Cnm esim prs sperm testi yaptirmişti dr normalde iğne yapickti ondan bizde iğneye kdr sperm biriksin diye calişmadik biliyosn sayı 2,5 milyon cikti ama saat 2 den beri ağrıyor ya catlamaya calişiyo ya catladicanım dün çalşma oldu mu olduysa endişe etme akşa er geç bi daha yaparsınız inşallah tutar kasık ağrısı çatlamaktan olabilir hadi bakalım.
inşallah canım o zaman bugunu değerlendir mutlaka..hatta yarını daCnm esim prs sperm testi yaptirmişti dr normalde iğne yapickti ondan bizde iğneye kdr sperm biriksin diye calişmadik biliyosn sayı 2,5 milyon cikti ama saat 2 den beri ağrıyor ya catlamaya calişiyo ya catladi
beceriksiz bi profesyonel.. bi cocuğu bile içinde tutamayan.. kendime cok kızıyorum sevmiyorum bu aralar kendimi..birkaç ayda rahım duzene gırer ılk reglını bekle once bı gelsın sonrası kolay zaten sen bu işi bılıyorsun artık nasıl hamıle kalınacagını öğrendin sen bu işi.bizden daha profesyonelsin cnm :)
yapıyorum canım ben n11den bi de kendi satışını yaptığım firmalar var onlardan..kızlar netten giyim alışverişi yapan varmı? birkaç elbise istiyorum şöyle dizlere kadar spor modern mesela kot elbise??
Evet cnm dr da bgn yrn dedi pzts tatile gidiyoruz orada da pzts crs cuma değerlendircz artik tutarsa bu spermle mucize olurinşallah canım o zaman bugunu değerlendir mutlaka..hatta yarını da
ya doktora soracaktım ama kızar diye korktum larsonum sen olsan ne yapardın ben ilk adetimden sonra korunmasam ve hamile kalsam bu düşüğün o bebeğe de zararı olur mu kibirkaç ayda rahım duzene gırer ılk reglını bekle once bı gelsın sonrası kolay zaten sen bu işi bılıyorsun artık nasıl hamıle kalınacagını öğrendin sen bu işi.bizden daha profesyonelsin cnm :)
Öyle deme cnm hepsi ALLAH tan hayirli olsa sen düşürmk istesen de tutunurdubeceriksiz bi profesyonel.. bi cocuğu bile içinde tutamayan.. kendime cok kızıyorum sevmiyorum bu aralar kendimi..
doğru söylüyorsun canım..Öyle deme cnm hepsi ALLAH tan hayirli olsa sen düşürmk istesen de tutunurdu
beceriksiz bi profesyonel.. bi cocuğu bile içinde tutamayan.. kendime cok kızıyorum sevmiyorum bu aralar kendimi..
yapıyorum canım ben n11den bi de kendi satışını yaptığım firmalar var onlardan..
bende dün yaptım çıkmadı ama halen umutluyum bata daha var sende umudunu koru21cnm bat erken belki ama topikteki kizlar hep erken ogrendikleri icin heveslendim
bazen çıkmaya biliyo ama kırmızılar gelmeden emin olma cnmEvet canım cıkacaksa ondada cıkar zaten
yinede umutlu ol canmfarklı belırtıler var ama her ay cok degıskenlıkte gosterebılıyor reglı belırtılerı.test erken yaptım bılıyorum ve sabah ıdrarıda degıldı.öyle idrar tutup falanda yapmadım acıkcası..
inş cnm gelmiştir ama içimde pek umut yok.sanırım kafaya takıyorum kı dün rüyamda test yapmısım pozıtıf cıkmıstı.rüya işte..
az kaldı evetkaldı surda bugunu saymazsak 1 gün :)pazartesı akmı karamı gorucez hepbrlıkte.bende ovu testlerıyle bırlıkte gelen 2 tane erken gebelık testim var onlardan bırıyle yaparım belkı.yada normal bı test yaparım karar vermedım
stres var ya çünkü baskı var ve işim çoook istiyoCanim çok stres mi ediyorsun ki, o etki eder biliyorsun... Rahatla bebisin çok yaayakinda senle :)
deme böyle düşünme canımbeceriksiz bi profesyonel.. bi cocuğu bile içinde tutamayan.. kendime cok kızıyorum sevmiyorum bu aralar kendimi..
ben olsam herseyı allaha bırakırdım.nasıpte ne varsa o canım.ben korunmazdım acıkcası ama senı yanlıs yonlendırmekte ıstemem..ya doktora soracaktım ama kızar diye korktum larsonum sen olsan ne yapardın ben ilk adetimden sonra korunmasam ve hamile kalsam bu düşüğün o bebeğe de zararı olur mu ki
deme böyle düşünme canımsonucta hamıle kalabıldıgını ogrendın buda ıyıdır ben hıc onuda yasamadım.sen neyın nasıl olacagını bılıyorsun artık tuttp tutmaması allaha kalmıs..
sağol canım aldım ben alacaamı:)ben olsam herseyı allaha bırakırdım.nasıpte ne varsa o canım.ben korunmazdım acıkcası ama senı yanlıs yonlendırmekte ıstemem..
Canim bisey sorucam senin ovu testin tekrardan adete kac gun kala koyu cikmisti bide ates tabloma bakabilirmisininşallah canım o zaman bugunu değerlendir mutlnı da
tatlım ates tablosunu ben pek anlamıyorum yanlış bişey söylemek istemmem ama ovu testinde yumurta çatladıktan sonra 3-4 gün silkti testler daha sonra yavastan çizgi netleşmeye basladı en son da adete 3 4 gün kala bariz koyuydu hatta ben cesaret edemeyip önce ovu test yapmıştımCanim bisey sorucam senin ovu testin tekrardan adete kac gun kala koyu cikmisti bide ates tabloma bakabilirmisin
http://www.fertilityfriend.com/home/51c22f 15.gun catlamis o zaman adete 3 4 gun kala ovu testide koyu cikar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?