2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

AyyAlahım yerim ben onu ..üzülmesin nolur eğer bebişim benimleyse ben onu çok seviyorum yolunu gözlüyorum

Hey maşallah güzelim daha ne olsun kalp çarpıntısı flaan belirti zaten kuzucugum cok sevındım hayırlı olsun asıl bızde zerre belırtı yok senın dedıgın gıbı mumla arıyoruz belırtıyı
Bat gelmeden umudunu kaybetme rabbim nasip edecek inş sağol kuzum kanda görünce bende çok sevincem

Bat gelmeden umudunu kaybetme rabbim nasip edecek inş sağol kuzum kanda görünce bende çok sevincem

Bilmiyorum güzelim ya bugun mutsuz umutsuzum hıc bırsey yapasım yok ağlamak istiyorum ıcım sıkılıyor sankı ınsallah pazartesı bende pozıtıfı gorurum

eğer iki ayrı testtede öyle çıkmasaydı tam inanmazdım bende ama inşallah allahım inşallah akşama öyle yaparsın ya da denizin ortasında mı desen ne yapsan sular içinde birbirinize sarılırsınız :))) bende eylül sonu tatile gidiyorum belki bende denizin ortasında derim :)))

biri bana nasıl gülme işareti yapıldığını söyleyebilir mi kaldım tek göz kırpıyo benim smile lar ::))

Bende ovulasyon testiyle beraber gelen ultra erken gebelik testi vardi laboquick ve adetten 6 gun önce bile gösterdi. Dün yaptığımda da çok net çıktı ben memnun kaldım yani canım.
burda bulabilirmiyim acaba burası bayağı küçük tatildeyim şuan, eczaneye bir sorayım ama teşekkür ederim.

Bilmiyorum güzelim ya bugun mutsuz umutsuzum hıc bırsey yapasım yok ağlamak istiyorum ıcım sıkılıyor sankı ınsallah pazartesı bende pozıtıfı gorurum
İnşallah canım senin içinde diğer arkadaşlarımız içinde çok istiyorum inş sağlıkla yavrularımız gelir annelerine

Ayy çok romantik:) inş sürprizin öyle olur rabbim gönlüne göre versin.. Ben eylülün 2.haftasına kadar çok yoğunum bebiş hep böyle uslu kalır inş:) aslında kalp atışını duyana kdr umutlanmak istemiyorum kanda öğreneyimde dr randevusu alıcam dr araştırcam doğum sigortasını incelicem gerçi bunlar eşimin işi o halletsin:)

Elisacım
Lütfen üzme kendini ağlamak yok ben inanıyorum sen de diğer arkadaşlarımda hayırlı zamanda yüzünüz gülecek nolur üzme kendini olur mu

Elisacım
Lütfen üzme kendini ağlamak yok ben inanıyorum sen de diğer arkadaşlarımda hayırlı zamanda yüzünüz gülecek nolur üzme kendini olur mu

Tamam canım senın gıbı tatlı bır anneyı nasıl üzerim inşallah bizim bebişlerimizde gelecek ne kadar kaldı sonucu almana canım

Var ara ara canım ama hafıfledı 2 gundur belım hassas canım ara ara agrıyor dun aksamda balkon yıkadım hemen belım agrıdı temızlık yaparken hemen belım agrıyor agır temızlıkte yapmıyorum
buda bi belirti bel ağrısı allah seni çok umutlandırmak istemiyorum ama bebeğin seninle inşallah ben inanıyorum

Canım benim çok sevindim şimdi nasıl kalbin atıyodur heyecandan Allah analı babalı büyütün kuzuma senin adına çok sevindim yaaa kendi adımada üzüldüm çünkü kahverengi akıntı başladı bende sanırım kırmızılı geliyor ümitler gelecek aya nasip. Bebişin iyi bak olur mu

buda bi belirti bel ağrısı allah seni çok umutlandırmak istemiyorum ama bebeğin seninle inşallah ben inanıyorum

Ama ağrım sürekli değil ki canım bir geliyor bir geciyor yok canım umutlanacak durumda degılım ben suan test yapsam pozııfı bıle gorsem ınanmam herhalde kendımı okadar alıstrdımkı ama ınsallah senın dedıgın cıkar canım bebısım benımledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…