2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benim burda da yanımdasın hep teşekkür ederim inş cıkar sizlerle paylaşırım ama idrar testınde diğer cizgide net cıkmadı bozukmu ki
Diger topicte ardarda başarıyı yakaladik ya o yüzden seni ve burcuyu kendime cok yakin hissettim:) burda seni gorunce de sevindim bu arada burcudan haber var mi hamis mi o daha once denemeye baslamisti korunmadan.test hakkinda da hicbir fikrim yok canim ya daha once hic yapmadim yapacagim zaman da size danisacagim

hiç haberim yok canım burcudan bayadır görüşmüyoruz :) ben sanırım kan verip kurtulucam heheh

tamam öle yapayım garipten silik çizgi görmeye başladım :)

benımde silik çizgi cıkmıstı bellı belırsız ve hamısım gec dollenme olunca sılık cıkıyomus dr oyle dedı kan vermek ıcınde bekle bıraz ıstersen benım basıma gelene ınanmassınız ben testte sılık cızgıyı gordum ve hemen kan vermeye gıttım ve test sonucumu hemen aldım negatıf yazıyordu yanı testım degerlı degıldı ve ınanmadım cunku hıssetmıstım hamıle oldugumu bekledım ama sureklı hergun test alıyorum baska marka tam 6 tane yaptım test ve hepsınde sılık cızgı vardı sonra adetım 8 gun gecınce gıttım kan vermeye busefer baska hastane degerlı olan testten yaptırdım degrım 70 cıktı yanı gebelık var dr gıttım hemen dr en ıyı ıhtımal gec dollenme olmus olabılırt dedı kotu ıhtımal adet olursun düser dedı yanı kımyasal gebelık dedı ben dayanamadım 2 gun sonra tekrar yaptırdım kan testını degr 220 cıktı tamam dedım bebısım bana tutunuyor dedım sonra 1 hafta sonra dr gıttıgımde keseyı gorduk cok sukur sımdı 8 haftalık hamıleyım salı gunu tekrar gıdıcem dr demek ıstedıgım adet gununuz gecmeden test yapmayın bekleyın 2 3 gun gecsın adetınız tabı beklemek cok zor ama gercekten cok meşaketli bir yol hamilelık sabır lazım allah yardımcımız olsun

kızlar selam bir arkadas idrarımda ki beyazlar cogaldı yazmıs bu hamilelik belirtisidir ilk ordan anlamıstım bende

Peki belirtin var mıydı canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki belirtin var mıydı canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sadece tek belırtı erken saate uykum gelıyordu aksamları baska belıtım olmadı adet gecıkmesı dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…