o akıntının olması çok iyi canım ya bende de çok olmuştu...bide miyom polistik over varsa onlara da birebir valla...ben şu an kürtajdan sonra akıntım kadar gelmiyor...ya da farkedemiyorum anlayamadım...o yüzden bikaç ay öncesinden yapcam ne var ne yok temizlesin valla yaCanim insallah soyledigin gibi olur kur yaptigimdan beri akintim artti herhalde rahim temizleniyor. Onumuzdeki ay iliski tarihlerine cok dikkat edicem rabbim izin verirse gelir insallah bebegim
o akıntının olması çok iyi canım ya bende de çok olmuştu...bide miyom polistik over varsa onlara da birebir valla...ben şu an kürtajdan sonra akıntım kadar gelmiyor...ya da farkedemiyorum anlayamadım...o yüzden bikaç ay öncesinden yapcam ne var ne yok temizlesin valla yaCanim insallah soyledigin gibi olur kur yaptigimdan beri akintim artti herhalde rahim temizleniyor. Onumuzdeki ay iliski tarihlerine cok dikkat edicem rabbim izin verirse gelir insallah bebegim
Bu sabah 36.7 canım düşüyovalla canım bilmiyorum da evin sıcağı o kadar etkilemez istersen yarın sabah erken ölç mogaminin yaptığı gibi ne cıkacak..
canım senin sat 16 temmuzmu?Çok tatlısın sen yaa
Bugün izne çıkıyoruz akşam yola çıkıcaz haftasonu şehirdışı gezisine napıyım şimdi pazartesiye kadar eşime söylemeden duramam sanırım. Kadına testi gösterdim pozitif dedi ama kanda görmeden emin olamayız dış gebelik olabilir dedi
Normal devlet hastanesinin aciline mi yoksa kadın doğum hastanesimi ? Bnm bat 20 ağus 5 gün var daha 2 tane ecz gebelik testi aldım onları da yapayım hala emin olamıyorum inş sende diğer arkadaşlarda hamilesinizdir çok istiyorum ve şu an hala gözüm seyiriyo:)Kuzum bır hastahaneye gıt acılden yaptır 1 saate cıkar durum bu uzun bır yoola cıkacagım de cok sevındım canım tebrık ederım ben sana demıstım sen hamıssın dıye kandada hayırlısıyla goreceksın
ayyy tebrik dderim cnmmmmmmmmKızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymışnapıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
Normal devlet hastanesinin aciline mi yoksa kadın doğum hastanesimi ? Bnm bat 20 ağus 5 gün var daha 2 tane ecz gebelik testi aldım onları da yapayım hala emin olamıyorum inş sende diğer arkadaşlarda hamilesinizdir çok istiyorum ve şu an hala gözüm seyiriyo
tatlim erken gebelik testi mi normal miNormal devlet hastanesinin aciline mi yoksa kadın doğum hastanesimi ? Bnm bat 20 ağus 5 gün var daha 2 tane ecz gebelik testi aldım onları da yapayım hala emin olamıyorum inş sende diğer arkadaşlarda hamilesinizdir çok istiyorum ve şu an hala gözüm seyiriyo
Benim bat 20 ağustos 14 gün geriye gelince 6ağustos mu oluyo? Demem o ki ayın 20 sinide sayıyomuyuz? Eğer sayıyosak 7 ağus oluyo sanırım?
18ini bozmuş oldum üzgünümİnşallah canım benım ıcımden gecen sendın ve dogru cıktısende benı söylemıstın ınsallah bende de cıkar canım kadın doguma gıtsen daha ıyı olur canım ama dıgerlerıde yapıyor kadın dogum hem ulstrasondanda bakar belkı yap bakalım testı bak sende neguzel erken ogrendın eger bendede olsaydı gecen test yaptıgımda cıkardı canım benım umutlar dıger aya kaldı senın adına cok sevındım Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın
Normal test canım ovu testinin yanında gönderdikleritatlim erken gebelik testi mi normal mi
yaptigin
Canııım çok teşekkür ederim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin kanda çıkmadan emin olamıyorum şu an boşluktayım belkide hamile değilimayyy tebrik dderim cnmmmmmmmm
18ini bozmuş oldum üzgünümama rüyam çok etkiledi hatta sabah uyanır uyanmaz teste gitti elim test yapmamak için hemen wc ye gittim eşimi uğurladım aklımda hala rüya dayanamadım azıcık idrarımla yaptım çıktı hala emin değilim hastane yok canım buraları hiç bilmiyorum eşim gelince yola çıkmadan yaptıralım dicem eşime akşam yaptırırız sanırım öyle deme ben inanıyorum kısa zamanda hepimiz anne olucaz inş
Canııım çok teşekkür ederim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin kanda çıkmadan emin olamıyorum şu an boşluktayım belkide hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?