cnm hevesini kırmak istemem ama ben dr sordugumda senınkı gıbı akıntı gelırdı benden adet oncesı adet olacagının belırtısıymıs dr oyle dedı banaBenimki de nasi anlatsam daha kivamli yani elimle kontrol ettigim zaman boyle kesik kesik gozle gorulur parcaciklar varmis gibi. Cok betimleyemiyorum ama sulu degil yani.
İyiyim canim sen nasilsin?Kızlar merhaba nasılsınız ?
İyiyim canim sen nasilsin?
Canim ya kolay gelsin izin iyi gelecektir sana agrilarin devam ediyormu az kaldi pazartesiyeelisa__ .!.:Bende çok sukur canım ıyıyım cok yogunum yorgunum canım ya yıllık ızne ayrılmak ıstıyorum elımdekı ıslerı bıtrmem lazım ama buryayı bırakıp ıse odaklanamıyorumbılerek sabah gec gırdım bıraz ıse odaklanayım dıye
Canim ya kolay gelsin izin iyi gelecektir sana agrilarin devam ediyormu az kaldi pazartesiye
Kizlar ben adet oldumhamile arkadaslari tebrik ederim friendly cnm hayirli olsun canim benim malesef bu ay da olmadi. Ustelik adet dongum 23 e kadar dustu neden acaba bilen var mi
Ben hep erken oluyorum ama bakalım bu ay nasıl olcakÜzülmek yok canım bak erken olmussun demekkı erken yumurtalmısssın daha umutlar dıger aya erken olman gec olmandan ıyıdır tatlım
Tatlim hani diyolar ya gec olunca rahim hazirlaniyomus diye benim ki niye hazirlanmiyoÜzülmek yok canım bak erken olmussun demekkı erken yumurtalmısssın daha umutlar dıger aya erken olman gec olmandan ıyıdır tatlım
Cnm rahim kendini hamileliğe hazirlamk için kalinlasiyomus o yüzden beyaz akinti oluyomusKızlar bata kaldı birkaç gün, benim beyaz süt gibi sıvı şekilde akıntım oluyor neden acaba ? Bilen varmı?
Canim benimde bu ay 1 hafta once oldu ilk defa dr gittim kist olusmus muhtemelen ondan erken olmussundur dediKizlar ben adet oldumhamile arkadaslari tebrik ederim friendly cnm hayirli olsun canim benim malesef bu ay da olmadi. Ustelik adet dongum 23 e kadar dustu neden acaba bilen var mi
Canım hadi hayırlısı senin adına sevindim benim bu ay ilaçla olmadı yumurta bakalım pazartesi ne dicek iki ay önce olmuştu ama bu sefer olmadı Dr vücut değişkenlik gösterebilir dedi ama ben yine birgün arayla çalışmalara devam ediyorum Rabbimin izniyle ınsaallah olucak hepimizin canım . Birde erken adet mi olmak iyi geç adet olmak mı bir bilgin varmı ben hep geç oluyordum şimdi gününden önce geliyor anlamadımKızlar dr a gittik bgn 3 yum olmus 3 ü de 24ml büyüklüğünde dr kist oluşmasn diye iğne yapmadi kendi catlar dedi zaten atesim düşüşteydi ya bgn 0,6 derece artti dr a söyledim atesini de takip et bgn yrn ilişki snr gün asiri esimin sonucu da gösterdk olucak bu merak etmeyn dedi olmazsa gelecek ay asılama yaparz dedi
canım bence sen uşutmuşsungunaydin cnm ay hic iyi deilim bu sabah ishal oldum hergun farkli birsey oluyo yaa bir gun kasik agrisi bir gun gaz bu gunde ishal cok yorgunumm
Hadi hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsinKızlar dr a gittik bgn 3 yum olmus 3 ü de 24ml büyüklüğünde dr kist oluşmasn diye iğne yapmadi kendi catlar dedi zaten atesim düşüşteydi ya bgn 0,6 derece artti dr a söyledim atesini de takip et bgn yrn ilişki snr gün asiri esimin sonucu da gösterdk olucak bu merak etmeyn dedi olmazsa gelecek ay asılama yaparz dedi
Kuzucugum tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsınelisa nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?