2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benimde belim çok ağrıyor bilmiyorum ne desem kırmızılar gelmeden bişi demim ya ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzeni baya bozuldu rahim hazırlanıyo diyolar ama bilmiyomki artık hazırlansın ya

İnşallah bebıstendır canım su hazırlık bıtsın artık dımı canım

Benimki de nasi anlatsam daha kivamli yani elimle kontrol ettigim zaman boyle kesik kesik gozle gorulur parcaciklar varmis gibi. Cok betimleyemiyorum ama sulu degil yani.
inş degıldır cnm ama bendede mantar baslarken öyle kesik kesik minicik cok koyu peynir gibi akıntılar oldu.hatta aynayla girişe bakmıstım iç kısımları tamamen sarmıştı peyazlıklar mantar oldum sonra dikkat et artarsa ve kaşıntı kuruluk gıbı sıkayetın olursa doktora git
Patti cim gebelikten önce reglide düzendizlikler olurmus erken yada gec gelebiliyormuş bazısında.rahim kendini hazırlar derler.ben bu ay sendende umutluydum kısmet artık.önümüzdeki ay nasıp olur inş.
Beyaz akıntı regli habercisi ayrıca ABCD :) rahimdeki kalın tabaka incelip dokulurmus regli oncesi.ama bendeki epey sulu bir akıntı.beyaz süt gibi sanki.

Kizlar ben adet oldum hamile arkadaslari tebrik ederim friendly cnm hayirli olsun canim benim malesef bu ay da olmadi. Ustelik adet dongum 23 e kadar dustu neden acaba bilen var mi

Cnm rahim kendini hamileliğe hazirlamk için kalinlasiyomus o yüzden beyaz akinti oluyomus

Seni düşünerek demiş tatlım üzülme, ne kadar anlayışlı eşim var diye sevinmen lazım. Çocuk çocuk diye başının etini yese daha mı mutlu olacaksın? Kendine vücudunu toparlamak için süre ver. Böyle sözlere takılma. Hayırlı vakti ne zamansa o zaman olsun diye dua et.

kızlar bata kaldı 3 gün :)
yumurtlamadan beri vucut ısım 36.5i dirhem gecmemişti bu sabah 36.7 olmuş şaşırdım görünce.yumurtadan sonra bıle yukselmeyen ısı reglı oncesı yukselmıs garıp...acaba yumurta yenımı catladı dicem ama ovu testınde 14.gun pozıtıf gordum 3 gun ustuste hatta.sonra sılınmıstı.bu ates neden bu kadar gec kaldı ki acab?

Günaydıın kızlar
Günaydın tatlim:) nasılsın bugün. :)?

Kızlar merhaba nasılsınız ?
İyiyim elisa seni sormalı :) eşimle bugün birazcık uyku keyfi yaptık :)
ah cani. Üzülme buna... Gerçekten eşin seni düşünüyor , benim eşim de çok pimpirik oluyor bazen söz konusu ben olunca o an bunaltıyor beni ama sonra düşününce ne guzel diyorum... Anlayışlı düşünceli oluşuna şükrediyorum :)

Kızlar ben bu ateş ölçme işini hiç bilmiyorum. Çok kısaca söyler misiniz rica etsem? Ateşimizi her gün ölçüp gebe olup olmadığımızı mı anlıyoruz o şekilde?

Canim bilimsel gerçeklik ateş bat a yakın yükselirse hamilelik ihtimali...:)hayırlısı olsun bakalim...inşaAllah hamileliktendir :)

iyiydir tatlım sen nasılsın nasıl ngidiyo

Ohhh ne güzel iyi yapmışsınız canmm bızı uyku keyfımızde yarn ama ben ıkı gun esımı zor gorurum çok yogunum bugn kuzenıme gececıgım yıgenımın dogum gunu var hazırlık yapacagız yarında dogum gunune gıdecegım yıgenımı gordukce daha cok bebegım olsun ıstıyorum sımdı bır yazıda okudum canım adetten once gelen seffaf akıntı adet olacagına ısaretmıs eger kahverengı veya sarı akıntı gelırse gebelıge ısaretmıs ne kadar dogru bılmıyorum ama bılıyorsun benım ıkı gundur ara ara belım agrıyordu ve dun uzayan akıntı geldı seffaf ve ben dıkkat ettım bu ay belımın agrıdıgı zaman akıntıgelıyor bu ay ıkıncı oldu

Canim bilimsel gerçeklik ateş bat a yakın yükselirse hamilelik ihtimali...:)hayırlısı olsun bakalim...inşaAllah hamileliktendir :)
1 haftadır aklı nerdeydı atesın cnm :) hıc bellı olmaz canım tam reglı gununde tekrar dususe gecebılır umutlu degılım

iyiydir tatlım sen nasılsın nasıl ngidiyo
Vallahi... Daha adetime geçen ay gibi gelecekse10 gun var... Göğüslerim koltuk altlarima doğru ağrıyor... Ve sızlıyor içten... Belimin de sol tarafi çok ağrıyor batma seklinde... Belirti aramıyordum... Bat a kadar rahat rahat beklemek niyetim niye böyle oldu bilemedim :/

Kızlar ben bu ateş ölçme işini hiç bilmiyorum. Çok kısaca söyler misiniz rica etsem? Ateşimizi her gün ölçüp gebe olup olmadığımızı mı anlıyoruz o şekilde?
reli oldugun ılk gunden baslayıp adete kadar her sabah en gec 7-8 gibi agızdan dil altından dijital termometreyle olcum yapılıyor.ılk gunler dusuk gıden ısı yumurta catlamadan 1 gun once daha da dususe gecer ve yumurta catladıktan sonra cıddı bır artıs olur ertesı gun.bu ısı artısı reglıye kadar devam eder.bazılarında reglıye bırkac gun kala dusmeye baslar bazısındada reglı olunacak gun dusus olur.kırmızıların gelecegı bellı olur.eger ısı dusmezse gebelık belırtısıdır cnm

Bak belırtıyı bız aramıyoruz kendılerı cıkıyor ortaya :)

Uzayan akinti mi... Kız yumurtlama gibi mi yoksa...
Herkeste akinti farkli olur biliyorsun hatta bazılarında hiç akinti olmazmış... Demek bel agrin ondan... Kız benim de ağrıyor belin üc gündür... S sadece sol taraf popoma doğru...
Hadi hayırlısı insaAllah bebis vardır canimmm

Anladııımmm, çok teşekkür ederim, bana bi oyuncak daha çıktı o zaman desene :)

El

Yumurtlama olacagını sanmıyorum canım bılmıyorumkı canım neyden ama bu ay bu ıkı oldu gecen haftada olmustu bakalım artık hayırlısı benım belımın tam ortası agrıyor cnım hakkımızda hayırlısı ınsallah bebıslerımız agrıtıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…