2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyidir tatlım sen nasılsın kız elisa kaçak gelinler dizisi izliyormusun bilmiyorum ama ben seni ordaki kainat diye kız var onun gibi hayal ediyorum seni huyun suyun

Evet canım izliyorum cok sevıyorum cok eglencelı oluyor ızlemesı ayyyy canım benım tesekkur ederım benı o kadar ıyı gordugun ıcın

Canim benimde bu ay 1 hafta once oldu ilk defa dr gittim kist olusmus muhtemelen ondan erken olmussundur dedi
Ben de bu ay tedaviye baslayacam zaten o arada kist mist bakar artik. Senin noldu kist ilacmi verdi canim

Tatlim hani diyolar ya gec olunca rahim hazirlaniyomus diye benim ki niye hazirlanmiyo

Canım adet duzensızlıgınde öyle olur ve soyle dusun bak senın yumurtaların saglıklı kı erken yumurtalmıssın ve erken adetolmussun hepımız anne olacagız ıcını ferak tut stres yapma canım

Hadi canım ne güzel bak dr umutlu olacak ınsalah sen guzel yuregını ferah tut Allah nasıp edecek yakındır bebısının sana gelmesı sen bol bol calıs beslenmene dıkkat et beslenmenı ıhmal etme tabıkı esınıde

Canım adet duzensızlıgınde öyle olur ve soyle dusun bak senın yumurtaların saglıklı kı erken yumurtalmıssın ve erken adetolmussun hepımız anne olacagız ıcını ferak tut stres yapma canım
InsAallah tatlim. Sizlerin guzel haberini aliriz insaallah takipteyim sizleri

ayy varsa çıkarmı acaba çok isterim ya

Ayy bikmiyorumkı canım benım hazırlıgımı yaptım beklıyorum pazartesı gununu ınsallah cok sagol canım ınsallah vardır sızlerı yanıltmam ama dun akıntım geldı canım belım agrıdıktan sonra akıntım gelıyor normalmı bılmıyorum belkı adete ısarettır

benimde belim çok ağrıyor bilmiyorum ne desem kırmızılar gelmeden bişi demim ya ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzeni baya bozuldu rahim hazırlanıyo diyolar ama bilmiyomki artık hazırlansın ya

Kızlar bugün test yaptım ve negatif çıktı. hala daha adet olmadım sanırım hava değişimi etkiledi de gecikti. bebişe dair hiç bir belirtim yoktu ama adet gecikince umutlanmıştım ne yalan söyleyeyim ama beni asıl üzen dün eşimle eczaneye gittikten sonra inşallah hamile değilsindir demesi oldu, çok ısrar ettim nedenini söylemedi daha iyileşmedin, psikolojik olarak hazır değilsin falan deyip durdu. düşükten sonra zaten 2-3 ay istemiyordu onun dediği oldu ama şuan benim psikolojim daha kötü oldu.

benimde belim çok ağrıyor bilmiyorum ne desem kırmızılar gelmeden bişi demim ya ama adetim korunmayı bıraktıktan sonra düzeni baya bozuldu rahim hazırlanıyo diyolar ama bilmiyomki artık hazırlansın ya
Aynen tatlim ya nasil bi hazirlik varsa icimizde bitmedi gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…