Sonuc negatıfte olsa kırmızıları gorene kadar umudu kesmek yok demıstık canımkızlr testim elimde yapımmi acaba negatif görmek istemiyorum
Eşine destek ol... Moralleri iyi tutun, bakmamaya çalış insanlara... İnan benim de çok var bu aralar hamile tanıdığım... Sürekli artiyorlar ne hikmetse :)inş cnm amiin yakınlarımda o kadar çok hamile olan var ki saysam en az 10 tane çıkarlar onları görünce sabırsızlanıyorm kimseyle bişi paylaşılmıyo bazen neden olmasn diyorm bazen de su an olduğu gibi umutsuzluğa kapılıveriyorm işte
kızlr testim elimde yapımmi acaba negatif görmek istemiyorum[/QUO
haydi yap yapppp
Bismillah canim... Ümidini yine de kirmizilar gelene kadar kesmek yok... Ayy... Hayırlısı insaAllah...kızlar ben denemeye gidiyorum varsa var yoksa yok ölüm yok ucunda haydi bismillah
Hadi bakalım hayırlıs haberler vereceksın ınsallah ben ınanıyorum ben heyecanlandım vallakızlar ben denemeye gidiyorum varsa var yoksa yok ölüm yok ucunda haydi bismillah
Allahim insallah vardir da yuzun guler hadi bekliyoz cnmkızlar ben denemeye gidiyorum varsa var yoksa yok ölüm yok ucunda haydi bismillah
Di mi... Bende heyecanlandim...Hadi bakalım hayırlıs haberler vereceksın ınsallah ben ınanıyorum ben heyecanlandım valla
Aynen canım kendım yapsam ancak bu kadar heyecanlanırımDi mi... Bende heyecanlandim...
Gerçekten... Sürekli sayfayı yeniliyorum...hayırlı haberlerle insaAllah...Aynen canım kendım yapsam ancak bu kadar heyecanlanırım
Resmini yüklesene bizde görelim canim...kız bu test bozukmu ne negatif çıktıama yamuk negatif çizgisi yamuk
bilgisayarda giriyom nasıl yüklenirkiResmini yüklesene bizde görelim canim...
kız bu test bozukmu ne negatif çıktıama yamuk negatif çizgisi yamuk
sanki yavaş yavaş düzeliyor ve halen tek çizgi ve nedense halen umutluyumOlabılır canım pazartesıye baska eczaneden alır yaparsın canım bende bu defaher zamankı aldıgım yerden almayacagım
yamuk mu o nasil ki neyse cnm test gecersiz o zmn negatif deil yanikız bu test bozukmu ne negatif çıktıama yamuk negatif çizgisi yamuk
blmemki şimdi baya düzeldi ve belirgin nagatifi görüyorumyamuk mu o nasil ki neyse cnm test gecersiz o zmn negatif deil yani
Canim cevap yazdığın yerde resim isareti var... Simge şeklinde... Ona tıklayıp yukluyorsun...:)bilgisayarda giriyom nasıl yüklenirki
Nasibine pazartesiyu beklemek var canim... Dur bakalim iyice yaklassin adetin...blmemki şimdi baya düzeldi ve belirgin nagatifi görüyorum
canım deneyecem ama telefon olsaydı kolay olurdu da ama ben deniyoru kendi telefondan konuları okuyabiliyorum ama giriş yapamıyorumCanim cevap yazdığın yerde resim isareti var... Simge şeklinde... Ona tıklayıp yukluyorsun...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?