2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı

hayırlısı canm sıkma canını en azından gecikip daha çok üzmüyo seni iyi yönünden bak banimü hiç saşmayan adetlerim korunmayı bırakınca 10 gün 15 gün gecikiyo bişi yok benm bu ay 5 gün geçti hala adet olmadım ama negatif

[TE="elisa__, post: 36532764, member: 599550"]günaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
[/QUOTE]

Aaa CNN ya hiç beklemiyordum hayırlısı

Gnaydiinn kizlar tatilde oldugum icin cok giremiyorum.varmi yeni hamis haberleri :) varsa tebrik ediyorumm.

cnm bn senden umutluydum ama hayırlısı olsn üzme kendini

kızlar tünaydın burda mısınız bişi sorucm dün aksam 10 gibi ovu testi yaptm 2 çizgi hemen hemen yakın gibiydi belki 2.cizgi az koyu olabilir sabah da yaptım silik çıkmış şimdi bnm yumlar çatladı dimi dün gece değerlendirdik bgn de değerlendiricz yrn da değerlendirip günaşırıya gecicez inş kaçırmayız bide bn kloımen kullandığımdn beri yumlar çatladığında acaip şişkinlik hissediyorm karnım patlıcak gibi oluyo dün gece 3-4 gibi uyandm aynen öyleydm sanırım ilişkiden snr çatlamış inş yakalamışızdır

Canim uzulme gecikseydin dahada umutlanirdin calismalara erken baslarsin benimde hic sasmayan adetim 1 hafta erken oldu bu ay insallah eylulde hamis kalirsin

Yumurtan catlanistir silinmeye baslayinca catladi demektir hadi hayirlisi insallah guzel haberler verirsin teyzelerine

Kızlar moralim bozuk ya Sperm testi yaptırmıştık geçen yazmıştım burda enfeksiyon varmış ve yüzde 60 olması gereken hız yüzde 10.hareketsiz Sperm yüzde 60 çıktı enfeksiyon hızı düşürüyormus antibiyotik kullanacak iki ay sonra tekrar test yapacak bizim yedinci deneme falandi size diyeceğim eşinizin de doktora görünmesinde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…