapıyorm cnm senn gibi yakında pes eder inşallah sanki serbest bıraksa bn hergün soluğu annemde mi alıcm bnmde evim var dediğin gibi gitsm de yemek hazır oluyo o gelmeden de evde oluyorm ama onun annesine ne zmn gitsm oğlanda gelsn aksam deyip bırakmak istemiyo bunu söyleyincede kalıverseydin deyince çıldırıyorm
Ben haftasonu evde olmayacağım kuzum pazartesi yapabilirim:Sbn 18inde yolda tatile gidiyo olucm şimdi kimler hamiş kaldı diye meraktan çatlarım 17sinde yapsanıza siz
olsun canım yarın da olsun derim hattaKizlar saat 3 te ovu testini tekrarladim silinmis
bu arada kizlar dun iliskiden sonra resmen kasiklarmda biseyler oldugunu hissediyordum hayirlisi bu arada bugunde iliski olsun mu
ikimizde eskişehirdeyiz ya ondan benziyoruz sanırım:) bide k.pederimin çarsıda dükkanı var ne zmn çarsıya cıksak eşim uğramadan geçmez tmm uğrasn da aksam onlara gideceksek de uğrar önce işimizi bitirelm snr uğrarz derim aksam zaten gitcz derim yok illa uğrayacak snr sen istediğinde babana uğruyosn bn anneme ndn gidemiyorm deyince senn annenmde carsıda olsa gecerken uğra bn özellikle mi gidiyorm diyo amaan neler neler işte herseyi problem yapmamak için üzerini kapatıyorz işteanacım valla kendimden emin olmasam sen acaba benmisin dicemaynen ben de gitmek istemiyorum bize de aynısını yapıyolar gerçi artık cok diyemiyolar çünkü onlar öyle dedikçe ben de nasılsa bayramlarda gelip kalıyoruz yeter diyorum ilk evlendiğimizde bişey diyemiyodum ama baktım azıtacaklar şimdi deyip deyip geçiyorum valla yoksa bas olmaz onlarla daha salı ordaydık bugun yine gelin diyo ben de haftaya inşallah dedim
olsun cnm saka yapıyorm kaç gündr 18i diye planladınız bnm için bozmayın:)Ben haftasonu evde olmayacağım kuzum pazartesi yapabilirim:S
Cnm daha demn lavaboda baktim geeldi o akinti beyaz sefaf yumurta aki gibiBenim kasiklarda ates var hafif sanci var kismet hayirlisi olsn cnm insan yinede sabirsizlanio
Yook canım 1 gün ne farkeder seni mi kırıcaz ama malesef yarın şehirdışına çıkıcam telf dan takip edicem burayıolsun cnm saka yapıyorm kaç gündr 18i diye planladınız bnm için bozmayın
teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlereGözün aydın canım
ayynen canım ayynenikimizde eskişehirdeyiz ya ondan benziyoruz sanırımbide k.pederimin çarsıda dükkanı var ne zmn çarsıya cıksak eşim uğramadan geçmez tmm uğrasn da aksam onlara gideceksek de uğrar önce işimizi bitirelm snr uğrarz derim aksam zaten gitcz derim yok illa uğrayacak snr sen istediğinde babana uğruyosn bn anneme ndn gidemiyorm deyince senn annenmde carsıda olsa gecerken uğra bn özellikle mi gidiyorm diyo amaan neler neler işte herseyi problem yapmamak için üzerini kapatıyorz işte
teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlereGözün aydın canım
teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere
Yook canım 1 gün ne farkeder seni mi kırıcaz ama malesef yarın şehirdışına çıkıcam telf dan takip edicem burayıolsun cnm saka yapıyorm kaç gündr 18i diye planladınız bnm için bozmayın
Allah razı olsun canım Allah kabul etsinbn 1000 defa el vahid çektim kızlar hepimiz için de dua ettm
Evet canım cok sıcak dısarı cıkılacak gıbı değiloyy kızlar havalar ne sıcak
sende istanbuldasın demi burası yanıyor yanıyorEvet canım cok sıcak dısarı cıkılacak gıbı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?