2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar bende varim 5bucuk aylik evliyim evlendigimizden beri bebek istiyoruz henuz kismet olmadi bu ay ovulasyon testi kullandm umutluyum tutar insallah :))

asım akıntın oldumu pekı benım beyaz akıntım var ıslak hıssedılecek kadar gelıyo sut gıbı bole

yok cnm ya oyle dedıgınız gıbı akıntım olamadı sadec hamıle oldugumu ogrendıkten sonra akıntım oldu oda boyle sadece su gıbı ıslaklık oluyordu sureklı oda gectı sımdı azaldı artık tabı bende belırtı oladı dıye kımsede olmucak dıye bısey yok herkleste farklı belıtıler olabılır kısıden kısye degısır

olabılır bendetı cokta acaba dedım basladım yıne kurmaya

Bulunduğun yerdeki saglik ocagina kayitli değilim yaparlarmi genede test eskiden misafir gibi gösterip yapyolardi simdi bilmiyom

Canım kaydolmayı denedin mi? Olamıyorsanda misafir olarak dene bakalım

hadı ya kac cıktı deger senın bıde kacında yumurtlamıstın olsun canım bu ay takıp edersın yada bırakırsın kendı halıne kendılıgınden oluverır uzulme olurmu

deger kac kac gun gecıktın cnm gelmeyen kırmızılarda umut kesılmez bekle bence gec yumurtlamıssındır belkı gec dollenme olur hep ıhtımaller var cnm bozma sakın moralını

ay allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin bende de dayanacak guc kalmadı bıde hafta sonuna ailemın yanına gıdıcem varsa eger minik bi suprşz düzenlicez aslında acelem ondan da bekleyım dıyorum bekleyemıyorum ama saol önerin için teşekkür ederim destegınden dolayı

kızlar selam bir arkadas idrarımda ki beyazlar cogaldı yazmıs bu hamilelik belirtisidir ilk ordan anlamıstım bende

benim o arkadaş işte..idrar testi için kaba aldıgım da görüyorum önceden dagınık dagınık miniklerdi şimdi daha buyumus ve toplular adetıme 5 gün var

belkı bı kacgun daha atmıstır ozaman daha yenı olabılır yanı 0 cıkmamısta deger ondan dedım ama umutlan dıye demedım sen bence bırak edetın bı gecsın bakalım

bak ılk gebelıgımde 16 gun sonra 1400 cıkmıstı deger ıkı gunde bır artıyo adetıme 5 gun once 2,5 cıkmıs degerım ıkı gun sonra 5 ıkı gun sonra 10 ole ole 16 gun sonra 1400 bulmus adet gunumde degerım 10 mus yanı bencede adetını bı bekle olmassa tekrar yaparsın bak surda 19 bısede kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…