2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Afroditcim hayırlı zamanda çok tatli bir bebise hamile kalacaksin insaAllah :)
Sakin moralini bozma e mi...:)

Hanfendicim canim eşin çok istiyor olabilir sakin kendini baskı altında hissetme...illa gelecek ve siz 3 kişilik bir aile olacaksınız sadece sakin olmaya bbak canim :)

bende yapsammı acaba ov testı

Kızlar merhabaa 3 gun önce hamile olduğumu öğrendim cok mutluyum. Salı doktora gideceğim ama öncesinde gitmeme gerek var mi. Daha adetime 5 gun varken ogrendim. Tam sevinemiyorum da ama var birşeyler onu da hissediyorum. Cok tuhafim

Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina insallah bizde o duyguyu asariz

Kızlar ovulasyon testı negatıf..demekki neymiş bütün belirtiler safsataymış
Kuzucum öyle deme hemen , olmadıysa olmamıştır ama farklı belirtiler hissetmeye başlaman vücudunun yeni haline alışmaya çalıştığını da gösterir... Hem belki de geç döllenme nerden biliyorsun... Sakin hemen kızmamak ümidi kesmemek gerekiyor... Burdayız hep beraber hamis kalacağız insaAllah

Hayirli uğurlu olsuuun... Öncesinde gitmen kan değerini öğrenmen ve boyleikle sağlıkli bir gebelik olup olmadığıni anlaman açısından iyi olurdu , Rabbim esirgesin...
Ama adet gününde gittiğinde kesesini görebilirsin belki de... hakkında en güzeli olsun.sağlıkla kucağına almak nasip olsuunn:)

Kızlar ben hep 34 günde regl olurdum, son 2 aydır 30. Veya 31. Gün adet görmeye başladım. Bu ay hangisine göre hareket etmeliyim? 6 aylık evliyim böyle olması normal mi fikri olan var mı? Bu ay yine 30 da mı adet olurum acaba?

6ayimizdi canm hayirlisi pkoluyum ama yumurta gelisimim falan ver esiminde sorun yok hayirli zamni bekliyoruz
Hayırlı zaman da gelir insaAllah merak etme sen... :) sadece kafaya takmamak önemliymis öyle duydum hep etraftan...:) hatta bu topicte hamile kalan arkadaşlar da hep aynısını söylüyorlar...

Adet düzeninin sasmasi hayrmis... Evlendiğinizden beri mi korunmuyorsunuz yoksa iki aydır mi ?:)
Sen bence 2 aydır 30 da bir geliyorsa öyle hareket et.... Çünkü fikihta da adet günü sayılması için minimum 2 ay baz alınır...

Bu iyi bişey mi yani ? Eşim çocuk delisi olduğu için ilk günden beri korunmuyoruz inş Allah isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…