tamam verıryım o zman cıktıgımda acılde saat fark etmıyo nasılsa
su an gecıktımı adetın
Bu gidişle berabere kalacak gibiyiz bebişim. Ben doğumumun temmuza gelmesini istiyorum aslında yengeç burcu olması için. Ekimde mi kalmam gerekir bu durumda bilemedim.
Acile gidip ne diyorsunuz mesele simdiden ogrenelim de diger ay biz de gideriz ins .yani hen hastahaneden aradilar deyince ozele yaptirdin sandim aramalari cok ozel geldi bana: :nedense sonucu hissediyorum ondan galiba
şöyle oldu benim
son adetim 9 nisandı 20 ve 25sinde denememiz olmuştu sonra ben ondan sonrakı hafta grip oldum doktora gittim ne olur ne olmaz ilaç kullanmak için ne diye kan testi yaptırayım dedim kan testinde adet gecikmesine kalmadan belli olur diye 9 mayısta sonucu aldım hamile değilmişim 9 mayısta adet olmam lazımdı olmadım
aynen ole ama ıdrar dıye ısrarederlerse kanda ıstıyorum de ılac kullancam de ayak yap
Seni baya kararsiz gordum pettyhastaneye gıtcem hava cok sıcak ama :) olmadı gene ıdrar testı yapcam bugun oda olmadı başka marka alcam oda olmadı acıle gıtcem oda olmadı yarın doktoruma gıtcem oda olmadı beklıcem
kızlar şimdi gene yapyorum ben idrar testi bakalım nolcek silige bile razıyım
Senim bat 20 mayis di dimi idrarda cikmayabilir sanki.cikmassa bile uzulme canim kanda cikacak bence icime doguyorkızlar şimdi gene yapyorum ben idrar testi bakalım nolcek silige bile razıyım
Bu gidişle berabere kalacak gibiyiz bebişim. Ben doğumumun temmuza gelmesini istiyorum aslında yengeç burcu olması için. Ekimde mi kalmam gerekir bu durumda bilemedim.
Seni baya kararsiz gordum petty
sabah ılk ıdrarla daha net cıkar dıyebılıyorum ama yap sen bı tane daha
evet ya kötü durumdayım bu günlerde ne yapacagımı bılmıyorum kesınleşmeden kımseyede sölemek istemıyorum ne yapcam ben yaaa
Senim bat 20 mayis di dimi idrarda cikmayabilir sanki.cikmassa bile uzulme canim kanda cikacak bence icime doguyor
canım benim burda da yanımdasın hep teşekkür ederim inş cıkar sizlerle paylaşırım ama idrar testınde diğer cizgide net cıkmadı bozukmu ki
yaptınmı test kararsızkalmamakıcın kanda bakcan canım
azcık bekle bakalımbelkı belırır
tamam bekliyorum bakam akşamada başka marka alcam bu ne böle ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?