benimde belim çok ağrıyor bilmiyorum ne desem kırmızılar gelmeden bişi demim ya ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzeni baya bozuldu rahim hazırlanıyo diyolar ama bilmiyomki artık hazırlansın ya
inş degıldır cnm ama bendede mantar baslarken öyle kesik kesik minicik cok koyu peynir gibi akıntılar oldu.hatta aynayla girişe bakmıstım iç kısımları tamamen sarmıştı peyazlıklar mantar oldum sonraBenimki de nasi anlatsam daha kivamli yani elimle kontrol ettigim zaman boyle kesik kesik gozle gorulur parcaciklar varmis gibi. Cok betimleyemiyorum ama sulu degil yani.
Kizlar ben adet oldumhamile arkadaslari tebrik ederim friendly cnm hayirli olsun canim benim malesef bu ay da olmadi. Ustelik adet dongum 23 e kadar dustu neden acaba bilen var mi
Cnm rahim kendini hamileliğe hazirlamk için kalinlasiyomus o yüzden beyaz akinti oluyomus
Seni düşünerek demiş tatlım üzülme, ne kadar anlayışlı eşim var diye sevinmen lazım. Çocuk çocuk diye başının etini yese daha mı mutlu olacaksın? Kendine vücudunu toparlamak için süre ver. Böyle sözlere takılma. Hayırlı vakti ne zamansa o zaman olsun diye dua et.Kızlar bugün test yaptım ve negatif çıktı. hala daha adet olmadım sanırım hava değişimi etkiledi de gecikti. bebişe dair hiç bir belirtim yoktu ama adet gecikince umutlanmıştım ne yalan söyleyeyim ama beni asıl üzen dün eşimle eczaneye gittikten sonra inşallah hamile değilsindir demesi oldu, çok ısrar ettim nedenini söylemedi daha iyileşmedin, psikolojik olarak hazır değilsin falan deyip durdu. düşükten sonra zaten 2-3 ay istemiyordu onun dediği oldu ama şuan benim psikolojim daha kötü oldu.
Günaydın tatlim:) nasılsın bugün. :)?Günaydıın kızlar
İyiyim elisa seni sormalı :) eşimle bugün birazcık uyku keyfi yaptık :)Kızlar merhaba nasılsınız ?
ah cani. Üzülme buna... Gerçekten eşin seni düşünüyor , benim eşim de çok pimpirik oluyor bazen söz konusu ben olunca o an bunaltıyor beni ama sonra düşününce ne guzel diyorum... Anlayışlı düşünceli oluşuna şükrediyorum :)Kızlar bugün test yaptım ve negatif çıktı. hala daha adet olmadım sanırım hava değişimi etkiledi de gecikti. bebişe dair hiç bir belirtim yoktu ama adet gecikince umutlanmıştım ne yalan söyleyeyim ama beni asıl üzen dün eşimle eczaneye gittikten sonra inşallah hamile değilsindir demesi oldu, çok ısrar ettim nedenini söylemedi daha iyileşmedin, psikolojik olarak hazır değilsin falan deyip durdu. düşükten sonra zaten 2-3 ay istemiyordu onun dediği oldu ama şuan benim psikolojim daha kötü oldu.
aynen ya ne bitmek bilmeyen bi hazırlıkmış offfİnşallah bebıstendır canım su hazırlık bıtsın artık dımı canım
Canim bilimsel gerçeklik ateş bat a yakın yükselirse hamilelik ihtimali...:)hayırlısı olsun bakalim...inşaAllah hamileliktendir :)kızlar bata kaldı 3 gün :)
yumurtlamadan beri vucut ısım 36.5i dirhem gecmemişti bu sabah 36.7 olmuş şaşırdım görünce.yumurtadan sonra bıle yukselmeyen ısı reglı oncesı yukselmıs garıp...acaba yumurta yenımı catladı dicem ama ovu testınde 14.gun pozıtıf gordum 3 gun ustuste hatta.sonra sılınmıstı.bu ates neden bu kadar gec kaldı ki acab?
iyiydir tatlım sen nasılsın nasıl ngidiyoGünaydın tatlim:) nasılsın bugün. :)?
İyiyim elisa seni sormalı :) eşimle bugün birazcık uyku keyfi yaptık :)
ah cani. Üzülme buna... Gerçekten eşin seni düşünüyor , benim eşim de çok pimpirik oluyor bazen söz konusu ben olunca o an bunaltıyor beni ama sonra düşününce ne guzel diyorum... Anlayışlı düşünceli oluşuna şükrediyorum :)
bitsin artık ama yaAynen tatlim ya nasil bi hazirlik varsa icimizde bitmedi gitti:)
Günaydın tatlim:) nasılsın bugün. :)?
İyiyim elisa seni sormalı :) eşimle bugün birazcık uyku keyfi yaptık :)
ah cani. Üzülme buna... Gerçekten eşin seni düşünüyor , benim eşim de çok pimpirik oluyor bazen söz konusu ben olunca o an bunaltıyor beni ama sonra düşününce ne guzel diyorum... Anlayışlı düşünceli oluşuna şükrediyorum :)
1 haftadır aklı nerdeydı atesın cnm :) hıc bellı olmaz canım tam reglı gununde tekrar dususe gecebılır umutlu degılımCanim bilimsel gerçeklik ateş bat a yakın yükselirse hamilelik ihtimali...:)hayırlısı olsun bakalim...inşaAllah hamileliktendir :)
Vallahi... Daha adetime geçen ay gibi gelecekse10 gun var... Göğüslerim koltuk altlarima doğru ağrıyor... Ve sızlıyor içten... Belimin de sol tarafi çok ağrıyor batma seklinde... Belirti aramıyordum... Bat a kadar rahat rahat beklemek niyetim niye böyle oldu bilemedim :/iyiydir tatlım sen nasılsın nasıl ngidiyo
reli oldugun ılk gunden baslayıp adete kadar her sabah en gec 7-8 gibi agızdan dil altından dijital termometreyle olcum yapılıyor.ılk gunler dusuk gıden ısı yumurta catlamadan 1 gun once daha da dususe gecer ve yumurta catladıktan sonra cıddı bır artıs olur ertesı gun.bu ısı artısı reglıye kadar devam eder.bazılarında reglıye bırkac gun kala dusmeye baslar bazısındada reglı olunacak gun dusus olur.kırmızıların gelecegı bellı olur.eger ısı dusmezse gebelık belırtısıdır cnmKızlar ben bu ateş ölçme işini hiç bilmiyorum. Çok kısaca söyler misiniz rica etsem? Ateşimizi her gün ölçüp gebe olup olmadığımızı mı anlıyoruz o şekilde?
Vallahi... Daha adetime geçen ay gibi gelecekse10 gun var... Göğüslerim koltuk altlarima doğru ağrıyor... Ve sızlıyor içten... Belimin de sol tarafi çok ağrıyor batma seklinde... Belirti aramıyordum... Bat a kadar rahat rahat beklemek niyetim niye böyle oldu bilemedim :/
Uzayan akinti mi... Kız yumurtlama gibi mi yoksa...Ohhh ne güzel iyi yapmışsınız canmm bızı uyku keyfımızde yarn ama ben ıkı gun esımı zor gorurumçok yogunum bugn kuzenıme gececıgım yıgenımın dogum gunu var hazırlık yapacagız yarında dogum gunune gıdecegım yıgenımı gordukce daha cok bebegım olsun ıstıyorum sımdı bır yazıda okudum canım adetten once gelen seffaf akıntı adet olacagına ısaretmıs eger kahverengı veya sarı akıntı gelırse gebelıge ısaretmıs ne kadar dogru bılmıyorum ama bılıyorsun benım ıkı gundur ara ara belım agrıyordu ve dun uzayan akıntı geldı seffaf ve ben dıkkat ettım bu ay belımın agrıdıgı zaman akıntıgelıyor bu ay ıkıncı oldu
reli oldugun ılk gunden baslayıp adete kadar her sabah en gec 7-8 gibi agızdan dil altından dijital termometreyle olcum yapılıyor.ılk gunler dusuk gıden ısı yumurta catlamadan 1 gun once daha da dususe gecer ve yumurta catladıktan sonra cıddı bır artıs olur ertesı gun.bu ısı artısı reglıye kadar devam eder.bazılarında reglıye bırkac gun kala dusmeye baslar bazısındada reglı olunacak gun dusus olur.kırmızıların gelecegı bellı olur.eger ısı dusmezse gebelık belırtısıdır cnm
1 haftadır aklı nerdeydı atesın cnm :) hıc bellı olmaz canım tam reglı gununde tekrar dususe gecebılır umutlu degılım[/QUOTE/]
Elbette olabilir ama dün misafirim vardı hamilelik filan konuşuldu...kadın dedi ki eğer psikolojik olarak olmaz çocuğum yada olmaz mi acaba derse bir insan olmaz dedi... Kafası rahat olacakve umutlu 'olacak dedi.. umutsuz olma hiç bir zaman
Uzayan akinti mi... Kız yumurtlama gibi mi yoksa...
Herkeste akinti farkli olur biliyorsun hatta bazılarında hiç akinti olmazmış... Demek bel agrin ondan... Kız benim de ağrıyor belin üc gündür... S sadece sol taraf popoma doğru...
Hadi hayırlısı insaAllah bebis vardır canimmm
Vallahi niye böyle oldu anlamadim... :) vücut kendi kendine biseyler yapıyor... Sonra suç bizim oluyor :):)Bak belırtıyı bız aramıyoruz kendılerı cıkıyor ortaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?