2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim bende senin gibi dusunuyorum artik benimde umidim umudum kalmadi cok yoruldum bu ay cok umutlanmistim ama yine geldi kirmizilar
Bak evliliklerimize yakınmış, sen ne zamandır istiyorsun ve hangi yolları denedin?
Ben e Canim ben evlendigimizden beri istiyorum bende prolaktin yuksek cikmisti onun tedavisini oldum simdi duzelmis artij
yaa peki doğal yolla mı deniyorsun şimdi?

ilk hamileliğimde bat günü bile yaptım çıkmamıştı battan sonraki gün çıkmıştı o yüzden umudumu koruyorum
cnm hwyirlisi olsun tabi ama seninde dedigin gibi kendini taniyosun belki gec dollenme vardir moral bozmsk umudu kaymetmek yok ins hersey gonlunce olur

Akıntı durumun nasıl cnm, vucut sıcaklıgın düşükmü?
hayırlısı olsun hakkımızda artık.senin test erken gebelik testımıydı normalmıydı cnm?

kızlarrrr ne durumdasınızzz... ya bende hala hiç ama hiç bir belirti yok... acaba değilmiyim diye baya baya düşünmeye başladım. dün idrarıma baktım beyaz beyaz tortular vardı. enfeksiyondan mı acaba... offf 18i olsun artıııkkkk

Normal testte hemen cıkmayabilir canım birde sabah idrarı bıle degıldı.umudunu kaybetme
benim bu ayki totemim sensin senden gebelik bekliyorum ben içime öyle doğuyordu

[QUOTE="friendly8584, post: 36509919, member: 56822canım ben ateş ölçmeyi beceremiyorum bikaç ay denedim hiç anlamadım adet olduğum an bile bi gün öncesiyle aynıydı. Bu sabah mesala 36.9du yarın sabahta ölçerim. İnş bebişlerimiz bizimledir[/QUOTE]
Amin canim insallah. Benim de 36.5 de sabit gidiyo bakalim. Adet olacagim sanirim ama belirtiler başladı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…