- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Aaaa gordun mu demiştik yaaaÇok tatlısın sen yaa
Eve döner dönmez ekleyeceğim kuzum zevkleteşekkür ederim Mogami darısı tüm topiğimizin başına. Beni de listeye Hamiş olarak ekler misin canım?
önemli değil canım ya bende müsaid oldukça girebilyorum zaten...ya internet ikide bi gidiyo adam akıllı sohbet edemiyoruz cnm kusura bakma
bencede maşallah küçücük insan tutmaya kıyamazAyy cok tatlilar ya yerim ben onlari)
Bilsem de söylesem doktor devlet hastanesi doktoruydu muayene olmadim sadece değerimi öğrendim tekrar gideceğim kese görünecegi zaman. rahme haftaya cuma yerleşir dedi değer çok düşük değil aslında 1136.3 yerlesmemis midir sizce? Ayrıntılı muayene olan bana yakın değeri olan var mı kızlar? Bu arada henüz adet tarihi bile geçmedi bat yarindi.Aaaa gordun mu demiştik yaaa
Hadi maaşAllah canim ne kadarlıkmiss.. sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımmm
bencede canım bak büşra arkadaşımızda hamile onun başından neler geçmişti yarın galiba doktora gitcekti galiba 5 kez mol geçirmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam işallah hayırlısını versin rabbim herkese...ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlara
çok şükür sera bu günlere
bencede canım bak büşra arkadaşımızda hamile onun başından neler geçmişti yarın galiba doktora gitcekti galiba 5 kez mol geçirmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam işallah hayırlısını versin rabbim herkese...ayyyy kız bunlar ısırmalıkya baksana bunlara
Canimm büyük büyük geçmiş olsun ... Coo şükür artık yeni umutlarla heyecanlarla burdasin, Rabbim yaşatmasin insaAllah br daha... Tatlo tatli çocukların olsun seni mutlu etsinleeerr :)canımsenin ikiz olsaydı mutlaka anlarlardı rahat ol ben bi hastane bağlı kalmadı özel hastane araştırmaya gönderdi şişli etfale geldim o bişin yok diyip eve göndermek istedi ben bağırdım ağladım baş hekimliğe çıktım bu kanamanın sebebini bulun dedim sonra yatırıp detaylı araştırma yaptılar ve ikiz eşi mol bu çocuğu doğuramazsın ölüm riskin yüksek dediler bekle bir kaç gün kürtaja alacaz bekledim 1 hafta geçti tık yok sordum neden beni bekletiynz kürtajın çok riskl rahmini kaybedersin burda kürtaj olamazsın dediler Zeynep kamile gönderdiler orda da biz hiç yapamayız rahminide alırız dediler özeller yüzüme bile bakmadı riskli hastasın araştırmaya git süründüm baya 2 hafta felan en son evine git bu kürtajı yapabilecek bi doktor bulup seni arcaz dediler ertesi gün aradılar kss ea hastanesinde doktor alev aydın ve volkan ülker beni korkutmadan risk var ama başarıcaz diyip kürtaja aldılar allah onlardan razı olsun rahmimede zarar vermeden başarılı bi kürtaj yaptılar
Hmm... İnan ben pek bilmiyorum, baasindan geçen anlatsın canim :)Bilsem de söylesem doktor devlet hastanesi doktoruydu muayene olmadim sadece değerimi öğrendim tekrar gideceğim kese görünecegi zaman. rahme haftaya cuma yerleşir dedi değer çok düşük değil aslında 1136.3 yerlesmemis midir sizce? Ayrıntılı muayene olan bana yakın değeri olan var mı kızlar? Bu arada henüz adet tarihi bile geçmedi bat yarindi.
canım benim soğan kürüne devam işallah faydasını görürsün... ben öyle hamile kaldım ama mol gebelikti ne yazıkki kürtajdan sonra yeni yeni toparlanıyorum ve düşündüğüm zaman yine yapcam...İnşallah canım bakalım artık kısmet bu ay soğan kürü denedim umudum vardı fakat programa uyamadık. Artık önümüzdek, aylara bakıcaz
Cnm bebiş rahime yerleşmeden gebelik hormonu salgılanmaz diye biliyorum benBilsem de söylesem doktor devlet hastanesi doktoruydu muayene olmadim sadece değerimi öğrendim tekrar gideceğim kese görünecegi zaman. rahme haftaya cuma yerleşir dedi değer çok düşük değil aslında 1136.3 yerlesmemis midir sizce? Ayrıntılı muayene olan bana yakın değeri olan var mı kızlar? Bu arada henüz adet tarihi bile geçmedi bat yarindi.
Ben de öyle okumuştum kafam karıştı doktor böyle diyince.Cnm bebiş rahime yerleşmeden gebelik hormonu salgılanmaz diye biliyorum ben
Ben de öyle okumuştum kafam karıştı doktor böyle diyince.
Biz 18inde sabah saat 7:30da 9 kişi test yapıcaz hepimizin bat ları yakın inş 17sinde adet olmazsan sen de bize katılırsın
Ben de öyle okumuştum kafam karıştı doktor böyle diyince.
Amin kuzum zaman geçmiyo neyse ki yrn izne çıkıyoruz haftasonu şehirdışı ükaçamağı yapcaz eşimle nasipse pazar geceyarısı evde oluruz pazartesi sabahta 7:30da test inşallah. Bat ım 20 ağustos çarşamba, inşallah bebeğim gelmiştir ve pazartesi kendini gösterir.. Salı gününden sonrada memleketlere ordanda tatile gidicez eylülün 2.haftası olcak eve gelesiye..bu ay hamile değilsem eylülde ovu testte kullanamam tatildeayy insallah hic birimiz adet olmayiz. Allahimm duy sesimizi... ben bekleyemem kesin 17 sinde yaparim ama hic belirti yok bi tek camış gibi yiyom o da zaten her zaman ki halim kk2
Canim mogami memleketine malatyaya gitti sanirim 19 una donecek insallah eylulde hamile kalirsin canimKızlar kaç gündür siteye girmeye çalışıyorum mobil den giremiyorum ya Mogami yeni bat 9 eylül canım
Ben simdiden faydasini gordum normalde yumurtalarim klBende basladim 4 gundur iciyorum sogan kurunu insallah topikteki herkes hamile kalir
Ben faydasini gordum seffaf akintim klomen kullanmadan olmuyordu bu ay ilac kullanmadim kur yaptim uzayan akinti kendiliginden oldu. Insallah sende faydasini gorursun canimBende basladim 4 gundur iciyorum sogan kurunu insallah topikteki herkes hamile kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?