- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Aman yok canim insaAllah kırmızılardan değildir otestim yolda ama elisa sol yumurtalığıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor şu an acaba geliyormu kızmızılar
Haha :)
Merak ettmmee her daim devam çalışmalara...Hadi yaaa insaAllah cçıkarırız 2 katına :)
Bu arada kız hakikaten kazara kaldı... Sanki yanlarinda miyim hayır ama istemiyorlardı..korunmaya çalışıyorlardi ama beceremediler :):)
aynen öyle derizEvet canım ayy sekerım ınan hıc dusunmuyorduk bıraz daha gezelım tozalım genclıgımız tadını cıkaralım dıyorduk ama bır baktımkı hamıleyım sok oldum derız artık
baya bereketli bi ay ve bende bu bereketten faydalanmak istiyorum inşallah hepimiz faydalanırızbu ay kacc oldu hamis sayimiz sayan var mi
Öyle deme cnım sanırım senın bata daha vardı bebıs yerıne yerlesıyordur dur rahatszı etme ıyı dusun ıyı olsuntestim yolda ama elisa sol yumurtalığıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor şu an acaba geliyormu kızmızılar
Sanırım 4 veya 5 canımbu ay kacc oldu hamis sayimiz sayan var mi
Bende bendebaya bereketli bi ay ve bende bu bereketten faydalanmak istiyorum inşallah hepimiz faydalanırız
Tekrar gecmıs olsun canım uzulme guclu ol esıne destek olman lzım sımdı senden daha kotu durumdadır esın bırlıkle bu ısın ustesınden gelrsınızkızlar dr eşime klomen vermiş 2 ay kullan demiş sayının artışı için eşimin sayısınn düşük çıktığı günden beri hep kötü olumsuz rüyalar görüyorm ALLAH hayır etsn ama öncesinde de hep olumlu rüyalar görürdm sonuç hep negatif o yüzden buara bnm moralim yerlerde eşime de bişi belli edemiyorm
Kötü düşünme öyle hemen... Rabbim imtihan eder bizi arada... Başarıyla sabırla geçersin insaAllah imtihanindankızlar dr eşime klomen vermiş 2 ay kullan demiş sayının artışı için eşimin sayısınn düşük çıktığı günden beri hep kötü olumsuz rüyalar görüyorm ALLAH hayır etsn ama öncesinde de hep olumlu rüyalar görürdm sonuç hep negatif o yüzden buara bnm moralim yerlerde eşime de bişi belli edemiyorm
Kiizz biliyorum şakasina takıldıginiziii... Bende bazen inanmıyorum bunca insanın uğraştığını görünce... Burdan çıkardığım sonucsa hakikaten kafanın boş olması gerekiyor...:)İnşalalh canım benim inşallah kolay gelsınŞakasında takılıyoruz canım kafa dagıtmak ıcın arkadasın ıcın değıl öyle dıyenlerı cok duyuyoruz o yuzden bız bu kadar ugrasırken mıllet kazara dıyor ya hanı bu kadar kolaysa bızde nıye olmuyor gıbısıne
kızlr testim elimde yapımmi acaba negatif görmek istemiyorum
inş cnm amiin yakınlarımda o kadar çok hamile olan var ki saysam en az 10 tane çıkarlar onları görünce sabırsızlanıyorm kimseyle bişi paylaşılmıyo bazen neden olmasn diyorm bazen de su an olduğu gibi umutsuzluğa kapılıveriyorm işteKötü düşünme öyle hemen... Rabbim imtihan eder bizi arada... Başarıyla sabırla geçersin insaAllah imtihanindan
19 daNe kadar vardı canim bat ına ?
kızlr testim elimde yapımmi acaba negatif görmek istemiyorum
masallah nazar degmesin bende istiyombaya bereketli bi ay ve bende bu bereketten faydalanmak istiyorum inşallah hepimiz faydalanırız
Sağol Gulbikecim en yakın zamanda sizi de bekliyorum öyle el sallamakla olmaz.
Bence için içini yiyorsa meraktan dene bakalim... Ama geç döllenme olabilecegini unutma canim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?