- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
8 mayıs ben, sen ne zaman çacanim:)bende boğayım
InsaAllah olur , umutsuz olmaBizde 6 ay doğal yolla denedik sonra doktora gittik. Eşimdede bendede bir sorun çıkmadı, klomen tedavisine başladık geçen ay denedik olmadı bu ay tekrar deniyoruz Pazartesi randevum var ilişki günlerini verecek doktor. Bakalım bu ay inşallah olur;(((
Haklısın ama insana en zor şey beklemek herhalde, hiç anne olamayacaksınız gibi hissetmezse çok zor.InsaAllah olur , umutsuz olma
Rabbim hayırlı zamanda versin... O bizi bizden iyi biliyor ..
Ben ikizlerim kizlar ama koç ve boğa burçlarını da severim.bende boğayım
Benden daha hiç gelmedi ya leke, başına gelen bilen arkadaşlardan birisi yorum yapsın kızlar.Kızlar burdamısınız benden leke gelmıs devamı gelırmı bılmıyorum yerlesme kanaması pempe olmak zorundamı
Benden daha hiç gelmedi ya leke, başına gelen bilen arkadaşlardan birisi yorum yapsın kızlar.
gebelik testi yerine mi:) yoksa adeten sonra mıbende yapsammı acaba ov testı
olsun canım üzülmeKızlar ovulasyon testı negatıf..demekki neymiş bütün belirtiler safsataymış
insallah canmAfroditcim hayırlı zamanda çok tatli bir bebise hamile kalacaksin insaAllah :)
Sakin moralini bozma e mi...:)
Hanfendicim canim eşin çok istiyor olabilir sakin kendini baskı altında hissetme...illa gelecek ve siz 3 kişilik bir aile olacaksınız sadece sakin olmaya bbak canim :)
tatlım bi ataydın resmini testinKızlar ovulasyon testı negatıf..demekki neymiş bütün belirtiler safsataymış
Çok güzel desene iyi anlaşacazBen ikizlerim kizlar ama koç ve boğa burçlarını da severim.
gebelik testi yerine mi:) yoksa adeten sonra mı
cnm test cok silikti nerdeyse negatıf gebelik testi kadar vardı attım gittitatlım bi ataydın resmini testin
Seninki ne renk kahvemi canmKızlar burdamısınız benden leke gelmıs devamı gelırmı bılmıyorum yerlesme kanaması pempe olmak zorundamı
Cok yormasana kendini tatlım yaHım anladım canım bugun kac saattır ayaktayım yarın yıgenımın dogum gunu hazırlık yaptık canım eve geldım belım agrıyordu dedım ayakta durmaktan uzandım soylemesı ayıp benden bırsey gıdıyor gıbı hıssettım kalktıgımda lavaboya gıttım çamur gıbı degısık bır akıntı gelmıs ama eger sabaha kadar adet olmazsam yerlesme dıye dusunecegım bırazcık umudum olacak
hmm peki canım hayırlısı olsun :)cnm test cok silikti nerdeyse negatıf gebelik testi kadar vardı attım gitti
Seninki ne renk kahvemi canm
Biiyorumki canım hiçbi fikrim yok umut verici adet olmazsın inşallahelisa__ .!.:Hım anladım canım bugun kac saattır ayaktayım yarın yıgenımın dogum gunu hazırlık yaptık canım eve geldım belım agrıyordu dedım ayakta durmaktan uzandım soylemesı ayıp benden bırsey gıdıyor gıbı hıssettım kalktıgımda lavaboya gıttım çamur gıbı degısık bır akıntı gelmıs ama eger sabaha kadar adet olmazsam yerlesme dıye dusunecegım bırazcık umudum olacak
Cok yormasana kendini tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?