2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aaaa gordun mu demiştik yaaa
Hadi maaşAllah canim ne kadarlıkmiss.. sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımmm
Bilsem de söylesem doktor devlet hastanesi doktoruydu muayene olmadim sadece değerimi öğrendim tekrar gideceğim kese görünecegi zaman. rahme haftaya cuma yerleşir dedi değer çok düşük değil aslında 1136.3 yerlesmemis midir sizce? Ayrıntılı muayene olan bana yakın değeri olan var mı kızlar? Bu arada henüz adet tarihi bile geçmedi bat yarindi.

ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlara

çok şükür sera bu günlere
bencede canım bak büşra arkadaşımızda hamile onun başından neler geçmişti yarın galiba doktora gitcekti galiba 5 kez mol geçirmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam işallah hayırlısını versin rabbim herkese...

bencede canım bak büşra arkadaşımızda hamile onun başından neler geçmişti yarın galiba doktora gitcekti galiba 5 kez mol geçirmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam işallah hayırlısını versin rabbim herkese...

Canimm büyük büyük geçmiş olsun ... Coo şükür artık yeni umutlarla heyecanlarla burdasin, Rabbim yaşatmasin insaAllah br daha... Tatlo tatli çocukların olsun seni mutlu etsinleeerr :)

Hmm... İnan ben pek bilmiyorum, baasindan geçen anlatsın canim :)
Hayırlısı olsun yaaa değerin baya iyi sukuuurr :)

İnşallah canım bakalım artık kısmet bu ay soğan kürü denedim umudum vardı fakat programa uyamadık. Artık önümüzdek, aylara bakıcaz
canım benim soğan kürüne devam işallah faydasını görürsün... ben öyle hamile kaldım ama mol gebelikti ne yazıkki kürtajdan sonra yeni yeni toparlanıyorum ve düşündüğüm zaman yine yapcam...

Cnm bebiş rahime yerleşmeden gebelik hormonu salgılanmaz diye biliyorum ben

Kızlar kaç gündür siteye girmeye çalışıyorum mobil den giremiyorum ya Mogami yeni bat 9 eylül canım

Biz 18inde sabah saat 7:30da 9 kişi test yapıcaz hepimizin bat ları yakın inş 17sinde adet olmazsan sen de bize katılırsın
ayy insallah hic birimiz adet olmayiz. Allahimm duy sesimizi... ben bekleyemem kesin 17 sinde yaparim ama hic belirti yok bi tek camış gibi yiyom o da zaten her zaman ki halim kk2

ayy insallah hic birimiz adet olmayiz. Allahimm duy sesimizi... ben bekleyemem kesin 17 sinde yaparim ama hic belirti yok bi tek camış gibi yiyom o da zaten her zaman ki halim kk2
Amin kuzum zaman geçmiyo neyse ki yrn izne çıkıyoruz haftasonu şehirdışı ükaçamağı yapcaz eşimle nasipse pazar geceyarısı evde oluruz pazartesi sabahta 7:30da test inşallah. Bat ım 20 ağustos çarşamba, inşallah bebeğim gelmiştir ve pazartesi kendini gösterir.. Salı gününden sonrada memleketlere ordanda tatile gidicez eylülün 2.haftası olcak eve gelesiye..bu ay hamile değilsem eylülde ovu testte kullanamam tatilde kaldı benim hamilelik hayalleri ekime ohooooo:'(

Son düzenleme:
Bende basladim 4 gundur iciyorum sogan kurunu insallah topikteki herkes hamile kalir
Ben simdiden faydasini gordum normalde yumurtalarim kl
Bende basladim 4 gundur iciyorum sogan kurunu insallah topikteki herkes hamile kalir
Ben faydasini gordum seffaf akintim klomen kullanmadan olmuyordu bu ay ilac kullanmadim kur yaptim uzayan akinti kendiliginden oldu. Insallah sende faydasini gorursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…