sadece tek belırtı erken saate uykum gelıyordu aksamları baska belıtım olmadı adet gecıkmesı dısında
Kizlar bende varim 5bucuk aylik evliyim evlendigimizden beri bebek istiyoruz henuz kismet olmadi bu ay ovulasyon testi kullandm umutluyum tutar insallah :))
asım akıntın oldumu pekı benım beyaz akıntım var ıslak hıssedılecek kadar gelıyo sut gıbı bole
hehhe tamam o zman canım ben ne yapcam bılmıyorum kı pofff
yok cnm ya oyle dedıgınız gıbı akıntım olamadı sadec hamıle oldugumu ogrendıkten sonra akıntım oldu oda boyle sadece su gıbı ıslaklık oluyordu sureklı oda gectı sımdı azaldı artık tabı bende belırtı oladı dıye kımsede olmucak dıye bısey yok herkleste farklı belıtıler olabılır kısıden kısye degısır
Bulunduğun yerdeki saglik ocagina kayitli değilim yaparlarmi genede test eskiden misafir gibi gösterip yapyolardi simdi bilmiyom
Acile gidip ne diyorsunuz mesele simdiden ogrenelim de diger ay biz de gideriz ins .yani hen hastahaneden aradilar deyince ozele yaptirdin sandim aramalari cok ozel geldi bana: :
malesef benim negatif çıktıııı(zaten biliyodum)
canıımmm, çok incesin.. ben yeni gördüm yazını, güncelliğini kaybetti belki ama inan çooooookkk mutlu oldum çok tşkler
olabılır bendetı cokta acaba dedım basladım yıne kurmaya
hadı ya kac cıktı deger senın bıde kacında yumurtlamıstın olsun canım bu ay takıp edersın yada bırakırsın kendı halıne kendılıgınden oluverır uzulme olurmu
hadı ya kac cıktı deger senın bıde kacında yumurtlamıstın olsun canım bu ay takıp edersın yada bırakırsın kendı halıne kendılıgınden oluverır uzulme olurmu
canım takvime göre 5inde yumurtlamam gerekirdi değerim 3.42 çıktı
Rica ederim taze anne :)
doktora gıtcem bıde kendımı ıyı hıssedeyım ıstedımondan yaptım ohhh şıkkıdışıkkıdı super oldu pemperujumuda surdum
benımde silik çizgi cıkmıstı bellı belırsız ve hamısım gec dollenme olunca sılık cıkıyomus dr oyle dedı kan vermek ıcınde bekle bıraz ıstersen benım basıma gelene ınanmassınız ben testte sılık cızgıyı gordum ve hemen kan vermeye gıttım ve test sonucumu hemen aldım negatıf yazıyordu yanı testım degerlı degıldı ve ınanmadım cunku hıssetmıstım hamıle oldugumu bekledım ama sureklı hergun test alıyorum baska marka tam 6 tane yaptım test ve hepsınde sılık cızgı vardı sonra adetım 8 gun gecınce gıttım kan vermeye busefer baska hastane degerlı olan testten yaptırdım degrım 70 cıktı yanı gebelık var dr gıttım hemen dr en ıyı ıhtımal gec dollenme olmus olabılırt dedı kotu ıhtımal adet olursun düser dedı yanı kımyasal gebelık dedı ben dayanamadım 2 gun sonra tekrar yaptırdım kan testını degr 220 cıktı tamam dedım bebısım bana tutunuyor dedım sonra 1 hafta sonra dr gıttıgımde keseyı gorduk cok sukur sımdı 8 haftalık hamıleyım salı gunu tekrar gıdıcem dr demek ıstedıgım adet gununuz gecmeden test yapmayın bekleyın 2 3 gun gecsın adetınız tabı beklemek cok zor ama gercekten cok meşaketli bir yol hamilelık sabır lazım allah yardımcımız olsun
kızlar selam bir arkadas idrarımda ki beyazlar cogaldı yazmıs bu hamilelik belirtisidir ilk ordan anlamıstım bende
belkı bı kacgun daha atmıstır ozaman daha yenı olabılır yanı 0 cıkmamısta deger ondan dedım ama umutlan dıye demedım sen bence bırak edetın bı gecsın bakalım
wuhuuu hadi bakalım sendemı test yaptırcaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?