2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben teste adetin 10. günü başladım. Önce silikti tabi 2. çizgi her gün aynı saatte yaptım gitgide koyulaştı ve t çizgisi c'nin iki katı koyuluğa çıktı pzts günü yani adetimin tam 14. günü. Ertesi gün yani salı günü yaptığımda t ile c aynı koyuluktaydı. Biz o günler hep çalıştık. Çarşamba bir tek ara verdik dün akşam yine çalıştık ben ovulasyon testiyle yumurtlamamı çok güzel takip ettim. Zaten 30 günde regl olmuştum yumurtlamamda 15. güne denk geldi.

Harika bak afrodit26, çok sevindim canım.

inşallah yani teorik ve prtik olarak her şey tamam :) artık güzel haberlerini bekliyoruz şu an içinde bi bebiş oluşuyo olabilir :) bende 35 günde bir adet oluyorum test olursam 14.günden başlarım yapmaya bu ayki tarihide göreyim ama doktora mı gitsem önce dedim sonra testleri yapıyım hem doktora gidip hemde test yapsam iyi olacak gibime geliyor

inşallah yani teorik ve prtik olarak her şey tamam :) artık güzel haberlerini bekliyoruz şu an içinde bi bebiş oluşuyo olabilir :) bende 35 günde bir adet oluyorum test olursam 14.günden başlarım yapmaya bu ayki tarihide göreyim ama doktora mı gitsem önce dedim sonra testleri yapıyım hem doktora gidip hemde test yapsam iyi olacak gibime geliyor

cnm inş bebişin sennledir tebrik ederrim sen ateş ölçüyosn sanırım bnm ateş yum günü yaklastı düşüyo normal mi
Kuzum ben ateş 1-2 ay ölçttüm hiç anlamadım bıraktım. 1-2 gündür yine ölçüyorum 36.8 36.9larda ama tek bildiğim hamileyken ateşin yüksek kaldığı

Evettt canım ve ben bu ay nedense geleceğini tahmin ediyorum bebişimin bana hayırlısıyla ve sağlıkla inş. oluşuyordur. Biz yinede çalışmalara devam.

Iki ay sonra tekrar test yapılacak daha ayrıntılı bi yere gönderecek keçi boynuzu önerdi hayırlısı bakalım
k.boynuzu da sayıyı hareketi artırıyo tabi de kk da okumustum sayıda problem yoksa havuc suyu içsin diye bizde k.boynuzu suyu yapıyorz havucu günde 1-2 tane yiyor dünde zencefil aldık bal tarcın zencefil karıştırdk

Çok güzel o zaman senin şansın bana göre daha yüksek canım bat ne zaman? Test yapıp denedin mi hiç?

Canım biliyosun bu sayfada hep beraberdik cumartesi günü kasık ağrım çoktu tüm gün yorulduk diye böyledir dedim belirtim hiç yok gibiydi sadece çok çabuk yoruluyodum kalbim ağzımda çarpıyodu hele bu sabah altı üstü eşime kahvaltı hazırladım nefesimi döndüremedim zor attım kendimi yatağa ; gözaltım hala seyiriyo ve ayeşim yüksek bunun dışında zerre belirti yok ki 5 gün var bata

Canım biliyosun bu sayfada hep beraberdik cumartesi günü kasık ağrım çoktu tüm gün yorulduk diye böyledir dedim belirtim hiç yok gibiydi sadece çok çabuk yoruluyodum kalbim ağzımda çarpıyodu hele bu sabah altı üstü eşime kahvaltı hazırladım nefesimi döndüremedim zor attım kendimi yatağa ; gözaltım hala seyiriyo ve ateşim 36.8lerde bunun dışında zerre belirti yok ki 5 gün var bata

Canım biliyosun bu sayfada hep beraberdik cumartesi günü kasık ağrım çoktu tüm gün yorulduk diye böyledir dedim belirtim hiç yok gibiydi sadece çok çabuk yoruluyodum kalbim ağzımda çarpıyodu hele bu sabah altı üstü eşime kahvaltı hazırladım nefesimi döndüremedim zor attım kendimi yatağa ; gözaltım hala seyiriyo ve ateşim 36.8lerde bunun dışında zerre belirti yok ki 5 gün var bata

Aynı günler çalıştık bence ihtimal yüksek canım sen içini ferah tut

Hey maşallah güzelim daha ne olsun kalp çarpıntısı flaan belirti zaten kuzucugum cok sevındım hayırlı olsun asıl bızde zerre belırtı yok senın dedıgın gıbı mumla arıyoruz belırtıyı

Hayirli olsun canim insaAllah kandada guzel bir deger cikar

Şehirdışı için valiz hazırlıcam bu akşam yola çıkıyoruz bide çantaya patik test ve zarf koyucam babacım iyi eğlenin bu bensiz son tatiliniz olabilir seni seviyorum yazıcam ayy bide yoksa kanda umutlanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…