cnm hamilesin galiba :)Kızlar şu an ellerim titreyerek yazıyorum rüyamdan çok etkilendim test yaptım hamilemiyim bilmiyorum hemen sağlık ocağına gittim kan idrar testi aldılar sonuç pazartesi öğleden sonraymışnapıyım ben şimdi evime yakın özel hastanede yok
Ediyorum tatlım mevlam sanada tez zamanda bebeğini versin 13:30da arıcam canımamin inşallah bizlerede dua et sonucun çıkmadımı
Ayy çok romantik:) inş sürprizin öyle olur rabbim gönlüne göre versin.. Ben eylülün 2.haftasına kadar çok yoğunum bebiş hep böyle uslu kalır inş:) aslında kalp atışını duyana kdr umutlanmak istemiyorum kanda öğreneyimde dr randevusu alıcam dr araştırcam doğum sigortasını incelicem gerçi bunlar eşimin işi o halletsin:)
bunun fiyatı ne kadarki bilgin varmı ona göre yanıma para alimsanırım pedicor baska ısımde olanlarıda vardır ama her eczanede vardır ama ucuzundada cıkıyor canım bosuna o kadar para verme
kız git bak belki çıkmıştırEdiyorum tatlım mevlam sanada tez zamanda bebeğini versin 13:30da arıcam canım
canım onun fıyatını bılmıyorum ama benım burdakı eczane erken gebelık tetsıne 13 veya 15 demıstıbunun fiyatı ne kadarki bilgin varmı ona göre yanıma para alim
tamam yaparım bügün yada sabah erkenden ilk idrarlaYapsana bi test kuzucum
İnsaAllah hayır haber aliriiiz
he kız diğerleri 3 lira neyse akıcaz artık birinden birin,canım onun fıyatını bılmıyorum ama benım burdakı eczane erken gebelık tetsıne 13 veya 15 demıstı
Canım kan sonucumu bekliyorum inşallah hamileyimcnm hamilesin galiba
he kız diğerleri 3 lira neyse akıcaz artık birinden birin,
Haklısın canım sonucumu alayımda Allahın izniyleboşver şimdi bunları düşünecek aylar var mutlu et kendini tadını çıkarrr)
Olmayabılır canım cunku dr 12 13 gun gecmıs olması lazım dıyorpredictor 20 lira ama bencede o kadar para gereksiz ben geçen ay almıştım :) benim ayın 5inde tutmuş olsa şimdiye belli olur mu?
Haklısın canım sonucumu alayımda Allahın izniyle
canm bildiğim kadarıyla döllenme olmuşsa en erken 10 en geç15 günde rahme yarleşirmişpredictor 20 lira ama bencede o kadar para gereksiz ben geçen ay almıştımbenim ayın 5inde tutmuş olsa şimdiye belli olur mu?
Canım erken gebelik testi predictor burda yani Ankara da 14.90 tlbunun fiyatı ne kadarki bilgin varmı ona göre yanıma para alim
bu ne kızlar yani gidip kan tahlili yapsam daha iyi en iyisimi normal test almakCanım erken gebelik testi predictor burda yani Ankara da 14.90 tl
canım seninki normal testede çıktımı yoksa sadece erken gebelik testindemi çıktıEdiyorum tatlım mevlam sanada tez zamanda bebeğini versin 13:30da arıcam canım
Canım ben normal gebelik testi yaptımcanım seninki normal testede çıktımı yoksa sadece erken gebelik testindemi çıktı
bu ne kızlar yani gidip kan tahlili yapsam daha iyi en iyisimi normal test almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?