Evet csnim bir yil dolunca eger olmazsa doktora gidecegiz peki six ne yapiyosunuz dogal yollarimi deniyosunuzBak evliliklerimize yakınmış, sen ne zamandır istiyorsun ve hangi yolları denedin?
yaa peki doğal yolla mı deniyorsun şimdi?
iyidir tatlım sen nasılsın kız elisa kaçak gelinler dizisi izliyormusun bilmiyorum ama ben seni ordaki kainat diye kız var onun gibi hayal ediyorum seni huyun suyunKızlar merhaba nasılsınız ?
iyidir tatlım sen nasılsın kız elisa kaçak gelinler dizisi izliyormusun bilmiyorum ama ben seni ordaki kainat diye kız var onun gibi hayal ediyorum seni huyun suyun
Ben de bu ay tedaviye baslayacam zaten o arada kist mist bakar artik. Senin noldu kist ilacmi verdi canimCanim benimde bu ay 1 hafta once oldu ilk defa dr gittim kist olusmus muhtemelen ondan erken olmussundur dedi
Tatlim hani diyolar ya gec olunca rahim hazirlaniyomus diye benim ki niye hazirlanmiyo
Bu ay inşalalh hiç olmzsın canım gecıkmesı kotu oluyor ben ılk defa gecen ay 4 gun gecıktım dıyorum bu ay hamıle degılsem zamanında ollurum ınsallahBen hep erken oluyorum ama bakalım bu ay nasıl olcak
Kızlar dr a gittik bgn 3 yum olmus 3 ü de 24ml büyüklüğünde dr kist oluşmasn diye iğne yapmadi kendi catlar dedi zaten atesim düşüşteydi ya bgn 0,6 derece artti dr a söyledim atesini de takip et bgn yrn ilişki snr gün asiri esimin sonucu da gösterdk olucak bu merak etmeyn dedi olmazsa gelecek ay asılama yaparz dedi
Kizlar suna bi bakin ltfen ben anlamadimhttp://www.fertilityfriend.com/home/51c22f
kizlar nasilsiniz bugunki ates tabloma bakabilirmisiniz dpo diye bisey yazdi dpo noluyor ki
Canım ben bılmıyorum bılen arkadaslar gorduklerınde yazarlar cnımKizlar suna bi bakin ltfen ben anlamadim
İlac vermedi adetle erirmis cogu kiside olurmus farketmezler dedi drBen de bu ay tedaviye baslayacam zaten o arada kist mist bakar artik. Senin noldu kist ilacmi verdi canim
InsAallah tatlim. Sizlerin guzel haberini aliriz insaallah takipteyim sizleri
Canım adet duzensızlıgınde öyle olur ve soyle dusun bak senın yumurtaların saglıklı kı erken yumurtalmıssın ve erken adetolmussun hepımız anne olacagız ıcını ferak tut stres yapma canım
InsAallah tatlim. Sizlerin guzel haberini aliriz insaallah takipteyim sizleri
bilmem senin le konuşunca o kız aklıma geliyoEvet canım izliyorum cok sevıyorum cok eglencelı oluyor ızlemesı ayyyy canım benım tesekkur ederım benı o kadar ıyı gordugun ıcın
ayy varsa çıkarmı acaba çok isterim yaİnşallah canım benım pek umudum yok ama bakalım pazartesı akkoyun kara koyun bellı olur
ayy varsa çıkarmı acaba çok isterim ya
benimde belim çok ağrıyor bilmiyorum ne desem kırmızılar gelmeden bişi demim ya ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzeni baya bozuldu rahim hazırlanıyo diyolar ama bilmiyomki artık hazırlansın yaAyy bikmiyorumkı canım benım hazırlıgımı yaptım beklıyorum pazartesı gununu ınsallah cok sagol canım ınsallah vardır sızlerı yanıltmam ama dun akıntım geldı canım belım agrıdıktan sonra akıntım gelıyor normalmı bılmıyorum belkı adete ısarettır
Aynen tatlim ya nasil bi hazirlik varsa icimizde bitmedi gitti:)benimde belim çok ağrıyor bilmiyorum ne desem kırmızılar gelmeden bişi demim ya ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzeni baya bozuldu rahim hazırlanıyo diyolar ama bilmiyomki artık hazırlansın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?