- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
İnşallah olmazw post: 36531345 .!.:Elisa canim insallah olmazsin olursanda uzulme
İnşallah olmazElisa canim insallah olmazsin olursanda uzulme
Yok canim kocamin isten gelmesini bekliyorum 1de gelecekHer kez uyudumu
O maşallah 1 kadar çlşyomu sen sklmıynmu tekYok canim kocamin isten gelmesini bekliyorum 1de gelecek
Ben dayanamam kocam az geç gelse tartşyoruz tabi iş saatiyse ne yapan adam uymak zorundaYok canim kocamin isten gelmesini bekliyorum 1de gelecek
İsi oyle 1 hafta gece gidiyor sabah geliyor 1 hafta sabah gidiyor 4 te geliyor 1 haftada 4 te gidip gece 1 de evde oluyorBen dayanamam kocam az geç gelse tartşyoruz tabi iş saatiyse ne yapan adam uymak zorunda
Sikiliyorum ama ne yapim 3 vardiyeli calisiyor[/QUOTE][QUuslt, post: 36531722, member: 598890"][QUOTE="hanfendi25, post: 36531708, member: 592hafO maşallah 1 kadar çlşyomu sen sklmıynmu tek
Cnım mesajlarmda sorun var[/QUOTE][QUOTost: 36531742, member: 598890"]İsi oyle 1 hafta gece gidiyor sabah geliyor 1 hafta sabah gidiyor 4 te geliyor 1 haftada 4 te gidip gece 1 de evde oluyor
Çok kötü yaSistemi daha tam oturtamadilar ondan öyle oluyor canim
Bilmiyiorum ki canim benimde oyle oluyor[/QUOTE]Cnım mesajlarmda sorun var
Eski hali daha guzeldi hic begenmedim yeni halini alisamadim dahaSistemi daha tam oturtamadilar ondan öyle oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?