2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geçen ay gitmiştim öyle deyince vazgeçtim canım kolay mı kazanıyoruz o parayi bu ay da umudum yok zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım bende saglık ocagına gıttım yapmıyolarmıs

Canım bizim 347. dönem asker topiğimiz var, hümüşüm bilir 2 senedir yazıyoruz sayfa sayımız 3465 olmuş ve çok güzel bir arkadaşlık kurduk face instagram whatsapp sürekli görüşüyoruz.

evettttt askere gönderdik beraber bekledik sonra evlilik süreci şimdi de bebek

Yaaa neden kii ben de bi dahaki aya saglik ocagina giderim diye düşünmüştüm eee napacaksin

hastaneye gıtcem hava cok sıcak ama :) olmadı gene ıdrar testı yapcam bugun oda olmadı başka marka alcam oda olmadı acıle gıtcem oda olmadı yarın doktoruma gıtcem oda olmadı beklıcem

hımm ben de anlamam valla temmuzda bırakacam korunmayı tabi şu an hamile değilsem

2 kez korunmadan yaptık hamile değildim ama adetim de gecikti psikolojik herhalde

Bu gidişle berabere kalacak gibiyiz bebişim. Ben doğumumun temmuza gelmesini istiyorum aslında yengeç burcu olması için. Ekimde mi kalmam gerekir bu durumda bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…