2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet ama yapmadım test korkuyorum ama kendimdende baya umutlandım eczanede satılıyor demi erken gebelik testi adını bile bilmiyom var eczanede ondan yapalım pazartesi

Evet canım var eczanede canım evde testın varsa sende bır yapsana bak lekede gelmıs eger hamıssen dr gıdersın randevunu alırsın bence yap canım belkı cıkar leken geldıgı ıcın yap dıyorum tatlım

dün bana hamile olduğunu 6+3 günlük lduğunu demişti..doktora gidecekti haberini bekliyoruz işte canım işallah bu da mol değildir...
ciddimisin hamilemi çok şaşırdım ve sevindi hangi sayfada konuşuyorsunuz cnım ondan gelen haberleri bana haber et çünkü çok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır bebeği

Evet canım var eczanede canım evde testın varsa sende bır yapsana bak lekede gelmıs eger hamıssen dr gıdersın randevunu alırsın bence yap canım belkı cıkar leken geldıgı ıcın yap dıyorum tatlım
evde test yok pek alma imkanımyok hava çok sıcak dışarı çıkmak istemiyorum eşime desem alır beş dakka ama sürpriz olsun istiyorum

Canim şu tele de kk y da sinirlendim bir yazamadım sana... Üzülme tamam mi daha 2. Denemen öyle düşün...stres yaptıkça daha çok beklemen gerekebilir Allah korusun... Üzülme.lütfen :)

ciddimisin hamilemi çok şaşırdım ve sevindi hangi sayfada konuşuyorsunuz cnım ondan gelen haberleri bana haber et çünkü çok merak ediyorum inşallah sağlıklıdır bebeği
evet canım bayadır yoktu o da belki ümitsizdi ama sevindim onun adına....bu mol gebelik yaşamış olan ya da yaşayanlar olan sayfasından mj atmış cnm...haberini bekliyorum dedim bakcez artık...sen nasıl hissediyorsun kendini

Canim şu tele de kk y da sinirlendim bir yazamadım sana... Üzülme tamam mi daha 2. Denemen öyle düşün...stres yaptıkça daha çok beklemen gerekebilir Allah korusun... Üzülme.lütfen

Evet daha ıkıncı denemem ama ne bılım tatlım bu ay ıcım bır tuhaf kendıme dıyorumkı ya sen bu kadar umutsızsın ya sen hamıleysen bebgın uzuluyordur kendını ıstenmeyen gıbı hıssedıyordur dıyorum bunuda dusunup ayrı uzuluyorum

Öyle ya
canim ya :)
Yapma gözünü seveyim... En başta umutlu ol her daim ne sen ne de varsa bebisin üzülmez... Ama daha başında umutsuz olma :)

Öyle ya
canim ya :)
Yapma gözünü seveyim... En başta umutlu ol her daim ne sen ne de varsa bebisin üzülmez... Ama daha başında umutsuz olma :)

Canım ya ne bılım belırtım olsa belkı umutlu olurum ama ne yapalım canım kısmet artık hayırlısı ne dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…