2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşalalh canım benim inşallah kolay gelsın Şakasında takılıyoruz canım kafa dagıtmak ıcın arkadasın ıcın değıl öyle dıyenlerı cok duyuyoruz o yuzden bız bu kadar ugrasırken mıllet kazara dıyor ya hanı bu kadar kolaysa bızde nıye olmuyor gıbısıne

testim yolda ama elisa sol yumurtalığıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor şu an acaba geliyormu kızmızılar
Öyle deme cnım sanırım senın bata daha vardı bebıs yerıne yerlesıyordur dur rahatszı etme ıyı dusun ıyı olsun

Tekrar gecmıs olsun canım uzulme guclu ol esıne destek olman lzım sımdı senden daha kotu durumdadır esın bırlıkle bu ısın ustesınden gelrsınız

Kötü düşünme öyle hemen... Rabbim imtihan eder bizi arada... Başarıyla sabırla geçersin insaAllah imtihanindan

Kiizz biliyorum şakasina takıldıginiziii... Bende bazen inanmıyorum bunca insanın uğraştığını görünce... Burdan çıkardığım sonucsa hakikaten kafanın boş olması gerekiyor...:)

Kötü düşünme öyle hemen... Rabbim imtihan eder bizi arada... Başarıyla sabırla geçersin insaAllah imtihanindan
inş cnm amiin yakınlarımda o kadar çok hamile olan var ki saysam en az 10 tane çıkarlar onları görünce sabırsızlanıyorm kimseyle bişi paylaşılmıyo bazen neden olmasn diyorm bazen de su an olduğu gibi umutsuzluğa kapılıveriyorm işte

Hanfendı testının sonucu merakla beklıyorum ama sanırım 7gıbı gırıp bakabılırım cunku 6da ısten cıkacagım hayırlı haberler vereceksın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…