Bugün izne çıkıyoruz akşam yola çıkıcaz haftasonu şehirdışı gezisine napıyım şimdi pazartesiye kadar eşime söylemeden duramam sanırım. Kadına testi gösterdim pozitif dedi ama kanda görmeden emin olamayız dış gebelik olabilir dedi
18ini bozmuş oldum üzgünümama rüyam çok etkiledi hatta sabah uyanır uyanmaz teste gitti elim test yapmamak için hemen wc ye gittim eşimi uğurladım aklımda hala rüya dayanamadım azıcık idrarımla yaptım çıktı hala emin değilim hastane yok canım buraları hiç bilmiyorum eşim gelince yola çıkmadan yaptıralım dicem eşime akşam yaptırırız sanırım öyle deme ben inanıyorum kısa zamanda hepimiz anne olucaz inş
Birde eczaneden aldığım trstle yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?
Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?
Birde eczaneden aldığım teste yapmak istedim şimdi yaptım görünüyo değil mi çift çizgi?
İnş kaygılım inşallah sizdende güzel haberler alıcaz ben inanıyorum ilk yaptığım test ovulasyon testinin yanında gönderdikleri laboquck marka çubuğu idrara batırıp yapıyosun az önce yaptığımda ecz aldımfriendlyyyy inşallahhh yaa bende tam sana soruyordum günlerimiz aynı diye)) bu ne testi böyle ?
Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina darisida tum topike olsun insallahKızltopikan ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymışnapıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
Güzel bir haberde sizden bekliyoruz kaygılı hanım
yok benim adet belirtileri başlıyo yavaştan göğüsler( bugün test aldım çantamda pazartesiye yapıcaz ama hiç ihtimal yok zaten ( ama hanfendi nin mi birinin tahmini friendly ve elisaydı yani bu durumda iş başa düştü )
İnş kaygılım inşallah sizdende güzel haberler alıcaz ben inanıyorum ilk yaptığım test ovulasyon testinin yanında gönderdikleri laboquck marka çubuğu idrara batırıp yapıyosun az önce yaptığımda ecz aldım
Hanfendının dı canım benımde tahmının frıendly dı ama benım kendımden umudum yok canım agrılarımda hafıfledı gectı dıyebılırım canım bende test yapacagım ama dedıgın gıbı ıhtımal yok bızımumutlar eylule tatlım daha ıstıkrarlı calısırız evet cok ısterdım hamıle olmayı suan bunu yazarken umutlar eylule derkenbıle ıcımde bır burukluk oluyor gozlerım doluyor uzuluyorum nedense
benim olmuyor yani yeterince dikkat etmedim zaten ne bekliyorsun ki diyorum kendimeüzülmek yokta haziranın sıcağına kaldık nasıl doğurucaz iyi mi
tatlım bence hamilesin hayırlı olsun :)Normal devlet hastanesinin aciline mi yoksa kadın doğum hastanesimi ? Bnm bat 20 ağus 5 gün var daha 2 tane ecz gebelik testi aldım onları da yapayım hala emin olamıyorum inş sende diğer arkadaşlarda hamilesinizdir çok istiyorum ve şu an hala gözüm seyiriyo
canım bekle bakalım belli olmaz hemen üzülmeBu sabah 36.7 canım düşüyohiç yataktan kalkmadım Şimdide 36.9 ben anlamıyorum bu yöntemi
Kızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymışnapıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
Günaydın canımGunaydin kizlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?