Canim insallah soyledigin gibi olur kur yaptigimdan beri akintim artti herhalde rahim temizleniyor. Onumuzdeki ay iliski tarihlerine cok dikkat edicem rabbim izin verirse gelir insallah bebegimcanım benim soğan kürüne devam işallah faydasını görürsün... ben öyle hamile kaldım ama mol gebelikti ne yazıkki kürtajdan sonra yeni yeni toparlanıyorum ve düşündüğüm zaman yine yapcam...
Amin kuzum zaman geçmiyo neyse ki yrn izne çıkıyoruz haftasonu şehirdışı ükaçamağı yapcaz eşimle nasipse pazar geceyarısı evde oluruz pazartesi sabahta 7:30da test inşallah. Bat ım 20 ağustos çarşamba, inşallah bebeğim gelmiştir ve pazartesi kendini gösterir.. Salı gününden sonrada memleketlere ordanda tatile gidicez eylülün 2.haftası olcak eve gelesiye..bu ay hamile değilsem eylülde ovu testte kullanamam tatildekaldı benim hamilelik hayalleri ekime ohooooo:'(
İnsallah canim faydasini gorurum dr gittim 1 .ay klomen kullandim 2. De esim yoktu kullanmadim 3. Ayda klomen verecekti kist olusmus vermedi bende sogan kurune basladim bakalim sonuc nasil olacak[/QUOTE][QUOTE="hilal1653, post: 36509086, member: 59557 simdiden faydasini gordum normalde yumurtalarim kl
Ben faydasini gordum seffaf akintim klomen kullanmadan olmuyordu bu ay ilac kullanmadim kur yaptim uzayan akinti kendiliginden oldu. Insallah sende faydasini gorursun canim
Amin canım inşallah gelir gelmez bir şükür namazı kıldım, çok şükür.
Faydasini goruceksin eminim hikayemiz birbirine benziyor gelismeleri birbirimize haber edelim. Senin bat nezaman canim[/QUOTE]İnsallah canim faydasini gorurum dr gittim 1 .ay klomen kullandim 2. De esim yoktu kullanmadim 3. Ayda klomen verecekti kist olusmus vermedi bende sogan kurune basladim bakalim sonuc nasil olacak
2 eylulde canim seninki ne zaman[/QUOTE]Faydasini goruceksin eminim hikayemiz birbirine benziyor gelismeleri birbirimize haber edelim. Senin bat nezaman canim
24 agustos benim yumurtlama tarihim gecti senin sansin daha yuksek yerinde olsam gun asiri iliski denerdim yumurtlamayi kacirma sansin kalmaz. Bu ay insallah olucak bu is2 eylulde canim seninki ne zaman
Gun asiri basladik canim ovulasyon testide aldim senin bat benden onceymis insallah hamis olursun arkandanda ben gelirim[/QUOTE]24 agustos benim yumurtlama tarihim gecti senin sansin daha yuksek yerinde olsam gun asiri iliski denerdim yumurtlamayi kacirma sansin kalmaz. Bu ay insallah olucak bu is
Super isini sanGun asiri basladik canim ovulasyon testide aldim senin bat benden onceymis insallah hamis olursun arkandanda ben gelirim
Super isini sansa birakmamissin sonrasi nasip artik[/QUOTE]Gun asiri basladik canim ovulasyon testide aldim senin bat benden onceymis insallah hamis olursun arkandanda ben gelirim
Canım ben ateş ölçmeyi beceremiyorum bikaç ay denedim hiç anlamadım adet olduğum an bile bi gün öncesiyle aynıydı. Bu sabah mesala 36.9du yarın sabahta ölçerim. İnş bebişlerimiz bizimledirInsallah eylule de gerek kalmaz ya. Bebisin icindedir. Ohh valla ne guzel gezin kocisinle kafa dagitin biraz. Ya ben olasi adet tarihindn 14 gun geriye sayinca tsm yumurtlama gunume denk geliyo. Düzenliyse adetin oyle bak. Bide ates olcer alirsan yanina ki insallah gerek kalmaz calisirsinuz ya. Bos durani allah sevmezmis
Benim bat 20 ağustos 14 gün geriye gelince 6ağustos mu oluyo? Demem o ki ayın 20 sinide sayıyomuyuz? Eğer sayıyosak 7 ağus oluyo sanırım?Insallah eylule de gerek kalmaz ya. Bebisin icindedir. Ohh valla ne guzel gezin kocisinle kafa dagitin biraz. Ya ben olasi adet tarihindn 14 gun geriye sayinca tsm yumurtlama gunume denk geliyo. Düzenliyse adetin oyle bak. Bide ates olcer alirsan yanina ki insallah gerek kalmaz calisirsinuz ya. Bos durani allah sevmezmis
normalde atesin kaç derecedir canım benm 35lerde gezerdi ama hamilelikte hep 36 nin üstündeydiCanım ben ateş ölçmeyi beceremiyorum bikaç ay denedim hiç anlamadım adet olduğum an bile bi gün öncesiyle aynıydı. Bu sabah mesala 36.9du yarın sabahta ölçerim. İnş bebişlerimiz bizimledir
36.6 larfa fln mart nisanda yaptım sonra bıraktım not almayı; 1-2 gündr 36.8 36.9larda ama evim çok bunaltıcı sıcak canımnormalde atesin kaç derecedir canım benm 35lerde gezerdi ama hamilelikte hep 36 nin üstündeydi
valla canım bilmiyorum da evin sıcağı o kadar etkilemez istersen yarın sabah erken ölç mogaminin yaptığı gibi ne cıkacak..36.6 larfa fln mart nisanda yaptım sonra bıraktım not almayı; 1-2 gündr 36.8 36.9larda ama evim çok bunaltıcı sıcak canım
Teşekkür ederim ysmn1096 , amin inşallah. Bu ay ikinci denememizdi canım.Bebeğin hayırlı olsun canim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaçıncı denemede oldu? Belki yazdın ama sayfalar çok ilerlediğinden okuyamadim canim
Sağol Gulbikecim en yakın zamanda sizi de bekliyorum öyle el sallamakla olmaz.
Bebişin hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?