Neyse cınm eşinde gelir bende yatm iyi geceler öptüm[/QUOTE]Bilmiyiorum ki canim benimde oyle oluyor
İyi geceler[/QUOTE]Neyse cınm eşinde gelir bende yatm iyi geceler öptüm
Bu gidisle eski haline gecerlerÇok kötü ya
CanmEvet canım gece olursam olurum olmazsam yerlesmedır dıye dusunecegm ama adet olacagım buyuk ıhtımal
hayırlısı canm sıkma canını en azından gecikip daha çok üzmüyo seni iyi yönünden bak banimü hiç saşmayan adetlerim korunmayı bırakınca 10 gün 15 gün gecikiyo bişi yok benm bu ay 5 gün geçti hala adet olmadım ama negatifgünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
Sakın üzme kendinigünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
bnde ikizlerim cnm...Ben ikizlerim kizlar ama koç ve boğa burçlarını da severim.
cnm bn senden umutluydum ama hayırlısı olsn üzme kendinigünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
Canim uzulme gecikseydin dahada umutlanirdin calismalara erken baslarsin benimde hic sasmayan adetim 1 hafta erken oldu bu ay insallah eylulde hamis kalirsingünaydın kızlar dediğim gibi adet oldum ama vucuduöu ttanıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra sancım olmaya ve kahverengı akıntı gelmeye basladı hıc böyle olmazdım g ecen ay gecıktı bu ayda erken geldı
Yumurtan catlanistir silinmeye baslayinca catladi demektir hadi hayirlisi insallah guzel haberler verirsin teyzelerinekızlar tünaydın burda mısınız bişi sorucm dün aksam 10 gibi ovu testi yaptm 2 çizgi hemen hemen yakın gibiydi belki 2.cizgi az koyu olabilir sabah da yaptım silik çıkmış şimdi bnm yumlar çatladı dimi dün gece değerlendirdik bgn de değerlendiricz yrn da değerlendirip günaşırıya gecicez inş kaçırmayız bide bn kloımen kullandığımdn beri yumlar çatladığında acaip şişkinlik hissediyorm karnım patlıcak gibi oluyo dün gece 3-4 gibi uyandm aynen öyleydm sanırım ilişkiden snr çatlamış inş yakalamışızdır
inşallah cnm ama 3 yumurtam vardı hepsi aynı anda çatlar mı kiYumurtan catlanistir silinmeye baslayinca catladi demektir hadi hayirlisi insallah guzel haberler verirsin teyzelerine
Selam canim nasil gidiyor hamilelik iyi bak bebisine annesi oy teyzeler sevsin minik bezelyeyi frendly hamile canimGnaydiinn kizlar tatilde oldugum icin cok giremiyorum.varmi yeni hamis haberleri :) varsa tebrik ediyorumm.
O konuda bir bilgim yok canim bende merak ettim sen yinede calismalara devam et belki ayri ayri catlarinşallah cnm ama 3 yumurtam vardı hepsi aynı anda çatlar mı ki
peki cnm sağol artık nasip kısmet diyelim denemeye devam:)O konuda bir bilgim yok canim bende merak ettim sen yinede calismalara devam et belki ayri ayri catlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?