- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
Yaaa neden kii ben de bi dahaki aya saglik ocagina giderim diye düşünmüştümgittim saglık ocagında artık yapmıyolarmıs cok üzüldüm
Geçen ay gitmiştim öyle deyince vazgeçtim canım kolay mı kazanıyoruz o parayi bu ay da umudum yok zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hımm ben de anlamam vallatemmuzda bırakacam korunmayı tabi şu an hamile değilsem
2 kez korunmadan yaptık hamile değildim ama adetim de gecikti psikolojik herhalde
Canım bizim 347. dönem asker topiğimiz var, hümüşüm bilir 2 senedir yazıyoruz sayfa sayımız 3465 olmuş ve çok güzel bir arkadaşlık kurduk face instagram whatsapp sürekli görüşüyoruz.
canım acile git bende az önce acilde verdim kanı boşuna para verme
Offf hadi git git senin yerinde olsam bi dk duramazdim
ovülasyon testini ilk hamile kalmayı planladığınız ay mı yapıyoruz yoksa hamile olana kadar mı
aaaaaa uzakmı hastane gondermıyolarmı maılıne falan nıyue soylemıyolar ya
hastane bana bıraz uzak karnımıda doyurdum ondan gıtmedım senden guzel haber gelır ıns ne zaman alcan sonuc
Yaaa neden kii ben de bi dahaki aya saglik ocagina giderim diye düşünmüştümeee napacaksin
hastane bana bıraz uzak karnımıda doyurdum ondan gıtmedım senden guzel haber gelır ıns ne zaman alcan sonuc
karın tokluğuyla neılgısı var gebelık testının gıtseydınya gece gıt acıle
erken gebelık testınde ac karnına ver dediler bana o yuzden canım
canım kan tahlilinde çok farketmiyomuş bende bugün öğrendim sonucum çıkmış ama umutsuz olunca gidesim gelmiyo
erken gebelık testınde ac karnına ver dediler bana o yuzden canım
gittim saglık ocagında artık yapmıyolarmıs cok üzüldüm
hımm ben de anlamam vallatemmuzda bırakacam korunmayı tabi şu an hamile değilsem
2 kez korunmadan yaptık hamile değildim ama adetim de gecikti psikolojik herhalde
canım o idrar tahlili içinmiş
yok canım karnın toksada cıkıyo aclık toklukla alakası yok gebelık testının
bizimki yapıyor ama şimdi yaptır yarın akşama alırsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?