- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
Diger topicte ardarda başarıyı yakaladik ya o yüzden seni ve burcuyu kendime cok yakin hissettim:) burda seni gorunce de sevindim bu arada burcudan haber var mi hamis mi o daha once denemeye baslamisti korunmadan.test hakkinda da hicbir fikrim yok canim ya daha once hic yapmadim yapacagim zaman da size danisacagimcanım benim burda da yanımdasın hep teşekkür ederim inş cıkar sizlerle paylaşırım ama idrar testınde diğer cizgide net cıkmadı bozukmu ki
tamam bekliyorum bakam akşamada başka marka alcam bu ne böle ya :)
baska markaalma gıt kan ver acabalarda kalma
tamam öle yapayım garipten silik çizgi görmeye başladım :)
Diger topicte ardarda başarıyı yakaladik ya o yüzden seni ve burcuyu kendime cok yakin hissettim:) burda seni gorunce de sevindim bu arada burcudan haber var mi hamis mi o daha once denemeye baslamisti korunmadan.test hakkinda da hicbir fikrim yok canim ya daha once hic yapmadim yapacagim zaman da size danisacagim
duzeldımı canım
ayyyyyy deme hadıııııı
resmini cekmeye çalıştım ama olmadı :)
sen gelbencede kandayapkurtul canım ya belkı cıkar
tamam gidebilirsem gidicem bugün
allah bızı su beklentıden kurtarıpta kucaklarımıza bıcırıklar versın
amin inş :) versin cabucak
ben bu arada hemkonusup hem sacıma masa yaptım sımdıkdemakyaj yapıyorum ıımıs bole
ohh süslen iyice kızz :) gezmeyemi gidiyosun heheheh
Ben de buradayım, yeni geldim okuldan. Neler yapıyorsunuz kızlarrr :) pettyy senden güzel haberler bekliyoruz
tamam öle yapayım garipten silik çizgi görmeye başladım :)
benımde silik çizgi cıkmıstı bellı belırsız ve hamısım gec dollenme olunca sılık cıkıyomus dr oyle dedı kan vermek ıcınde bekle bıraz ıstersen benım basıma gelene ınanmassınız ben testte sılık cızgıyı gordum ve hemen kan vermeye gıttım ve test sonucumu hemen aldım negatıf yazıyordu yanı testım degerlı degıldı ve ınanmadım cunku hıssetmıstım hamıle oldugumu bekledım ama sureklı hergun test alıyorum baska marka tam 6 tane yaptım test ve hepsınde sılık cızgı vardı sonra adetım 8 gun gecınce gıttım kan vermeye busefer baska hastane degerlı olan testten yaptırdım degrım 70 cıktı yanı gebelık var dr gıttım hemen dr en ıyı ıhtımal gec dollenme olmus olabılırt dedı kotu ıhtımal adet olursun düser dedı yanı kımyasal gebelık dedı ben dayanamadım 2 gun sonra tekrar yaptırdım kan testını degr 220 cıktı tamam dedım bebısım bana tutunuyor dedım sonra 1 hafta sonra dr gıttıgımde keseyı gorduk cok sukur sımdı 8 haftalık hamıleyım salı gunu tekrar gıdıcem dr demek ıstedıgım adet gununuz gecmeden test yapmayın bekleyın 2 3 gun gecsın adetınız tabı beklemek cok zor ama gercekten cok meşaketli bir yol hamilelık sabır lazım allah yardımcımız olsun
Peki belirtin var mıydı canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?