mantarım gectı ilaçlarımı kullandım bitti.acaba mantarım gecmedimi diye dusunmeye basladım şimdiKızlar bata kaldı birkaç gün, benim beyaz süt gibi sıvı şekilde akıntım oluyor neden acaba ? Bilen varmı?
mantarım gectı ilaçlarımı kullandım bitti.acaba mantarım gecmedimi diye dusunmeye basladım şimdiama öyle koyu ve peynir kesiği gibi degıl akıntı bildiğiniz süt gibi ve yoğun ıslaklık hissedıyorum dünden beri korkuyorum yine hasta olcam diye
kizlar benim bat 21agu ama hic mi hic akintim yok ve asiri derecede gazim var sancidan oldum bittim bugun abdest dahi aldigim yerde afedersiniz tekrar bozmak hissi geliyo niye ki acep yaa adet olacam kesin de boyle olmazdi yorumunuzu bekliyorum
eşim ve birer tane flucan içtik, mantar için bana ketoral 3 tane vajinal fitil verdi ve krem verdi.fitilim biteli birkaçgun oluyorHangi ilaçları kullandım canım birde esınde kullandı mı senin kullandığın ilaçlardan?
Memnun kaldınız mı peki? Babna funit verdi doktor birde zalain fitil pek fayda etmedi :-(eşim ve birer tane flucan içtik, mantar için bana ketoral 3 tane vajinal fitil verdi ve krem verdi.fitilim biteli birkaçgun oluyor
aynen hep boyle cibil cibil olmaktan usuttum heralde evim sicak surekli vantilator karsisindayimÜsütmüş olabilirsin canım
aşırı bir kurulugum vardı.sankı vajına girişinde zonklama hissedıyordum ayrıca yanıyordu.kaşıntı cok olmadı az az oldu ve cok koyu peynır gibi beyaz akıntım vardı oda cok yogundu.şimdi hıc bırı kalmadı cok sukur.ama dunden berı süt gibi beyaz bir akıntı var.regli öncesi olabılıyormus nete okudum simdi.gercı kımılerınde gebelık belırtısıde olabılıyormus ama ben gebe oldugumu sanmıyorum.sanırım reglı yaklastı oyuzden oluyorMemnun kaldınız mı peki? Babna funit verdi doktor birde zalain fitil pek fayda etmedi :-(
aşırı bir kurulugum vardı.sankı vajına girişinde zonklama hissedıyordum ayrıca yanıyordu.kaşıntı cok olmadı az az oldu ve cok koyu peynır gibi beyaz akıntım vardı oda cok yogundu.şimdi hıc bırı kalmadı cok sukur.ama dunden berı süt gibi beyaz bir akıntı var.regli öncesi olabılıyormus nete okudum simdi.gercı kımılerınde gebelık belırtısıde olabılıyormus ama ben gebe oldugumu sanmıyorum.sanırım reglı yaklastı oyuzden oluyor
ahh keşke canım ama hiç sanmıyorum..bu ay boş yine karnım hatta %100 eminim bu konuda cunku hiçbir belirtim yok hatta butun belırtıler hamıle olmadıgımı ıspatlıyor diyebilirimİnş. Bebis belirtisidir
ahh keşke canım ama hiç sanmıyorum..bu ay boş yine karnım hatta %100 eminim bu konuda cunku hiçbir belirtim yok hatta butun belırtıler hamıle olmadıgımı ıspatlıyor diyebilirim
bendeki cok koyu degıl biraz daha sulu..mesela örnek verecek olursam vucut losyonundan daha sulu..seninki nasılBenimde beyaz garip bi akintim var. Sulu degil kivamli. Umarim adete hazirlik degildir. Kaldi 2 gun...
bendeki cok koyu degıl biraz daha sulu..mesela örnek verecek olursam vucut losyonundan daha sulu..seninki nasıl
Günaydın kızlaaar! Gullbike doğru söylüyor larsson belirti olacak diye birşey yok. Ben de belirtisi olan arkadaşları okuyup okuyup bende hiç belirti yok demiştim... adet sancisiyla aynı ağrım var o kadar. O yüzden kafana takma her bünye aynı değil.Belirti arama bence canım hicbir belirtisi olmayan hamisler var
gunaydin cnm ay hic iyi deilim bu sabah ishal oldum hergun farkli birsey oluyo yaa bir gun kasik agrisi bir gun gaz bu gunde ishal cok yorgunummGünaydıın kızlar
Geçmiş olsun canım bol bol su iç, patates muz, az yagli pilav ye yoğurtla. Kavun karpuz ve soğuk yiyecek iceceklerden uzak dur ayağına da çorap giy. Hap içmeden atlatirsin inşallahgunaydin cnm ay hic iyi deilim bu sabah ishal oldum hergun farkli birsey oluyo yaa bir gun kasik agrisi bir gun gaz bu gunde ishal cok yorgunumm
saol cnm simdi esim patates kaynatiyo disariya falan cikacaktik bu durumda iptal etcem galiba halsislik aldi beni benden gidiyo birde demezmi axep hamile misin ondan mi boyle oluyo diye yok ayol dedim millet basi doner midesi bulanir benim de gazim vardi hamile miymisim dicem dedm gulduk bide sabah sabahGeçmiş olsun canım bol bol su iç, patates muz, az yagli pilav ye yoğurtla. Kavun karpuz ve soğuk yiyecek iceceklerden uzak dur ayağına da çorap giy. Hap içmeden atlatirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?