2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benimki de nasi anlatsam daha kivamli yani elimle kontrol ettigim zaman boyle kesik kesik gozle gorulur parcaciklar varmis gibi. Cok betimleyemiyorum ama sulu degil yani.
cnm hevesini kırmak istemem ama ben dr sordugumda senınkı gıbı akıntı gelırdı benden adet oncesı adet olacagının belırtısıymıs dr oyle dedı bana

İyiyim canim sen nasilsin?

Bende çok sukur canım ıyıyım cok yogunum yorgunum canım ya yıllık ızne ayrılmak ıstıyorum elımdekı ıslerı bıtrmem lazım ama buryayı bırakıp ıse odaklanamıyorum bılerek sabah gec gırdım bıraz ıse odaklanayım dıye

Canim ya kolay gelsin izin iyi gelecektir sana agrilarin devam ediyormu az kaldi pazartesiye

Canim ya kolay gelsin izin iyi gelecektir sana agrilarin devam ediyormu az kaldi pazartesiye

Teşekkür ederim canım evet izin iyi gelecek Yok canım agrım ama ben bu ay bırsey dıkkat ettım benım belım agrıdıktan sonra akıntı gelıyor yaklasık 2gun ara ara belım agrımıstı aksam akıntı geldı testımı aldım hazırladım pazartesı yapacagım canım ınsallah pozıtıf olur

Kizlar ben adet oldum hamile arkadaslari tebrik ederim friendly cnm hayirli olsun canim benim malesef bu ay da olmadi. Ustelik adet dongum 23 e kadar dustu neden acaba bilen var mi

Kizlar ben adet oldum hamile arkadaslari tebrik ederim friendly cnm hayirli olsun canim benim malesef bu ay da olmadi. Ustelik adet dongum 23 e kadar dustu neden acaba bilen var mi

Üzülmek yok canım bak erken olmussun demekkı erken yumurtalmısssın daha umutlar dıger aya erken olman gec olmandan ıyıdır tatlım

Canlarım Günaydın hepinize dün yine Dr gitmiştik yumurta gelişmesi var mı diye bişey görmedi pazartesi tekrar bakicak ama adet bittiği günden beri birgün arayla çalışmalara devam ediyorum hayırlısı artık

Kızlar dr a gittik bgn 3 yum olmus 3 ü de 24ml büyüklüğünde dr kist oluşmasn diye iğne yapmadi kendi catlar dedi zaten atesim düşüşteydi ya bgn 0,6 derece artti dr a söyledim atesini de takip et bgn yrn ilişki snr gün asiri esimin sonucu da gösterdk olucak bu merak etmeyn dedi olmazsa gelecek ay asılama yaparz dedi

Üzülmek yok canım bak erken olmussun demekkı erken yumurtalmısssın daha umutlar dıger aya erken olman gec olmandan ıyıdır tatlım
Tatlim hani diyolar ya gec olunca rahim hazirlaniyomus diye benim ki niye hazirlanmiyo

[QUOTE="elisa__, post: 36525007, member: 599550"oşekkür ederim canım evet izin iyi gelecek Yok canım agrım ama ben bu ay bırsey dıkkat ettım benım belım agrıdıktan sonra akıntı gelıyor yaklasık 2gun ara ara belım agrımıstı aksam akıntı geldı testımı aldım hazırladım pazartesı yapacagım canım ınsallah pozıtıf olur[/QUOTE]
İnsallah canim pozitifi gorursun

Canim benimde bu ay 1 hafta once oldu ilk defa dr gittim kist olusmus muhtemelen ondan erken olmussundur dedi

Canım hadi hayırlısı senin adına sevindim benim bu ay ilaçla olmadı yumurta bakalım pazartesi ne dicek iki ay önce olmuştu ama bu sefer olmadı Dr vücut değişkenlik gösterebilir dedi ama ben yine birgün arayla çalışmalara devam ediyorum Rabbimin izniyle ınsaallah olucak hepimizin canım . Birde erken adet mi olmak iyi geç adet olmak mı bir bilgin varmı ben hep geç oluyordum şimdi gününden önce geliyor anlamadım

Hadi hayirlisi olsun canim insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…