2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ami
Bu iyi bişey mi yani ? Eşim çocuk delisi olduğu için ilk günden beri korunmuyoruz inş Allah isteyen herkese nasip eder
Amiiin , rahim kendisini çocuk için hazirlarmis... O yüzden ya erken yada geç gelirmis adet bir kaç ay , süresi değişkenlik gösterir... İnsaAllah en kisa zamanda hayalimizde gerçek olur

git canım en azından değerlerine baktırırsın bence

inşallah canım2 senedir baya skinim bu ara heycan yaptım acaba bi sorunummu var diye doktorada gittim herşey yolunda olur inşallah en kısa zamanda

hayırlısıyla olsun evet canı en önemlisi o. eşimin beni düşündüğünü anlıyorum ama ne bileyim zoruma gitti bir anda öyle demesi üzdü hassaslaştım biraz sanırım. testte çıkmadı diyede üzüldüm ama sonra eşim dedi gene de sen elektronik geçişlerden geçme hala adet olmadıysan kan testide yaptıralım dedi sana dikkat edelim birazcık dedi gönlümü aldı demin.

Üzüldüğüm falan yok kızlar :) ben zaten bu ayda olmadıgından emindim.belirtiler sadece hissettiklerimdi ama beni sadece kuşkuya düşüren rahim yumuşaklığıydı sadece.diğerleri sıradan her döngüde olabilen şeylerdi.şimdi birkacgune reglim gelir bende rahim filmi için gün alırım.filmden sonra umudum olur onumuzdeki aylarda

canm herşeyn hayırlısı kırmızıar gelmedn emin olma hakkında hayırlısı olsun

Bak ne güzel, Allah onları başımızdan eksik etmesin. Bugün benim kocis kıyamadı ben temizleyecekken banyoyu ovdu yıkadı çamaşır suyuyla beni yaklaştırmadı.
Bence de sen kendini korumaya çalış canım. Hala ihtimal var.

Larssoncum telden girince görünmedi ama sen 2 aylık evliydin dimi?

inşallah canım inşallah süpriz yapsın benimle olsun bebeğim çok istiyorum allahım duy sesimi lütfen hayırlısıyla kavuşayım bende yavruma. bu arada maşallah kocana allah mutluluğunuzu bozmasın.

Canmm cok.teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Insallah görürüm sağlıkla keseyi. Bambaşka kapı açıldı sanki. Tabi sorumluluk da cabasi. Allahim isteyen herkese versin

inşallah canım inşallah süpriz yapsın benimle olsun bebeğim çok istiyorum allahım duy sesimi lütfen hayırlısıyla kavuşayım bende yavruma. bu arada maşallah kocana allah mutluluğunuzu bozmasın.
Amin canım inşallah seninledir bebisin. Sağolasın Allah hiçbirimizin yuvasında ağzının tadını bozmasın.

Larssoncum telden girince görünmedi ama sen 2 aylık evliydin dimi?
Evt cnm 2 ay 16 günlük :) çiçeğim burnumda Bu benim ikinci evlilik cnm daha önce 3 yıllık evliliğim olmuştu.ozamanda bebeğim olmamıştı.yaş oldu 32 telaşım bu yüzden

Evt cnm 2 ay 16 günlük :) çiçeğim burnumda Bu benim ikinci evlilik cnm daha önce 3 yıllık evliliğim olmuştu.ozamanda bebeğim olmamıştı.yaş oldu 32 telaşım bu yüzden
Anladım kuzum tabi o da takdir-i ilahi. Böylesi daha hayırlı olmuştur öyle düşün. Allah yokluğunu aratmasın tez zamanda kucağın dolsun. Dua et öyle ferahlat içini. Eminim kafana takmadigin zamanda hamileliğinin müjdesini alacaksın. :)

canim bu arada 22 nişan annemin doğum günü... Doğması muhtemel tarih diyor ya yavrun için...gözüme takıldı kaç gündür...

canim bu arada 22 nişan annemin doğum günü... Doğması muhtemel tarih diyor ya yavrun için...gözüme takıldı kaç gündür...

Severim boğa burcunu. Hem kardesim hem esim nisan doğumlu. Eşimin de 27 nisan az daha tut içinde de aynı güne denk gelsin diye esprisini yapıyor. Ama bana kalırsa 15 gün falan öne çekilecek tarih 5'i gibi falan olacak. Bakalım doktora gidelim keseye göre bir yorum yapar heralde.

Sev elbet bende boğayim :):)
Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun da 5 gün önce 5 gün sonra bisey olmaz canim :)

Evet csnim bir yil dolunca eger olmazsa doktora gidecegiz peki six ne yapiyosunuz dogal yollarimi deniyosunuz
Bizde 6 ay doğal yolla denedik sonra doktora gittik. Eşimdede bendede bir sorun çıkmadı, klomen tedavisine başladık geçen ay denedik olmadı bu ay tekrar deniyoruz Pazartesi randevum var ilişki günlerini verecek doktor. Bakalım bu ay inşallah olur;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…